inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám kvalitní dámské,dívčí dioptrické brýle..TOP STAV

Kategorie: Zdraví a krása

Koupené v prodejně Optika...Dioptrie - skla si může každý sám v Optice nechat udělat ,dát dle své potřeby.Jinak na fotce jsou vyfocené jaké dioptrie mají levé a pravé oko..Jsou na dálku..Samozřejmě,že si každý může nechat dát,vyměnit skla - dioptrie dle své potřeby .I třeba na blízko.To není žádný problém.Rozměry brýlí na fotkách. Nepoškozené!!!!!Stály 2300kč...Prodám za 1400kč.Předání osobně v Moravské Třebové,nebo popřípadě i ve Svitavách.A nebo přes zásilkovnu.
Prodám kvalitní  dámské,dívčí dioptrické brýle..TOP STAV
Podobné inzeráty
Dioptrické brýle GUCCI - Nové
Nabízím nové dioptrické obroučky GUCCI, model GG0301O 003 matte grey, z nejnovější kolekce. Brýle byly zakoupeny přímo v optice, jsou nenošené. Komplet obsahuje dioptrické obruby, Gucci hadřík na čištění, zelený semišový obal na brýle, dust bag. Pořizovací cena 9.800,- Kč. Nabízím za 4.500,-Kč. V případě zájmu volejte, nebo piště na . Materiál: kov Šířka čočky: 55mm Šířka nosníku: 17mm Délka stranice 150mm
Dioptrické brýle Forever čtecí FLEXI kovové, dioptrie
Brýle dioptrické Flexi kovové +1,0 +1,5 +2,0 +2,5 +3,0 +3,5 +4,0 Čtecí brýle jsou určeny pro poškození zraku, které vzniká s přibývajícími léty - presbyopie. Materiál rámešku : kov Materiál skla : anorganické sklo (plast) Hmotnost : 23g Nožičky : FLEXI (pružinové) Lépe se přizpůsobují tvaru obličeje Dioptrie : +1,0 (pro obojí skla) Rozpětí:135mm Nožičky:145mm Sklo:51x32mm Vždy musíte mít dioptrie na obě oči stejné!! Tyto brýle jsou vhodné např. :Do dílen,garáží,zahrad,na nákup,prostě tam,kde si nechcete ničit svoje drahé brýle od optika.
Dámské dioptrické brýle - Esprit 17457 535
prodám jsou v dobrém stavu původní cena 2790kč. dostal jsem je a nevím kolik mají dioptrií. odhadem asi 3-4. Dámské dioptrické brýle značky Esprit. Plastové obruby z odlehčeného a pružného plastu ultem. Moderní design, vhodný na každodenní příležitost.
Nove damske/detske dioptricke bryle Humphreys
Nove damske dioptricke bryle Humphreys - sirka 13 cm , barva cervena + zluta. Puvodni cena obroucky + skla 5000Kc. Skla obsahuji filtr modreho svetla, dioptrie - leve oko 0.5, prave 1. Osobni predani Havlickuv Brod, jinak odesilam pres zasilkovnu. Je mozne se domluvit na lepsi cene.
Kvalitní dioptrické brýle
Prodám kvalitní dioptrické brýle, skla je třeba vyměnit. Monost osobního převzetí v Brně na dohodnutém místě, nebo zašlu. V případě zájmu mě prosím kontaktujte prostřednictvím odpovědního formuláře.Děkuji.
Prodám dioptrické brýle
Prodám nové dioptrické brýle multifokaly na dálku +2, na blízko +4,5 + pouzdro. Původní cena 9498, - nyní cena 6500, - ,při rychlém jednání 6000, - Důvod prodeje - operace oči