inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám motor a nádrž na pionýra 50

Kategorie: Mopedy

Nádrž promáčklá viz foto.
Prodám motor a nádrž na pionýra 50
Podobné inzeráty
Babetta Stella s motorem z Pionýra
Prodám motocykl Babetta Stella s motorem z Pionýra viz foto rychlé jednání Dohoda na místě o ceně možná
Pionýr
Vyměním nebo prodám pionýra buď za skútr nebo simsona udělaný motor nová spojka nová elektrika, jinak je k renovaci, bez TP.
Nádrž Babetta 207, 206, 228 - UVNITŘ ČISTÁ
Prodám nádrž z havarované Babetty 207. Nádrž je v krásném stavu. -žádné promáčkliny -originální zelený lak -uvnitř krásná nezrezlá -pochází z téměř nepoužívaného stroje K nádrži mohu přidat i původní zátku. Kontaktujte mě prosím na SMS nebo E-mail. (cizí hovory nezvedám) Nejspíš bych mohl zaslat zásilkovnou.
Babetta 210 - nádrž s víčkem, ventilem a úchytem
Prodám na babettu 210 pěknou nádrž včetně ventilu, víčka a úchytu k rámu. Nádrž těsná a uvnitř bez koroze, jen chce vypláchnout. Cena za celek. Mohu poslat ppl, zásilkovnou.
Babetta 210 - nádrž černá s víčkem a ventilem
Prodám na babettu 210 pěknou černou nádrž včetně ventilu, víčka a úchytu k rámu. Nádrž nepotlucena, těsná. Ventil plně funkční. Cena za celek. Mohu poslat ppl, zásilkovnou.
Nálepky Babetta Babetaa 210
Jedná se o nálepku podle originálu vytištěný text na průhledné samolepící folii na nádrž a nářaďové kaslíky, dále černou nálepku se znakem ZVL a malou černou nálepku k palivovému kohoutku. Sada obsahuje dva kusy babetta na nádrž (150x40 mm) dva kusy automatic na nářaďové kasliky (85x15 mm) nálepku ZVL na nádrž a malou nálepku O Z Z R. NÁLEPKA ZVL ZALAMINOVANÁ takže vydrží mnohem víc. Pravidelně polévaná benzínem nevydrží zas tak dlouho aneb lejte benzín DO nádrže né po nádrži!!! :-) PROSÍM ODESÍLAT OBJEDNÁVKY JAKO ODPOVĚĎ NA TENTO INZERÁT NEBO NA E-MAIL. DĚKUJI NOVĚ I BÍLÉ NÁPISY AUTOMATIC NA ČERNÝ RÁM, ALE NA DOTAZ !!!! Cena za celou sadu je 90 Kč Platba převodem na účet (na dobírku a na Slovensko NE!) Obyčejné psaní 33 Kč Doporučené psaní 62 Kč Kontakt: renovace.sirpetr@ Tel: Platí do smazání!!! Třinec