inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám novou knihu V týmu s Foglarem - TOP stav, Praha

Kategorie: Pro mládež

Prodám novou a nečtenou knihu V týmu s Foglarem - TOP stav. V běžné distribuci již nesehnatelná ! Cena 650 Kč. Osobně Praha, nebo Zásilkovnou po platbě předem. Inzerát platí do smazání !!!

Počet stran: 294
Formát 173 x 206 mm
Vazba: vázaná s přebalem
Vydavatel: Toužimský a Moravec
Scénář: Karel Bureš
Prodám novou knihu V týmu s Foglarem - TOP stav, Praha
Podobné inzeráty
Prodám novou knihu Jestřáb kronikářem - Jaroslav Foglar
Prodám novou knihu Jestřáb kronikářem - Jaroslav Foglar/ULOŽENKA - nová, nečtená a v originál. folii- TOP stav. Cena 6999 Kč. Osobně Praha, nebo Zásilkovnou po platbě předem. Inzerát platí do smazání !!! Kniha je koncipovaná jako pamětní kronika přináší jedinečný výbor autentických zápisů, fotografií, dokumentů, kreseb a komentářů ze sedmi desítek svazků Foglarem vedených a dochovaných kronik z let 1924-1985 i z autorova osobního archivu. NAKLADATEL: Gutenberg JAZYK: čeština POČET STRAN: 240 VAZBA: pevná vazba ROZMĚR: 250x332mm HMOTNOST: 1787 g DATUM VYDÁNÍ: 26.11.2012
Jaroslav Foglar - knihy od něj a o něm ....
1. Hoši od Bobří řeky Sběratelské vydání dle rukopisu prvního vydání z roku 1937 ilustrace Zdeněk Burian - 1050kč 2. Stoletý hoch od Bobří řeky první vydání 2007, limit náklad 700ks - prodáno 3. Stoletý hoch od Bobří řeky 2. vydání cena 950kč 4. V týmu s Foglarem 500kč 5. Klub zvídavých dětí - Jaroslav Foglar a protektorát - 620kč
Death Note 4 - Zápisník smrti
Prodám knihu Death Note 4 - Zápisník smrti v perfektním stavu! Anotace Zjevení druhého Kiry zkomplikovalo už tak nelehkou situaci vyšetřovacího týmu. Na pozvání L vstupuje do týmu i Light. Rychle se mu podaří dešifrovat skutečný význam zprávy svého následovníka. Co přinese střetnutí dvou vlastníků Zápisníků smrti? Autor: Óba Cugumi a Obata Takeši Nakladatel: Crew Rok vydání: 2012 (1. vydání)
Prodám novou knihu Tábor zelené příšery - Jaroslav Foglar
Prodám novou a nečtenou knihu Tábor zelené příšery od Jaroslava Foglara.Stav 100 % - TOP stav. Cena 999 Kč + 79 Kč Zásilkovna, nebo osobně Praha. Inzerát platí do smazání !!!
Prodám knihu Chci to vědět - TOP stav
Prodám knihu Chci to vědět, naprostý TOP stav. Cenu prosím navrhněte do SMS zprávy, na e-mail nechodím. Ideálně osobně na adrese v Praze v Letňanech, doprava pouze oproti platbě předem (všude kladné recenze). Dobírka ne.
Prodám knihu Nejzvídavější dětské otázky - TOP stav
Prodám knihu Nejzvídavější dětské otázky, naprostý TOP stav. Cenu prosím navrhněte do SMS zprávy, na e-mail nechodím. Ideálně osobně na adrese v Praze v Letňanech, doprava pouze oproti platbě předem (všude kladné recenze). Dobírka ne.