inzerce, prodej, prodám, bazar

PRODÁM KYTAROVÉ EFEKTY KEELEY

Kategorie: Strunné nástroje

Prodám zánovní a málo používané profi kytarové efekty KEELEY Workstation 3v1 COMP,DRIVE,BOOST a KEELEY Caverns V 2v1 DELAY, REEVERB. Vše v perfektním stavu. možno i jednotlivě viz inzeráty. Cena za oba 7.900,-Kč.
PRODÁM KYTAROVÉ EFEKTY KEELEY
Podobné inzeráty
PRODÁM KEELEY Workstation 3v1 pedálový kytarový efekt
Prodám málo hraný skvělý profi pedálový kytarový efekt KEELEY Workstation 3v1 - COMP/BOOST/DRIVE. Tone Workstation nabízí trojici legendárních Keeley efektů, které jsou samostatně spínatelné. Sekce kompresoru představuje klasický 3 knob Keeley Compressor, který se stal legendou při konverzi kytarového a basového tónu a nabízí ovládací prvky Level, Blend Sustain a přepínač Treble / Stock. Druhá sekce je sekce převzata z pedálu Katana. Na výběr je trojice ovládacích prvků Level, Tone, Drive a přepínač mezi módy 1962 a Katana. Poslední sekce se stará o pořádně zkreslení a nabízí přepínač Baked / mod- a potenciometry Drive, Level a Tone. K dispozici tak máte celou paletu špičkových tónů značky Keeley v jednom pedálu. Efekt je samozřejmě vybaven True bypass spínáním a je napájateľný pomocí 9 V adaptéru (centr negative). Adaptér není součástí.
PRODÁM kytarový efekt KEELEY CAVERNS V2
Prodám zánovní, málo používaný profi kytarový efekt KEELEY CAVERNS V2. Delay / Reverb Kompletně přepracovaná verze oblíbeného Keeley Caverns Delay / Reverb Oba efekty lze použít samostatně nebo společně Režim přepínacího systému pro samostatnou implementaci obou efektů, také s přepínači looper 3 režimy Reverb: shimmer / pružina / modulovaný 3 režimy modulace doby zpoždění: hluboký / lehký / vypnutý Přepínatelný bypass: true bypass / trails Ovládání sekce Reverb pro míchání, teplo, doznívání a rychlost Ovládání sekce zpoždění pro čas, prolnutí, opakování, rychlost Přepínač sekce Reverb pro výběr mezi různými režimy reverbu Přepínač sekce zpoždění pro výběr mezi různými režimy modulace doby zpoždění Nožní spínač Reverb Nožní spínač zpoždění Interní zpožďovací stopy přepínají pro výběr mezi skutečným bypassem a stopami pro zpoždění Interní dozvukové stopy přepínají pro výběr mezi skutečným bypassem a stopami pro reverb 4 interní DIP přepínače pro aktivaci režimu spínacího systému Kovové pouzdro Stavové LED diody 6,3 mm mono jack vstup/výstup Napájení přes 9V DC zdroj (2,1 mm x 5,5 mm, středový záporný (-) není součástí dodávky) Spotřeba proudu cca. 75 mA Rozměry (D x Š x V): 120 x 95 x 50 mm Hmotnost: 450 g Vyrobeno v USA
Boss MD-500 všechny modulační efekty v jednom pedálu
Všechny klasické modulační efekty v jednom pedálu + další spousta individuálních nastavení, které rozhodně na běžném pedálu nenaleznete. Dvanáct efektových režimů: Chorus, Flanger, Phaser, Classic Vibe, Vibrato, Tremolo, Dimension, Ring Mod, Rotary, Filter, Slicer, Overtone. V záruce ještě 5 měsíců. - Zvuk studiové kvality s 32-bitovými AD / DA převodníky (první ve své třídě), 32bitový procesor (floating point) a 96 kHz vzorkovací frekvence - 12 režimů a 28 typů modulace s podrobnou editací parametrů - Klasické modulační efekty a originální BOSS efekty vylepšené nejnovější technologií - Režim A / B Simul umožňuje využívání dvou patchů současně, sériové / paralelní zapojení a smíšený / samostatný A / B výstup - Funkce Insert Loop umožňuje používání modulačního efektu před, po nebo kolem ostatních pedálů - Grafický LCD displej a rozsáhlé možnosti ovládání v reálném čase - 297 paměťových pozic a praktické ovládání - Volitelný režim buffered-bypass nebo true-bypasss - MIDI rozhraní pro ovládání a spojení s MIDI zařízeními - USB-MIDI pro spojení s programem MD-500 Editor / Librarian nebo DAW - Napájení bateriemi (4xAA) nebo adaptérem (série PSA) - není součástí balení Stránky výrobce Videorecenze Originální krabice. Adaptér není součástí balení, ale mám ještě origo baterky :) (4x AA)
Efekty z pedalbordu
Prodám efekty z pedalbordu – vše v perfektním stavu – hráno jen doma. CALINE CP-41 "Ghost Rain"– 1200 Kč Caline WONDERLAND REVERB – 1500 Kč Digitech DOD Carcosa Fuzz - 2000 Kč TC Electronic Eyemaster Metal - 1000 Kč Boss MT-2 Metal Zone - 1900 Kč Efekty včetně krabiček. Ideálně osobní převzetí v OL. Pokud pošta cena + poštovné pouze ČP ( V případě dobírky žádám připsání platby za poštovné předem na účet.)Kontakt - formulář pod inzerátem.
Guitalele YAMAHA GL1 - akustické kytarové ukulele
Prodám akustické kytarové ukulele/guitalele YAMAHA GL1, v perfektním stavu, bez poškození, včetně originálního pouzdra.
Kytarové Tremolo Ibanez
Prodám kytarové tremolo Ibanez Licensed Under Floyd Rose, komplet s pružinami, pákou , nultý pražec zamykací