inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám nové odznaky SVAZARM i s krabičkami a německé broky a

Kategorie: Myslivost, lov

Prodám nové odznaky SVAZARM i s krabičkami a německé broky a další drobnosti na vzduchovky a malorážky....
Prodám nové odznaky SVAZARM i s krabičkami a německé broky a
Podobné inzeráty
Vzduchová puška Umarex NGX APX cal.4,5mm SET na Diabolo i BB
Vzduchová puška Umarex NGX APX cal.4,5mm SET na Diabolo i BB Broky Vzduchová puška NGX APX od Německého výrobce Umarex, známého především svými kvalitními výrobky. Jedná se o jednorannou vzduchovku, která je poháněna na stlačený vzduch, dodaným integrovanou pumpu. Polymerová konstrukce, kovová hlaven. Délka hlavně 520 mm a systém střelby, bez zpětného rázů. Vzduchovka je velmi kvalitní s maximální přesností střelby. Vzduchová puška NGX APX cal. 4,5 mm pracuje na principu stlačeného vzduchu, plného výkonu je docíleno po třech až čtyřech stlačeních. Zbraň je vybavená lištou pro upevnění optiky. Možnost střelby u této vzduchovky jak Ocelové diabolo, tak i ocelovými BB broky. Diabolky se vkládají jednotlivě a puška má zásobník na 250 BB, ocelových broků. Parametry Ráže: 4,5 mm Úsťová rychlost: 175 m/s Energie: 7,5 J Zásobník: 200 ran, 1 Diabolka Střelivo: Ocelové BB broky, Diabolky Typ mechanismu: Pružina píst na stlačený vzduch Pažba: Plast Délka hlavně: 520 mm Celková délka: 990 mm Hmotnost: 1520 g Obsah Balení Vzduchovka Umarex NGX APX cal. 4,5 mm BB broky 500ks Diabolky zn.Gamo 250ks Papírové terče 10ks Návod k obsluze Záruční list V případě vážného zájmu poprosím o vaše telefonni číslo a adresu k zaslání.Doprava 100 kč.plná záruka 2 roky.Osobní odběr po dohodě v Karvina, Český Těšín
Vzduchová puška Crosman 760 Pumpmaster 4,5mm na diabolo i BB
Vzduchová puška Crosman 760 Pumpmaster 4,5mm na diabolo i BB Broky Vzduchová puška Crosman 760 Pumpmaster, je velmi úspěšný model vzduchové pušky, velice oblíbený u zákazníků. Těchto zbraní se prodalo přes 14 000 000 kusů. Tento výrobek od Americké společnosti Crosman, pracuje na principu stlačeného vzduchu, plného výkonu je docíleno po třech až čtyřech stlačeních. Zbraň je vybavená lištou pro upevnění optiky. Vzduchovka Pumpmaster má klasická mířidla, pevnou mušku a plně stavitelné hledí. Spouštový mechanismus v režimu Single-Action. Pojistka proti nechtěnému výstřelu se nachází v lučíku před spouští. Součástí je zasobník na 200 BB ocelových broků. Lze tak střílet jak s BB broky, tak i olověnými diabolkymi v cal 4,5mm. Vzduchovka je nabízena v setu se střelivem a optikou 4x20. Parametry Ráže: 4,5 mm Energie: 2,5J Úsťová rychlost: 190 m/s Zásobník: 200 ran, 1 Diabolk Střelivo: Ocelové BB broky, Diabolky Typ mechanismu: Pružina píst na stlačený vzduch Pažba: Plast Délka hlavně: 445 mm Celková délka: 850 mm Hmotnost: 1240 g Obsah Balení Vzduchovka Crosman 760 Pumpmaster cal. 4,5 mm BB broky 500ks Diabolky Gamo 250ks Optika 4X20 Papírové terče 10ks Návod k použití Záruční list V připadě vážného zájmu poprosím o vaší aadresu k zaslání a telefonni číslo pro dopravce.Osobbní odběr Karviná, Doprava 100kč Real foto Podívejte se na mé ostatní inzeráty,snad si vyberete
Malorážka Brno Mod4 Svazarm Aeron
S těžkým srdcem nabízím k prodeji malorážku Brno Mod4, model s Aeron pažbou, značená Svazarm ve sbírkovém stavu, pažba i železo v top stavu, s originál dioptrem, velmi přesná. Možno přidat optiku Valiant 4-16x50 s červeným podsvitem kříže, jen vyzkoušená. S optikou + 3tis.
Gulicky, broky 4,5mm do vzduchovky
Mam na predaj gulicky (broky) urcene do vzduchovych zbrani, vzduchoviek a zbrani na CO2 konkretne slavia, cz, a vsetky zbrane kalibru 4,5mm Balenie obsahuje 300ks guliciek NZERAT PLATNY DO ZMAZANIA !!!! POZRI OSTATNE INZERATY!!
Gulicky, broky 4,40mm do vzduchovky
Mam na predaj gulicky (broky) priemeru 4,40mm urcene hlavne do vojenskych vzduchoviek ako je napr vzduchovka vz47,vz35, najstarsich vzduchoviek aj haenel 310,311,312 atd ale aj do inych vzduchovych zbrani Balenie obsahuje 600ks guliciek NZERAT PLATNY DO ZMAZANIA !!!! POZRI OSTATNE INZERATY!!
Vzduchovka B3 4,5 mm nebo 5,5 mm set s puškohledem
Vzduchovka B3 je výkonná pružinová vzduchovka vhodná pro úplné začátečníky i středně pokročilé střelce. Aby si každý přišel na své, nabízíme ji ve dvou variantách 4,5 i 5,5 mm. Vzduchovka B3 je vybavena výraznými světlovodnými mířidly a muškou, které využijete především při střelbě za šera. Natahování této vzduchovky se provádí pákou pod hlavní, což vylučuje opotřebení hlavně oproti lámacím vzduchovkám, kde dochází k postupnému uvolňování a natažení hlavně a tím pádem k postupné ztrátě přesnosti. Hlaveň vzduchovky má drážkovaný vývrt,což zvyšuje její přesnost. Jako střelivo se používají pouze olověné diabolky či broky příslušné ráže 4,5 nebo 5,5 mm. Ocelové broky nepoužívejte, poškodí drážky vývrtu a vzduchovka tak ztratí přesnost vlivem mechanického poškození. Parametry: Ráže: 4,5 mm,5,5mm Délka: 103,5cm Úsťová rychlost diabolky: 200 m/s = km/h Hmotnost: 3,3 kg Rybina (drážky pro upevnění puškohledu, kolimátoru atd.): 11 mm Účinný dostřel max.: 30 m Celkový dostřel max.: 340 m Natahování: pákou pod hlavní Diabolek v zásobníku: 1 Střelný mechanismus: pružina + píst Vývrt hlavně: drážkovaný Pažba: dřevo Pojistka: manuální Mířidla: světlovodná Příslušenství: Puškohled 4 x 20: čtyřnásobné přiblížení, 20 mm průměr skleněné čočky, 11 mm montáž Diabolky: většinou dodáváme léty prověřené české diabolky Standard pro jejich přesnost Terče: papírové terče pro vzduchovky 10 x 10 cm. Balení: 1x vzduchovka B3 1x puškohled 4 x 20 1x krabička diabolek 10x terče 1x český návod pro vzduchovku 1x český návod pro puškohled Určeno pro sportovní účely a pouze pro osoby starší 18 let, které jsou svéprávné ve smyslu občanského zákoníku.