inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodam nepouzit motor na sekacku novej

Kategorie: Sekačky

Prodam selnej motor na sekacku nebo motokaru i jine jeste nepouzit
Prodam nepouzit motor na sekacku novej
Podobné inzeráty
Prodam novej motor do sekacky dvoutaktni
Prodam novej motor do sekacky mozne na frezu je novej super stav
Robotická sekačka Landroid M500 WR141E (4)
Sekačka je ve velmi dobrém stavu, pouze lehce použitá. Bez vad, záruka 6m. V balení je dokovací stanice a napájecí adaptér. Původní cena 19tis. Tuto robotickou sekačku lze ovládat a programovat pomocí aplikace přes chytrý telefon. Přitom s sebou přináší mnoho inteligentních funkcí a přesvědčí špičkovými výsledky při sečení i mulčování. Než začnete sekačku používat, vyznačte plochu k posekání přiloženým vymezovacím drátem a upevňovacími kolíky. Pak se to rozjede: Worx Landroid M500 začne registrovat plochu trávníku a vytvoří si vlastní pracovní plán. Sekačka disponuje šířkou záběru 18 cm, lze ji nastavit do 4 výšek sečení a je vhodná pro plochu o velikosti do 500 m². Díky senzorům zvednutí, převrhnutí i nárazu a díky svému multizónovému programování se robotická sekačka pohybuje po trávníku naprosto bezpečně. Přitom seká mimořádně blízko u okrajů a poradí si hravě i s úzkými místy. Její nožový disk se otáčí dopředu i dozadu, díky čemuž se sníží frekvence výměny čepelí na polovinu. Maximální doba sečení činí 1 hodinu. Tento zahradní přístroj je poháněn 1 ks 20V lithium-iontové baterie Power Share, která je kompatibilní také s dalším nářadím značky Worx. Vaše robotická sekačka Worx Landroid M500 bude nabita do 90 minut. Po provedené práci, při nízkém stavu baterie a dokonce při dešti zajede sama do nabíjecí stanice. Před krádeží svou robotickou sekačku ochráníte pomocí PIN kódu. Jakmile ji během provozu něco nadzvedne, její nože se okamžitě zastaví. A s dalšími přídavnými moduly toho vaše robotická sekačka dokáže ještě víc: Na zahradách s větším počtem stromů se doporučuje modul ACS pro rozpoznávání překážek, pro vymezení menších ploch pak modul Off Limits. Díky modulu Voice Control lze přístroj ovládat hlasem, modul Radio Link zlepšuje příjem wi-fi signálu a s modulem 4G+ GPS lze vaši robotickou sekačku dokonce lokalizovat v případě krádeže.
Prodam novej motor do sekacky . frezi i jine
Prodam novej dvoutaktni motor
Prodám lištovou sekačku MF-70
Prodám lištovou sekačku MF-70 V dobrém technickém stavu. Sekačka je osazena lehkou nesenou žací lištou (+ náhradní) Dodám i původní prstovou žací lištu - málo používanou. Sekačku lze používat jako malotraktor s případným napojením různých zahradních zařízení a přívěsů. Při rychlém jednání možná sleva.
Bubnová sekačka a mulčovač Dakr Tekton BLP 60A/2T
Prodám minimálně používanou bubnovou sekačku a mulčovací nástavec Dakr Tekton BLP 60A/2T. Mulčovač použit celkově 1x, dále jsem používala jen bubnovou sekačku na dosekání nedopasků ve výběhu 2x ročně. Po každém použití jsem sekačku důkladně omyla vapkou. Nemám pro ni již využití a leží mi v garáži. Dovoz po dohodě možný.
Koupím - sekačku Partner P53 -160DW
Koupím sekačku Partner P53 -160DW - celou sekačku, možno na díly, nebo jen šasi. Nebo od jiného výrobce se šasi šířky 53 cm. Nabídněte...