inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám nádobí ze zámku Kačina

Kategorie: Sklo, keramika

Prodám  nádobí ze zámku Kačina
Podobné inzeráty
Vyřezávaná polička a velká souprava ručně malovaného nádobí
Prodám krásnou vyřezávanou a lakovanou dřevěnou poličku z bytu k zavěšení nádobí (polička samostatně 1.500 Kč), velikost š.93 x v.35 cm. Dále velkou krásnou retro soupravu ručně malovaného nádobí i nádobí známé značky DITMAR URBACH (6 ks retro šálků s podšálky o obsahu 250 ml, 4 velké hrnky DITMAR URBACH + vázičky DITMAR URBACH, velké talíře, vázičky...). Osobní předání po předchozí dohodě možné v Českých Budějovicích, příp. blízkém okolí. Cena celkem 3.600 Kč. Po pečlivém ohledání každého kousku krásného nádobí jsem na 1 velkém hrnku DITMAR URBACH našla před lety lepené ouško, viz. detailní foto. Drží, ničemu nevadí. Můžete volat či SMS , příp. (manžel).
Emile Henry - keramicky hrnec 17cm, 1l
Nabizim krásný značkový keramický hrnec, značka Emile Henry, průměr 17 cm, objem 1 l, vyrobený z keramiky FLAME®. Top stav, pouze vybaleno. Předání v Hostivaři, nebo pošlu (+100,-) Dle výrobce: Keramika FLAME® vyvinutá v laboratořích Emile Henry odolává teplotám až 450°C a spojuje všechny výhody nejkvalitnějšího keramického nádobí, které lze umístit na oheň: dokonalé vaření, respekt k ingrediencím, dobře udržované chutě/chutě. Smalt použitý na povrchovou úpravu chrání nádobí před poškrábáním a odštípnutím (můžete krájet přímo do hrnce, aniž by se výrobek poškrábal), což umožňuje jeho mytí v myčce nádobí. Nádobí Flame®, které je o 30 % lehčí než jiné kovové nádobí, lze používat jak na plameni, tak v troubě, včetně mikrovlnné. Mohou být přeneseny z chladničky nebo mrazničky, přímo do trouby, aniž by se poškodily, a poté na stole. Jsou odolné, odolávají silným mechanickým otřesům a udrží jídlo déle teplé. Vlastnosti Keramika Flame®: Hrnec lze používat v troubě, na plynových, sklokeramických, halogenových a elektrických varných deskách. Hrnec lze používat v mikrovlnné troubě a mýt v myčce.
Nádobí ZEPTER
Prodám nikdy nepoužívané vysoce kvalitní nádobí Zepter v původním originálním balení (viz obrázky). Nádobí bylo zakoupeno cca před 15-20 lety za přibližně 50 tisíc Kč. Jedná se celkově o 4 krabice o 68 kusech nádobí uvedených na vyfocených krabicích.
KOUPÍM - rozbité porcelánové nádobí (ideálně misky, hrnky)
Měl bych zájem o rozbité porcelánové nádobí (nebo i z jiného materiálu). Nejlépe hrnky, misky a podobně. Talíře spíše ne, ale ozvat se můžete i s nimi. Prostě takové to nádobí, co jednou podlehlo nehodě a normálně byste ho vyhodili. Preferuju spíše menší nádobí (misky, talířky na dezert), ale ozvat se můžete s čímkoli. Nemohu nabízet nic na oplátku, maximálně Vám za to můžu dát třeba samolepku, nebo poskytnou slevu na (či dát zdarma) nějaký z mých inzerátů tady na Bazoši. POUZE osobní předání téměř kdekoli v Praze, nebo na trati mezi Lysou nad Labem a Prahou. Občas se také objevím v Olomouci. !NEVOLAT! ODPOVÍDÁM JEN NA SMS NEBO E-MAILY!
Středověké nádobí a dekorace
Rádi bychom nabídli odkup středověkého a staročeského restauračního nádobí a dekorací ze zrušeného provozu středověké krčmy. Preferujeme ideálně hromadný odkup, individuální prodej jednotlivých kusů po domluvě. Rádi vám zašleme tabulku se souhrnným soupisem veškerého nabízeného vybavení. Cena - dohodou. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. K prodeji máme rovněž lukrativní nevyužívanou webovou doménu. (středověké nádobí, staročeské nádobí, středověká restaurace, staročeská restaurace, krčma, středověká krčma)
Sada nádobí
Prodám šestidílnou sadu nádobí. Jeden talíř je lehce naštípnutý, jinak je nádobí v dobrém stavu.