inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám matraci na letiště

Kategorie: Matrace

Prodám zachovalov matraci na letiště, málo používaná. Rozměry: 160x200x12.cm Cena: 1500.kč. Tel.
Prodám matraci na letiště
Podobné inzeráty
Matrace DOMINIKA 200x160cm
Prodám matraci Dominika s potahem Aloe Vera, PC 5000,-kč. Matrace je stále jako nová, použitá byla pouze několikrát. Parametry matrace materiál: PUR pěn, RE pěna tuhost: 3/4 (z rozsahu 1-5) výška: 14 cm nosnost: 120 kg potah: Aloe Vera Plus - snímatelný, pratelný Popis matrace Střed partnerské matrace Dominika tvoří zátěžová vrstva pojené PUR pěny, která poskytuje optimální pevnost a zabraňuje nepřirozenému křivení páteře. Lehací plochy matrace jsou profilované do 7 anatomických zón. Matraci Dominika ocení uživatelé, jejichž zádům vyhovují spíše středně tuhé až tvrdší matrace. Oba nabízené potahy k matraci Dominika jsou alergicky neutrální, snímatelné a pratelné. RE pěna se využívá u sendvičových matrací jako pevná, nosná, středová část matrace. Jedná se o recyklovanou, pojenou PUR pěnu, která je spojená lepidlem a následně vysokým takem slisována. RE pěna má vysokou tvrdost a hustotu. Pokud máte rádi tvrdší matrace, pak právě pro Vás jsou určeny matrace s RE pěnou. Díky své vysoké tuhosti jsou tyto matrace vhodné i pro osoby s vyšší hmotností. PUR pěna patří mezi základní materiály při výrobě matrací. Tento materiál je antialergický, tzn. že nepodporuje výskyt roztočů, bakterií a plísní. Matrace z PUR pěny mají dobré ortopedické vlastnosti, jsou pružné, mají vysokou tvarovou stálost a dlouhou životnost. Matraci lze i mírně polohovat. Více informací zde: Kontakt emailem, nebo telefonicky. Preferuji osobní předání, ale po domluvě mohu i dovézt.
matrace ze studené pěny Sofia
Nabízím 2ks matrací, stáří 6let. Plně funkční, neproležená, nepoškozená. Matrace Sofia je vyrobena ze značkové studené pěny CELTEX® v kombinaci s výběrovou paměťovou pěnou Celsio®. Sendvičová konstrukce matrace s pevnějším středem zajišťuje správnou podpěru těla při ležení a zaručuje výtečné provzdušnění a hygienu lůžka. Matraci Sofia je možno otáčet a prodloužit tak její životnost. Matrace Sofia je zónová. Zónování matrace napomáhá správné podpěře celého těla. Rozmístění pevnějších a měkčích zón v matraci lze přizpůsobit výšce postavy. Změkčení v oblasti ramen tvoří paměťová pěna Celsio®. Povrchová profilace matrace zvyšuje komfort při ležení a umožňuje snadnější odvod vlhkosti. Matraci Sofia je vhodné položit na rošt z předehnutých lamel nebo na pevný dřevěný rošt. Matraci lze polohovat. Jádra matrací větší než 200 x 100 cm jsou lepená ze dvou nebo více dílů. Původní cena 15.858kč , nyní 1000. ,tel , blanka.muronova@
Taštičková matrace- Doprava zdarma
Nová-Taštičková matrace 90 x 200 cm 7 zón 20 cm H2¨ 1. Technologie taštičkové pružinové matrace se 7 zónami Taštičková matrace je typ pružinové matrace, ve které je každá oddělená pružina zabalená do samostatného váčku z takového materiálu a náplně, jaké poskytují podporu celému tělu a zabraňují převalování. 7zónová matrace je rozdělena na 7 samostatných zón, z nichž každá poskytuje jinou úroveň podpory pro optimální zakřivení páteře. Zaručuje nesrovnatelnou podporu celému tělu, měkkou podporu ramenům a pevnější podporu pro boky a křížovou oblast, takže váš spánek bude mnohem zdravější. 