inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám nerezovou poštovní schránku nová

Kategorie: Dveře, vrata

Nerezová poštovní schránka z kvalitní nerezové oceli s práškovou vrstvou odolná proti vlivům počasí. Boční přihrádka na noviny.
Uzamykatelná 2 x klíč, vhazovací otvor chráněn klapkou. Průhledné okno pro jmenovku. Rozměry 36x45x12 cm, vhazovací otvor 3x33 cm. PC 1290 Kč.
Prodám nerezovou poštovní schránku nová
Podobné inzeráty
Poštovní schránka
Nabízím poštovní schránku DOLS E-01 v barvě hnědé. Schránka je určena do vnitřních prostor domu. Rozměr schránky (šířka x výška x hloubka): 325x240x60 mm, hmotnost 1,63 Kg. Velikost schránky je ideální pro listoviny do formátu A4 (na šířku). Dvířka jsou osazena plastovou jmenovkou a jsou zabezpečeny zámečkem. Dvířka mají namontovaný zcela nový zámek DOLS se třemi klíči. Poštovní schránka je použitá, je v náležitém stavu, a je zachycena na přiložených fotografiích, které jsou součástí popisu. Cena 330 Kč + poštovné nebo osobní odběr
Kvalitnii postovni schranku
Prodam kvalitni postovni scranku kombinace nerez sklo satinato.Rozmer 49*32*12 cm+ 3 klice. Zaslani postou mozne po predchozi dohode.
Poštovní schránka
Poštovní schránka z Lidlu nová nepoužitá
LAMPAS LIBER 17B - DÁNSKÁ DESIGNOVÁ POŠTOVNÍ SCHRÁNKA
LAMPAS LIBER 17B WHITE - velmi kvalitní designová poštovní schránka k rodinnému domu. Nová nepoužitá, od dánského výrobce Lampas, navržená návrháři Friisem a Moltkem. Jedná se o ocelový svěřený korpus s povrchovou úpravou bílou barvou nanesenou práškováním za vysoké teploty. Opatřená těsněním proti pronikání vody a cylindrickým zámkem. Součástí jsou dva klíče a vrtací šablona. Vice info na stránkách výrobce . V Dánsku se prodává v přepočtu od 15.000,- Kč do 26.000,- Kč. V případě zájmu, prosím, nabídněte cenu.
Dvoukřídlá vrata
Prodám dvoje dvoukřídlá vrata domácí výroby. Bytelný železný rám se třemi panty. Vrata jsou v demontovaném stavu, aby s tím sám člověk mohl manipulovat. Do posledka dobře sloužily. Součástí není rám, ten zůstal zazděný. Cena 1 500,- Kč za jedny. Jen osobní odběr. První vrata: Šířka cca 133 cm jedno křídlo, výška 227 cm, samotný rám má výšku cca 210 cm. Přidám i původní dřevěné obložení, v docela pěkném stavu, a původní skla. Ve vratech je otvor pro psa, klasický obyčejný zámek, klíč mám. Druhá vrata (s poštovní schránkou): Rozměr cca 131 cm jedno křídlo, výška 254 cm, samotný rám má výšku cca 230 cm. Zámek dózicky typu FAB, klíče mám. Bez poštovní schránky, bez dřevěného obložení.
Poštovní schránka
Ručně malované poštovní schránky