inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám nové rukavice

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám tyto nové rukavice vel L.Častečně kožené+ ještě k tomu obyčejné...
Prodám nové rukavice
Podobné inzeráty
Rukavice na motorku ALPINESTARS SP X AIR CARBON, vel. S
Prodám rukavice na motorku ALPINESTARS SP X AIR CARBON, vel. S. Nové, nepoužité. Alpinestar x air carbon jsou krátké sportovní rukavice, které jsou vyrobeny z prvotřídní kůže v kombinaci s odolnou textilií. Početná perforace předurčuje rukavice pro teplejší počasí. Karbonový protektor kloubů v kombinaci s protektorem člunkové kosti a výztuhy v oblasti manžety rukavic, zajišťují vysoký stupeň ochrany. Rukavice jsou celé CE certifikované. Krátká odvětrávaná letní rukavice kombinace prvotřídní kůže a velmi odolné textílie, pevný karbonový protektor kloubů perforace pro optimální proudění vzduchu, manžeta na suchý zip, protektor člunkové kosti, strečové panely pro neomezený pohyb, výztuhy rukavice pro lepší bezpečnost a komfort, panelová konstrukce dlaně na vnější straně rukavice, kompatibilní s dotykovými panely navigace/mobil, CE certifikované rukavice. Osobní předání po tel domluvě, odeslání PPL, poštou nebo Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem.
COFIT Motocyklové rukavice, dotykové rukavice pro motocykly
Vel M Nové Víceúčelové rukavice 】Ideální pro motokros, BMX ATV MTB jízdu na koni, silniční závody, jízdu na kole, lezení, bruslení a všechny ostatní aktivity v přírodě. 【 Perfektní uchopení a kontrola】 Silikonový gel odolný proti opotřebení v dlani, zvyšuje rukojeť na řídítkách, aby byla zajištěna větší kontrola a bezpečnost. 【 konečky prstů na dotykovém displeji】 Obsahuje vodivá kovová vlákna jak pro indexové prsty, tak i pro palce, rukavice fungují dobře se všemi zařízeními dotykového displeje. 【 Plná ochrana】 S kvalitním tvrdým PVC pěstím kotníkům a polstrováním palmových polštářků, COFIT nabízí značnou ochranu pro vaše ruce. 【 Prodyšné a pohodlné】Z prodyšného polyesteru s dlouhou životností, rukavice COFIT jsou vhodné pro použití ve všech ročních obdobích. Nejlepší použití při 10 °C – 38 °C. Prosím pište SMS nebo e-mail děkuji.
Rukavice na motorku Oxford RP-5, vel. XL
Prodám rukavice na motorku Oxford RP-5, vel. XL (11), bílo-černo-červené. Nepoužité. Rukavice jsou vyrobeny kombinací kůže a mikrovlákna. Pevný TPU protektor kloubů. Chrániče prstů. Vyztužená oblast člunkové kosti. Spojení prsteníčku a malíčku. Perforace pro lepší ventilaci. Pěnové slidery na dlani. Kožené stretchové panely pro větší komfort. Zapínání rukavic pomocí manžety se suchým zipem. FingerTouch umožňující ovládání dotykových obrazovek. Rukavice jsou certifikovány. Materiál: 70 % kozí kůže, 15 % syntetická kůže, 10 % amara, 5 % polyuretan. Pohodlné sportovní dlouhé rukavice s vysokým stupněm bezpečnosti! Osobní předání po tel domluvě, odeslání PPL, poštou nebo Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem.
Rukavice SHIMA
Stav 100% použité přesně 1x. Pánské rukavice Shima GT-1 Waterproof Použité vnější materiály: kozí kůže, Nylon + Spandex, Clarino, 3M® Reflective, SuperFabric®. Použité vnitřní materiály: 90% Polyester, 10% Teflon. Výjimečná turistická rukavice s membránou NextDry® vyrobena teflonovou technologií (typu Gore-Tex). 100% voděodolnost je garantována díky vlepené membráně. Bezpečné zapínání zápěstí typu V–lock. Mostové spojení malíčku s vedlejším prstem. Vysoký stupeň ochrany, rukavice vyvíjena v programu SAP®, slidery Poron® + SuperFabric®. Kvalitní dlouhé kožené rukavice vyrobené z kozí kůže Vás nadchnou nejen komfortem a výbavou, ale také velmi vysokým stupněm bezpečnosti.
BMW rukavice GS DRY vel.6 až 8 1/2  NOVÉ
Nové orig. BMW rukavice GS DRY vel.6 až 8 1/2 z kolekce BMW Motorrad. Dvě barevná provedení - cena 1890,-Kč Rukavice jsou vhodné na dlouhé cesty a splňují vše co by mohl motocyklový jezdec od enduro rukavic očekávat. Dlaň a špičky prstů jsou vyrobeny z kozí kůže, na hřbetu ruky naleznete oděruvzdorný materiál Cordura. Ohrožené body na dlaních jsou zdvojeny, podloženy pěnou Memory Foam a potaženy oděruvzdorným materiálem SuperFarbic. Materiál SuperFabric spojuje oděruvzdorné vlastnosti kůže a pohodlí moderních technologií, zároveň zajišťuje plnou flexibilitu, tkanina je díky zrnité struktuře bodově tvrdá avšak velmi ohebná. Bezpečnost zvyšuje pevný chránič hlavních kloubů podložený měkkou pěnou. Rukavice jsou vybaveny membránou Gore-Tex X-Trafit, jedná se o provedení trilaminátu, kdy membrána je pevně nalaminovaná pod první povrch vnějšího materiálu. Vaše ruce tak zůstanou za každé situace suché. Podšívka uchycená ve více místech zajistí, že se nebude při sundávání rukavic jakkoli pohybovat. O fixaci rukavic se stará stahovací pásek v oblasti zápěstí a hlavní manžeta s možnosti regulace šířky. Certifikované pro použití na motocyklu.
Motocyklové rukavice, motorkářské rukavice, moto rukavice
Prodám nové rukavice na motorku nebo skútr. Velikost, M, L, XL, XXL Možnost vyzkoušení na místě.Při odběru 2ks cena 350Kč/ks Možno poslat přes Zásilkovnu 90Kč.