2. Úleva od zátěže Matrace dokáže snížit zátěž na tlakové body vašeho těla, takže se vaše kosti a klouby, obzvláště pak páteř a krční oblast, mohou přes noc dostatečně zregenerovat a odpočinout si. Přizpůsobí se také dokonale obrysům vašeho těla a zajistí vám harmonický a klidný spánek. 3. Pohodlí ve všech směrech Na rozdíl od běžných matrací s omezenými komfortními zónami vám naše matrace poskytne pohodlí po celé ploše, od okrajů po střed. V noci tedy ve spánku nebudete muset často a nevědomky měnit polohu. A navíc už vás nebude rušit žádný hluk způsobený pohybem na matraci. 4. Snadná údržba Na matraci se časem nahromadí spousta potu a dalších kontaminantů, ovšem díky praktickému čtyřstrannému rozdělitelnému zipu, který se táhne po celém obvodu, z ní můžete pratelný potah snadno stáhnout. Je tedy velice jednoduché udržovat matraci čistou. Doporučujeme vám matraci často provětrávat; prodloužíte tak její životnost. Specifikace Barva: bílá Materiál: taštičková pěna + PU pěna D25 Materiál látky: 100% polyester Celkové rozměry: 90 x 200 x 20 cm (D x Š x T) Tloušťka matrace: 20 cm 240 pružin na m2 Tvrdost H2 Pratelné potahy S čtyřstranným rozdělitelným zipem
Kvalitní nová ortopedická matrace
Prodám úplně novou, jednou použitou, matraci značky Dreamzone. Jedná se dobře větranou, pěnovou, ortopedickou matraci rozměrů 200x90x24 cm. Matrace je sedmizónová, čtyřvrstvá (viz originální popis produktu na foto) s 8cm vstvou kokosového vlákna pro výbornou prodšnost. Jedná se o tvrdou matraci, vhodnou zvláště pro spánek na zádech či břiše. Vrchní vrstvu tvoří paměťová pěna. Matrace je zcela nová, koupena 11.února 2023 za zvýhodněnou cenu 12'000,-Kč, bez vady a znečištění. Vyvětraná a jednou použitá. Prodávám z důvodu problémů s rameny kombinované výhradně se spánkem na boku, pro které nakonec není vhodná. Jen osobní předání. Jsem ochoten matraci do rozumné vzdálenosti odvézt.
Matrace jednolůžko 90X195cm
Prodám matraci na jednolůžko, zakoupena v obchodním řetězci Jysk. Rozměr je dělaný na míru 90x195 cm, na výšku má 18 cm. Matrace je používána pouze rok, kupovala se pak větší postel a nyní matraci těchto rozměrů nevyužijeme. Pokud máte jakékoli otázky k matraci, neváhejte napsat. Pokud budete mít zájem můžeme se domluvit na přepravě, nejlepší by bylo vyzvednout si matraci přímo v Praze.
Matrace Guard Medical Concept 128x180x24
Nabízíme k prodeji matraci Tropico Guard Medical Concept v rozměru Š/D/V 128x180x24. Matraci lze vyzkoušet na prodejně Domestav Plzeň. Matraci lze využít na cestování do dodávkového automobilu na přespání. Matraci nelze rolovat. Zboží je v originálním balení. Podrobnost: Matrace obsahuje CubeCare komfortní profilaci, nelepené jádro pro maximální hygienu a omezení pocení. Tužší strana matrace - Studená pěna Flexifoam® HR-XF (eXtra-Flex = zvýšená pružnost) je vzdušná a díky své pružnosti usnadňuje změnu spánkových poloh bez zvýšené námahy a narušovaného spánku. Tuhá, vzdušná. Díky konstrukci matrace s rozdílnými polovinami potahu (½ s pamětí + ½ s dutým vláknem) si otočením jádra jemně doladíte spaní (systém 4Comfort): Paměťová pěna zvýší pohodlí, klimatizační duté vlákno zvýší vzdušnost a izolaci lůžka. Poddajnější strana matrace - Studená pěna Flexifoam® HR-XF vyšší tuhosti. Střední část jádra je tvořena hybridní pěnou – ta je královnou odolnosti, vzdušnosti, termoregulace, pružnosti a přizpůsobivosti (proto se jí říká hybridní – kombinuje výhody všech známých pěn a latexu k tomu). Zónový tvar spojovací vlnky SpineProtector pomáhá chránit pozici páteře díky efektivní distribuci tlaku s odlišením dle tlakových bodů v zónách.