inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám mošt z jablek z vlastní zahrady

Kategorie: Potraviny

Prodám mošt z jablek z vlastní zahrady bez chemického ošetření, tedy 100% BIO. Šťáva z jablek není přislazovaná, ani chemicky upravovaná, je pasterována a balena do Bag-in-Boxů 5.Litrů
Prodám mošt z jablek z vlastní zahrady
Podobné inzeráty
Prvotřídní bio mošt z Vysočiny-5 l
Nabízím čerstvý, jednodruhový, prvotřídní jablečný mošt z česaných jablíček letošní úrody, z vlastního sadu a z čistého prostředí Vysočiny. Jablka jsou v bio kvalitě, tj. bez chemického ošetření, stejně tak jako výroba moštu proběhla šetrným pasterem, bez použití jakýchkoli chem.látek, konzervantů, přidaného cukru apod. Mošt je balen v 5l pevných sáčcích s výpustným ventilem, sáček potom je ještě v papírovém boxu. Mošt je vynikající chuti, sladký a vydrží Vám minimálně rok i uskladněný (vlastní zkušenost z minulých let). Osobní odběr je možný v okresech Hradec Králové a Havlíčkův Brod. Mošt Vám mohu také i dovézt kamkoli při svých cestách po celé ČR. V případě zájmu můžete i kdykoli volat prosím na tel.: 739309(i WhatsApp)či psát na:miloslav.cebis@ Miloslav
Kalvádos, jadernice, pálenka - z BIO jablek
Prodám celkem asi 15 litrů loňské pálenky z jablek - 50%. Cena 300Kč/l. Osobní odběr v Přestavlkách u Přerova. Po dohodě v Přerově, Olomouci nebo Moravské Třebové.
Loupač jablek TESCOMA
Prodám málo používaný loupač jablek TESCOMA s náhradním nožem. Poštovné dle tarifu ČP /Zásilkovny/ nebo osobní předání Kolín. Na dobírku neposílám.
BIO Křížaly z jablek
Prodám BIO křížaly z jablek směs různých odrůd. Balíček o váze 50 gramů, při odběru 3ks poštovné zdarma.
Jablečný mošt
Dobrý den, prodám pasterizovaný jablečný mošt z jablek bez postřiku ve 3,5l sklenicích za 130 Kč, pokud si dovezete sklenici na výměnu. Jinak za 180 Kč. Trvanlivost minimálně rok.
Jablka ze zahrady ve Stramberku
Prodam jablka z nasi zahrady ve Stramberku, ruzne odrudy (rane i pozdni), cesana i padana, nijak chemicky osetrovana. Temer jiz mame sklizeno, jablka uskladnena v zahradnim sklipku. Cena dohodou dle kvality a velikosti jablek 10-25 Kc/kg.