inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám kurf Zepter

Kategorie: Batohy, Kufry

Nepoužitý, s kódem

Rozměr
47*35*13cm
Prodám kurf Zepter
Podobné inzeráty
NOVÁ TAŠKA "JEZEVČÍK" zn. ZEPTER VacSy
Praktická, velmi oblíbená, stříbro-zelená ZEPTER VacSy taška "jezevčík" z nepromokavého, velmi pevného materiálu, s dlouhým zipem po celém jejím obvodu a vyztuženým dnem s 5 plastovými kolíčky, bude Vaším průvodcem při cestování nebo nákupech. Rozměr - délka 50 x šířka 22 cm x výška 22 cm. Praktický pomocník do každé domácnosti nebo originální dárek, který potěší každého sběratele originálních ZEPTER výrobků. NOVÝ, NEPOUŽITÝ, ORIGINÁLNÍ VÝROBEK, který již jinde neseženete. K ceně účtuji skutečně zaplacené poštovné u České pošty, žádné předražené paušály ani balné. Pokud patříte k milovníkům zn. ZEPTER, sledute další mé nabídky. Nabízím i sadu 3 kusů tašek, která je cenově zvýhodněná. V NABÍDCE 50 KŮSŮ.
Kancelářsky černý kurf
rozměry 42*30*5cm
Zepter taska mala
Vyska 22X45cm, hloubka 22cm.Nove, dvoucestny zip, nepromokavy tvrdy material
P/rodám kufry látkové,skořepinový,prdám batohy
Prodám kufr látkový střední,35 l,modrý,jeden použitý,levně,druhý nový,max.2/3 ceny.Prodám kufr skořepinový,větší,50 l,klasický kufr s uchem na delší straně,druhým uchem na kratší straně a se 2 kolečky na straně protější,šedé barvy.Foto není. Prodám batohy od menšího na 20 l,přez střední a větší s nosičem na zádech,zelené barvy,retro provedení,jeden modrý s duralovým nosičem velmi lehký,jeden batoh americké námořní pěchoty na velký objem s nosičem,lehký,nepromokavý,množství kapes,nový,vyšší cena.Foto není,vl.výběr.
Prodám palubní zavazadlo, kufr, tašku na PC
Prodám palubní zavazadlo, kufr na kolečkách, jako nový. Cena je 500,- včetně poštovného. Dále prodám tašku, kabelu na PC , dokumenty, je jako nová . Cena je 350,- včetně poštovného. Po prodeji inzerát mažu. Děkuji
Prodám unikátní batoh - balistickou neprůstřelnou vestu IIIA
Prodám unikátní batoh - balistickou neprůstřelnou vestu. Odolnost IIIA. Batoh lze během vteřiny rozepnutím červeného zipu konvertovat na neprůstřelnou vestu. Samozřejmě včetně dvou balistických plátů. Batoh je nový, dovezeno z USA. Prodám za původní cenu. Dovezeno dva kusy, kamarád se omluvil z finančních důvodů. Černá barva nebo tactical, můžete si výbrat. Ten druhý si nechávám.