inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám mláďata daňka evropského

Kategorie: Ostatní domácí

Prodám loňská dančata. Cena 4000kc za kus plus veterinář. Info na tel.
Prodám mláďata daňka evropského
Podobné inzeráty
Mláďata afrických šneků RHODOSTOMA
Nabízím mláďata nádherného druhu afrických šneků Archachatina Rhodostoma Benin albino body. Mláďata mají hnědou ulitu, která v dospělosti krásně zezelená. Cena za mládě je 180,-. Zásilkovna na výdejní místo 79,-, balíkovna 65,-, topný sáček 40,-. Po příchodu platby hlídám počasí a odešlu jakmile bude i v noci alespoň jeden stupeň nad nulou, což by už teď většinou být mělo :-) Popř. možnost osobního předání ve všední dny dopoledne v Humpolci, v ostatní časy většinou v Mrzkovicích u Světlé nad Sázavou. V případě zájmu pište přes whatsapp, email nebo sms. Přeji hezký den.
Osmáci degu mláďata
Prodám mláďata Osmáka degu. Jedno mládě za 30KČ.Na prodej je 12 mláďat.V případě zájmu volejte po 15:00 hodině.
Mláďata afrických šneků PUYLAERTI TOGO F1
Nabízím mláďata nádherného druhu afrických šneků Archachatina Puylaerti Togo F1. První generace rodičů z přírody z Toga. Cena za mládě je 190,-. Zásilkovna na výdejní místo 79,-, balíkovna 65,-, topný sáček 40,-. Po příchodu platby hlídám počasí a odešlu jakmile bude i v noci alespoň jeden stupeň nad nulou, což by už teď většinou být mělo :-) Popř. možnost osobního předání ve všední dny dopoledne v Humpolci, v ostatní časy většinou v Mrzkovicích u Světlé nad Sázavou. V případě zájmu pište přes whatsapp, email nebo sms. Přeji hezký den.
Mláďata afr. šneků ARCH. MARG. OVUM ALBINO SHELL F3
Nabízím mláďata nádherného druhu afrických šneků Archachatina Marginata Ovum albino shell Nigeria F3. Cena za mládě je 220,-. Zásilkovna na výdejní místo 79,-, balíkovna 65,-, topný sáček 40,-. Po příchodu platby hlídám počasí a odešlu jakmile bude i v noci alespoň jeden stupeň nad nulou, což by už teď mělo být většinou ok :-) Popř. možnost osobního předání ve všední dny dopoledne v Humpolci, v ostatní časy většinou v Mrzkovicích u Světlé nad Sázavou. V případě zájmu pište přes whatsapp, email nebo sms. Přeji hezký den.
prodám.
prodam.danka a jezevce.dobře vyčinené.cena 1000kč/kus.
Lynx lynx - Evropský rys -Daruji-možná výměna Čikarí červený
Lynx lynx - Evropský rys - Daruji Po delší úvaze daruji našeho Evropského Rysa (kocour )- samce - 7 let. V dobré kondici - pravidelně očkován , odčervován . Krmený pestrou stravou. Pro maso si k nám příjde ,ale nepohladíte si ho. Není ochočený - do 4,5 měs věku odchován rodiči. Darujeme jen do dobrých rukou a schváleného zařízení s povolením a možností se přijed kdykoliv podívat. Prosím jen volejte nebo nabídky na mail. je to pro nás těžké rozhodnutí. Trutnov