inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám malotraktor

Kategorie: Malotraktory, Kultivátory

Traktor motor Jawa jede jako drak.plne funkční jen sundána nádrž na zimu z důvodu čištění.cena za komplet 14000
Prodám malotraktor
Podobné inzeráty
Malotraktor 4x4
Prodam nebo vymenim malotraktor tovarni vyroby, motor dvouvalec brigs stratton, uzaverky, vypinaltelny 4x4, hridel, hydraulika, kloubovy, v zadu udelana bedna, sazec brambor a vlek muzu take prodat k nemu, zalezi dle dohody. Vymenim nebo prodam za neco s oboustrannym doplatkem, napr. malotraktor, traktor, jawa cz veteran, tera vari, mini 070, atd. atd... muzu zaridit i dovoz do vzdalenosti 100km. V pripade zajmu prosim volat 777.596.691 Inzerat platny do smazani.
Malotraktor 4x4
Prodam nebo vymenim za neco co nevyuzijete a chcete to prodat + oboustranny doplatek, tovarni malotraktor tk, tkacko, agrostroj,4 rychlosti dopredu a 4 dozadu, 4x4, uzaverka kol, hydraulika, hridel koule na vozik, motor slavia vzduchem chlazeny 1d90, cena za samotny traktor vcetne cervene kapoty 90tis, muzu dale prodat k nemu nebo samostatne rotavator, kartac, radlicky na brambory, vozik a pluh Doplatek z obou stran, podle toho co mate na vymenu, napriklad jawa cz, tera vari, malotraktor atd. atd.. Dokud nesmazu, muzete volat.
Malotraktor mt8 mini 070
Prodam nebo vymenim malotraktor tovarni vyroby mt8 mini 070 samotny za 50tis. V pripade vymeny doplatek z obou stran, podle toho co mate na vymenu, zkuste nabidnout neco co chcete prodat. Muzu prodat k nemu nebo samostatne rotavator akr 122, pluh obracec apo 701, navijak vozik tovarni vyroby, radlicky na brambory, nahon dopredu a prislusenstvi do tohoto nahonu - radlice na snih, snehova freza, zametac, lista na sekani, buben na sekani, nebo dozadu dvoubnova sekacka, obracec sena. Malotraktor s vlekem je modernejsi je to mini 075, uz ma hydrauliku pres cerpadlo, motor mitsubischi se starterem cena za somotny stroj 85tis. Inzerat platny do smazani.
Malotraktor Yanmar F 175, s čel. nakladačem, skláp. vleku
Prodám tento slušný malotraktor Yanmar F 175, o výkonu 18 HP, 4x4, s novým čelním nakladačem, kompletně novou hydraulikou na sklápění vleku. Má vypínatelné 4x4, uzávěrku zadního diferenciálu, 3 rychlosti vývodového hřídele. Vychytané uchycení čelního nakladače s masivním podvázáním pod traktorem až k zadním portálům (pásovina síly 20 mm- "žadný slabý jeklík "). Má 9 rychlostí dopředu a 3 rychlostí dozadu ( tj. 3+1 x3 - redukce). Je to naftový tříválec vodou chlazený. Tříbodový závěs, posuvný závěs na vlek, nový hydraulický rozvaděč s 2x hydraulické vývody na sklápění vleku. Nové přední pneu 6-12, zadní pneu 8,3-22. Nejsem plátcem DPH, takže cena je samozřejmě konečná. Uvedená cena je samozřejmě i s čelním nakladačem. V případě zájmu stačí napsat krátkou SMS a já Vám obratem zavolám. Hledaná slova traktor, malotraktor,, čelní nakladač, dong feng, kubota, iseki, yanmar, zetor. Po zaplacení kupní ceny možné zajistit ODVOZ.
Malotraktor
Prodam nebo vymenim malotraktor, zadek z pf 62, uzaverka zadnich kol, zpatecka a 3 dopredu, v kolech zavazi. Ve predu radlice na snih, zveda se nahoru a dolu a take se nataci do stran. Na leto lze snadno sundat. Jelikoz je to zadek z pfky, dozadu lze dat prislusentvi od pf. Kvalitni rizeni, krasne se otaci volantem. Motor po vybrusu, vzduchem hlazeny na naftu, jednovalec, velmi mala spotreba, ma velkou kompresi, startovani klikou, zadna baterie, je potreba vetsi sila, jelikoz je udelany motor, ale cyhta na prvni otaceni pres kompresi, na roztaceni se da dekomprese. V zadu momentalne koule na tahani voziku, ale lze predelat. Cena 58tis. Vymenim za neco s oboustrannym doplatkem, zkuste nabidnout ceho se chcete zbavit napriklad vymena za tera vari, sekacku na vysokou travu, zahradni trakturek, malotraktor, moto veteran, Po dohode muzu i dovezt. V pripade zajmu prosim volat 777.596.691 Inzerat platny do smazani.
Iseki TL2100 s nakladačem po repasu
Prodám malotraktor iseki TL2100 s nakladačem s klapačkou.Malotraktor je po repasi (nástřik,gufera,oleje,filtry a nové pneumatiky-přední 7-14, zadní 8-22,noví akumulátor). K malotraktoru je noví dvouradličný pluh,rotavátor po kompletním repasu (ložiska,gufera,olej,nástřik a nové nože).Záběr rotavátoru je 150cm. Iseki:motor 3 válec kapalinou chlazený. pohon 4x4 12 rychlostí v před a 4 vzad výkon 21 koní pneu přední 7-14 zadní 8-22 Váha malotraktoru:1000kg bez nakladače(s nakladačem 1400kg) Malotraktor je ještě podstivá mechanika,velice dobrý stroj jsem sním spokojený.Prodávám z důvodu že se stěhuji do Města tudíž už ho nevyužiji. Doprava v ceně traktoru Více info po telefonu Při rychlém a rozumném jednání sleva možná