inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám mikinu Levi's

Kategorie: Mikiny

Prodám značkovou mikinu Levi's velikost S více info na emailu.
Prodám mikinu Levi's
Podobné inzeráty
Levi's® - Mikina Relaxed T2 Graphic Crew
Prodám Mikinu Relaxed T2 Graphic Crew od značky Levi's®. Velikost: M (vzhledem k Relaxed střihu rozměry spíše sedí na velikost L). Šířka v ramenou: 57 cm Délka : 71 cm Mikina nebyla nikdy nošena pouze jednou vyzkoušena. Jedná se o nevhodný dárek. Preferuji osobní převzetí v Praze. Odkaz na prodejce s více informacemi o produktu zde:
Mikina Levi's velikost M
Prodávám mikinu Levi's jen párkrát nošená Vám dodá pocit komfortu! Hodí se jak na volný čas, využití najde i při sportu. Materiál: 100% Bavlna Kdybyste měli zájem napište na email livie2018@
Levi’s mikina velikosti : S
Nabízím mikinu značky Levi’s velikosti : S
Mikiny M a L
Prodám ✅️ modrou mikinu, velikost M. Nošená, ale nepoškozená. ✅️ světle růžovou mikinu, velikost M. Nošená, ale nepoškozená. ✅️ velni příjemnou šedou mikinu se vzorem, velikost L. Nošená, ale nepoškozená. ✅️ šedou mikinu s černým rukávem, velikost L. Nošená ale nepoškozená. ✅️ šedou mikinu s nápisem, velikost L. Nošená, ale nepoškozená. Cena 100 Kč za každou. Zasílám přes Zásilkovnu, po domluvě osobní předání Stará Boleslav, Praha, Hradec Králové
Levi's x Mario mikina červená
Jedná se o kolaboraci značky Levi's a Maria. Mikina je ve skvělém stavu až na jednu malou čmouhu na kapse(nic viditelného)
Mikina Levi´s
Značka: Levi´s Velikost: M/L Barva: černá/potisk Stav: použitá, jako nová Všechno oblečení zasílám čisté, čerstvě vyprané a vyžehlené. Stejně tak jsem přístupný diskuzi o ceně :) Oblečení mohu zaslat přes Balíkovnu/Zásilkovnu, případně osobní předání. Neboj si napsat o další fotografie, stejně jako rád zodpovím další dotazy. A nezapomeň kouknout i na další mé inzeráty :)