inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám kuš včetně 10ks šípů. Velmi pěkný stav.

Kategorie: Vše ostatní

Prodám kuš včetně 10ks šípů. Velmi pěkný stav.
Prodám kuš včetně 10ks šípů. Velmi pěkný stav.
Podobné inzeráty
kladkovy luk
Dobrý den a dobré ráno. Rád bych prodal svůj sotva použitý LH Bear Cruzer RTH se spoustou doplňků. Luk prošel servisem v dubnu 2020, kdy byla vyměněna všechna lanka a tětiva. Byla přidána jednokolíčková muška, whisker biscuit byl vyměněn za drop down arrow rest. Od té doby luk viděl celkem možná 20 výstřelů. Nové lovecké hledí Trophy Ridge Fire zatím není ani nastřeleno. Přidávám také původní Trophy Ridge Sight, který byl dodán s lukem. Do sady přidávám také ve Velké Británii vyrobený Mac Victory V3 release, který stál asi 170 liber jako nový. LH Easton toulec, sada karbonových šípů s hroty 400, a 350, bowmaster bow press, sada 6 100grainových broadheads, vytahovač šípů. Včetně brašny na přenášení luku. Stručně řečeno, budete mít vše, co potřebujete k vyzvednutí lukostřelby složeným lukem. Důvod prodeje je celkem přízemní, mám 2,5 leté dítě a na koníček nemám čas ani prostor. V případě jakýchkoliv dotazů se ptejte. Luk si můžete prohlédnout a vyzkoušet v Olomouci. Více informací naleznete na fotografiích. Všechny nabídky budou zváženy. Hello and Good Morning. I'd like to sell my barely used LH Bear Cruzer RTH with a lot of extras. Bow was serviced in April 2020, when all the cables and string were replaced. Single pin sight was added, whisker biscuit was replaced with drop down arrow rest. Since then bow seen maybe 20 shots in total. New Trophy Ridge Hunting Sight Fire is not even ranged yet. I'm Also adding original Trophy Ridge Sight that came with the bow. In the set I'm also including UK made Mac Victory V3 release, which was about 170£ new. LH Easton quiver, set of carbon arrows with 400, and 350 spine, bowmaster bow press, set of 6 100grains broadheads, arrow extractor. Bow carry bag included. In short, you'll have everything to pick up compound bow archery. Reason for selling is pretty down to earth, I have 2,5 year old and no time or space for the hobby. If you have any questions, please ask. You can see and test the bow in Olomouc. Please see pictures for more details. All offers will be considered. Sorry for description in English, my written Czech is not good ????
Terčovnice kulatá 90cm, terč,luk, lukostřelba.
Dobrý den, prodám terčovnici z pruhů lisované slámy. Oproti "gumovým" terčům má mnohem vyšší životnost, díky stéblům, která jsou ve směru vstřelu. Při průniku šípu se rozhrnou do stran a po vytažení šípů se samy vrátí zpět. Jen minimum se vytáhne ven. Vydrží tisíce a tisíce zásahů. Navíc nevzniká žádný nebezpečný odpad, žádné cucky molitanu, polyuretanu v trávě, v lese... Průměr terčovnice je 90 cm, tloušťka 15 cm, 37 kg, Cena: 2100,- kč + doprava. Skládací stojan je vyroben ze smrkových hranolů 45x45x1300 mm, když se složí, tak je jen 6cm tlustý a extrémně skladný. Cena stojanu 700,- kč + doprava. Cena celého kompletu je 2800,- kč + poštovné s dobírkou - cca 490,- kč. Tento terč může být celou sezónu (jaro-podzim) venku. Na fotce je varianta s okrajem z hasičské hadice, standard je plechový lem. Obě varianty se dají koulet, až na místo určení.
Terčovnice, terč na lukostřelbu, luk, kuše
Dobry den, prodám terčovnici, terč na lukostřelbu. Je vyrobena z pruhů lisované slámy. Oproti "gumovým" terčům má mnohem vyšší životnost, díky stéblům, která jsou ve směru vstřelu. Při průniku šípu se rozhrnou do stran a po vytažení šípů se samy vrátí zpět. Jen minimum se vytáhne ven. Vydrží tisíce a tisíce zásahů. Navíc nevzniká žádný nebezpečný odpad, žádné cucky molitanu, polyuretanu v trávě, v lese... Rozměr terčovnice 1250 x 1260 x 150 mm, 90 kg. Rám, stojan je vyroben z Modřínu. Celkové rozměry jsou: V 2200 x Š 1660 x HL 1400 mm. Cena: 8000,- kč + doprava. V ceně není střešní krytina. Dá se individuálně přizpůsobit požadavkům (šindel, plech, taška,...) Cena samotného slámového terče je 2520,- Kč (21 pruhů / 120 Kč) + doprava.
Terčovnice 62x60 cm, terč na lukostřelbu, slámový terč
Dobrý den, prodám terčovnici z pruhů lisované slámy. Oproti "gumovým" terčům má mnohem vyšší životnost, díky stéblům, která jsou ve směru vstřelu. Při průniku šípu se rozhrnou do stran a po vytažení šípů se samy vrátí zpět. Jen minimum se vytáhne ven. Vydrží tisíce a tisíce zásahů. Navíc nevzniká žádný nebezpečný odpad, žádné cucky molitanu, polyuretanu v trávě, v lese... Rozměr terčovnice 625 x 600 x 150 mm, 20 kg, Cena: 800,- kč + doprava. Skládací stojan je vyroben ze smrkových hranolů 45x45x1300 mm, když se složí, tak je jen 6cm tlustý a extrémně skladný. Cena stojanu 700,- kč + doprava. Cena celého kompletu je 1500,- kč + poštovné s dobírkou - cca 390,- kč. Terč nemá rád vlhkost (déšť, rosa,...) je dobré jej na noc schovat, nebo přikrýt.
Terčovnice 80x80 na lukostřelbu, terč, luk, reflexní luk
Dobrý den, prodám terčovnici z pruhů lisované slámy. Oproti "gumovým" terčům má mnohem vyšší životnost, díky stéblům, která jsou ve směru vstřelu. Při průniku šípu se rozhrnou do stran a po vytažení šípů se samy vrátí zpět. Jen minimum se vytáhne ven (na poslední fotce je vidět místo po zásahu) Vydrží tisíce a tisíce zásahů. Navíc nevzniká žádný nebezpečný odpad, žádné cucky molitanu, polyuretanu v trávě, v lese... Rozměr terčovnice 830 x 780 x 150 mm, 35 kg, Cena: 1600,- kč + doprava (cca 350 Kč). Skládací stojan je vyroben ze smrkových hranolů 45x45x1300 mm, když se složí, tak je jen 6cm tlustý a extrémně skladný. Cena stojanu 700,- kč + doprava. Cena celého kompletu je 2300,- kč + poštovné s dobírkou - cca 550,- kč. Terč nemá rád vlhkost (déšť, rosa,...) je dobré jej na noc schovat, nebo přikrýt.
Luk Chaser Rapid RTS
Prodám luk Chaser Rapid RTS s příslušenstvím,33 ks karbonových šípů, šíp na ryby, 2 ks laminátových šípů, vypouštěče, doplňky, polstrovaná taška šitá na zakázku.