inzerce, prodej, prodám, bazar

PRODÁM KYTAROVÝ SLIDE

Kategorie: Strunné nástroje

100% funkční a bezvadný stav, prodávám protože ho nepoužívám :)

(Podívejte se na další fajn nabídky kliknutím dole na jméno "Andy" ;)
PRODÁM KYTAROVÝ SLIDE
Podobné inzeráty
Ibanez ARX140 + kombo Marshall
Dobrý den, prodám elektrickou kytaru, kombo a příslušenství k tomu. Buď jako celek nebo po domluvě i zvlášť. Kupoval jsem to cca před půl rokem že se budu učit ale zjistil jsem že to pro mě není. Vše je v perfektním stavu. Dohoda možná Ibanez ARX140 - cena 4000 prodám Ibanez ARX 140. Rok výroby 2008, tělo mahagon, krk mahagon, hmatník palisandr. Snímače zní opravdu dobře, máji docela vysoký výstup a zvladnou i řádný overdrive. Kytaru bych řadil spíše pro mírně pokročilé, ale není to GIO, takže nezklame. Zvukově připomíná les paul. V ceně je originální Ibanez gigbag a kytarový kabel. Marshall valvestate 8240 stereo chorus - cena 6000 Prodám kytarový aparát marshall valvestate 8240 stereo chorus i s přepravním boxem. Kytarový aparát je pravidelně servisovany, je 100% funkční a připraven na hraní.
BOSS RC-1 – kytarový looper
Prodám kytarový efekt BOSS RC-1 – kytarový looper – perfektní stav - hráno jen doma. Ideálně osobní převzetí v OL. Pokud pošta cena + poštovné pouze ČP ( V případě dobírky žádám připsání platby za poštovné předem na účet.) Kontakt - formulář pod inzerátem.
Kytarový hardware, náhradní díly a věci na údržbu (nové)
Z uzavřeného obchodu s hudebními nástroji mi tu zbývá kytarový hardware, další díly na kytary či příslušenství a věci na údržbu. Vše je nové a nepoužité, není-li uvedeno jinak; některé balení mohou být jen rozdělané. Na dotaz mohu upřesnit. V případě koupě velkého množství možná další sleva. --- Kytarový hardware    30 Kč | 2 ks | Dr.Parts JP3 (plíšek pod jack, strat; rozbaleno - chybí šroubky!)    20 Kč | 1 ks | Dr.Parts SR2-CR (vodič strun na baskytaru, chrom)    90 Kč | 2 ks | Artec EPC (vstupní kon. k předzes., TRSm-3.5 -> TRSf-6.3) Díly akustické kytary    22 Kč | 1 ks | 52 mm nultý pražec / ořech / nut, rovný na klasickou kytaru    80 Kč | 3 ks | Kobylka na westernovou kytaru (155x37x9mm) Údržba   110 Kč | 1 ks | Ortega HUMIUK-SV (zvlhčovač pro ukulele, barva stříbrná) --- * = Malé množství mohu zaslat i jen v obálce za 30 Kč. Balíkovna 65 Kč, Zásilkovna 79 Kč, kurýr GLS / DPD za 139 Kč. Dopravné na Slovensko a po EU na dotaz, platba lze i v EUR SEPA. Pište prosím na email či formulář níže, na telefonu bývám dostupný vzácně.
PRODÁM KEELEY Workstation 3v1 pedálový kytarový efekt
Prodám málo hraný skvělý profi pedálový kytarový efekt KEELEY Workstation 3v1 - COMP/BOOST/DRIVE. Tone Workstation nabízí trojici legendárních Keeley efektů, které jsou samostatně spínatelné. Sekce kompresoru představuje klasický 3 knob Keeley Compressor, který se stal legendou při konverzi kytarového a basového tónu a nabízí ovládací prvky Level, Blend Sustain a přepínač Treble / Stock. Druhá sekce je sekce převzata z pedálu Katana. Na výběr je trojice ovládacích prvků Level, Tone, Drive a přepínač mezi módy 1962 a Katana. Poslední sekce se stará o pořádně zkreslení a nabízí přepínač Baked / mod- a potenciometry Drive, Level a Tone. K dispozici tak máte celou paletu špičkových tónů značky Keeley v jednom pedálu. Efekt je samozřejmě vybaven True bypass spínáním a je napájateľný pomocí 9 V adaptéru (centr negative). Adaptér není součástí.
PRODÁM kytarový efekt KEELEY CAVERNS V2
Prodám zánovní, málo používaný profi kytarový efekt KEELEY CAVERNS V2. Delay / Reverb Kompletně přepracovaná verze oblíbeného Keeley Caverns Delay / Reverb Oba efekty lze použít samostatně nebo společně Režim přepínacího systému pro samostatnou implementaci obou efektů, také s přepínači looper 3 režimy Reverb: shimmer / pružina / modulovaný 3 režimy modulace doby zpoždění: hluboký / lehký / vypnutý Přepínatelný bypass: true bypass / trails Ovládání sekce Reverb pro míchání, teplo, doznívání a rychlost Ovládání sekce zpoždění pro čas, prolnutí, opakování, rychlost Přepínač sekce Reverb pro výběr mezi různými režimy reverbu Přepínač sekce zpoždění pro výběr mezi různými režimy modulace doby zpoždění Nožní spínač Reverb Nožní spínač zpoždění Interní zpožďovací stopy přepínají pro výběr mezi skutečným bypassem a stopami pro zpoždění Interní dozvukové stopy přepínají pro výběr mezi skutečným bypassem a stopami pro reverb 4 interní DIP přepínače pro aktivaci režimu spínacího systému Kovové pouzdro Stavové LED diody 6,3 mm mono jack vstup/výstup Napájení přes 9V DC zdroj (2,1 mm x 5,5 mm, středový záporný (-) není součástí dodávky) Spotřeba proudu cca. 75 mA Rozměry (D x Š x V): 120 x 95 x 50 mm Hmotnost: 450 g Vyrobeno v USA
Kytarový snímač single
PRODÁM kytarový snímač single Jedná se o obyčejný "levný" snímač. Prodám za symbolickou cenu. Šroubky ani krabička není součástí. Stav velmi slušný. Posílám zásilkovnou po platbě předem na účet.