inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám nášlapné pedály HT X2

Kategorie: Součástky a díly

Prodám tyto špičkové pedály HT X2. Možno použít jako platformy nebo jako nášlapné pedály. Komplet balení včetně náhradních pinů. Cena nových je 3500 kč.
Prodám nášlapné pedály HT X2
Podobné inzeráty
Pedály FPO jednostranné nášlapné pedály
Prodám pedály FPO, z jedné stany nášlapné spd,z druhé platforma.V dobrém stavu, bez vůle.
nášlapné SPD pedály Rockrider
Nášlapné SPD pedály na horská kola ROCKRIDER MTB AUTO 520. Nové, nepoužité. Pedály jsou určené na rekreační i pravidelnou jízdu a představují nejlepší poměr kvality a ceny.
Nášlapné pedály
Prodám německé nášlapné pedály zn.SQlab mod. 511 race,s prodlouženou osou délky XL,+15mm oproti Shimano standardu.Vhodné pro cyklisty s větší nohou s postavením do V, popř. větší roztečí sedacích kostí, viz.tabulka na stránkách výrobce, nebo obchodníků.Stav-poškrábané od našlapávání,funkčnost 100% .Koupeno 26.11.2021 na HARFA SPORT, stále v záruce.Najeto 950 km.
oboustranné nášlapné pedály Shimano
Prodám oboustranné nášlapné pedály značky Shimano na SPD systém (běžný). Můžu poslat poštou/zásilkovnou/balíkovnou. V případě zájmu prosím VOLEJTE, tel. č.: .
Look S-Track nášlapné pedály
Prodám nášlapné Závodní/sportovní MTB pedály - Kompozitové těla a deflektor - Možnost nastavení nášlapu a uvolnění regulací výšky "kufru" - 460 mm opěrné plochy zajišťuje maximalní přednos energie a komfort - Patentovaný zámek pedálu s vynikající samočistící schopností. Jsou bez vůlí, funkční. Stav viz. foto. Bez kufrů. Popis Závodní/sportovní MTB pedál - Kompozitové těla a deflektor - Možnost nastavení nášlapu a uvolnění regulací výšky "kufru" - 460 mm opěrné plochy zajišťuje maximální přenos energie a komfort - Patentovaný zámek pedálu s vynikající samočistící schopností - CrMo osa, 2 x kuličkové a 1 x IGUS kluzné ložisko - DCS design "kufru" pro maximální čištění - Pohyb tretry +/- 3 stupne - Vystupní úhel 15 stupňů - Hmotnost: 142g Pc 1 534 Kč
NÁŠLAPNÉ PEDÁLY SHIMANO
NÁŠLAPNÉ MTB PEDÁLY SHIMANO SPD PD-M520 PRODÁM. BARVA STŘÍBRNÁ. POŘIZOVACÍ CENA: 898,- KČ, NYNÍ ZA 680,- KČ. PREFERUJI OSOBNÍ PŘEDÁNÍ V PRAZE, V PŘÍPADĚ POTŘEBY ZAŠLU I POŠTOU.