inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám nový dálkový ovladač FAKRO ZRH12

Kategorie: Okna

Prodám dálkový ovladač Fakro ZRH12 k ovládání více produktů samostatně nebo současně. Mám k dispozici více kusů.
Prodám nový dálkový ovladač FAKRO ZRH12
Podobné inzeráty
MARKÝZA FAKRO AMZ I 78X98
Prodám předokenní markýzu AMZ I pro střešní okno Fakro 78x98 (vnější rozměr okna). Úkolem markýzy Fakro je ochrana před nadměrným slunečním teplem a současně umožnit oční kontakt s okolím. Markýza AMZ absorbuje sluneční záření už před oknem díky tomu velmi dobře chrání podkrovní místnost před nepříjemným horkem. Vnější markýza chrání před vedrem až 8krát účinněji než vnitřní zatemňující roleta. Markýza je zhotovena z pevného materiálu, odolného vůči atmosférickým vlivům. Je srolována na válečku s pružinou a vložena do hliníkové kazety umístěné nad oknem. Tato konstrukce umožňuje snadnou obsluhu markýzy a také použití širšího materiálu, čímž je docíleno efektivního zastínění okna. V kompletu se nachází také 80 cm dlouhá ovládací tyč. Efektivně zastínění interiéru při zachování viditelnosti, 10% průsvitnost, snadná instalace - montáž markýzy z interiéru, ochrana před UV zářením, při dešti snižuje hluk padajících kapek. Používaná cca dva roky.
Zateplovací páska FAKRO XWT PLUS 78 x 118
Zateplovací páska FAKRO XWT PLUS 78 x 118 Nová generace Zateplovací pásky XWT je vyrobena z polyetylenové pěny. Používá se při montáži okna v hloubce V. Vyplňuje úzkou mezeru mezi rámem a prvky konstrukce střechy. Umožňuje jednoduché a zároveň profesionální zateplení oken FAKRO a omezuje na minimum vznik tepelných mostů. Speciálně profilovaný tvar pásky za- ručuje správnou pozici produktu na rámu. Pro každý rozměr okna existuje odpovídající rozměr pásky XWT. K dispozici 3 ks, cena 500 za kus. Osobní předání možné v Brně, Havířově a Pardubicích. Případně můžu zaslat.
Prodám 2 ks střešních oken Fakro
Prodám 2 ks střešních oken Fakro WGT46/55 nepoužité v orig. balení. Cena za ks 1500 Kč.
Fakro rolety
Prodám čtyři rolety FAKRO s označením ARS/006 78x140 ,, šířka 60 cm ,, všechny jako nové ,, tři kusy ve světlé barvě, jedna černá ,, prodám nejlépe všechny najednou (za příznivější cenu)
FAKRO Lemování do falcované střechy EVV/AL 78x118
Prodám 4 x sadu lemování střešních oken FAKRO EVV/AL 78x118 cm do falcované hliníkové krytiny. Barva RAL šedá. Cena za kus 1800,- V balení nejsou lišty EKB/AL, které je nutné dokoupit zvlášť. V sadě jsou obsaženy tyto 4 prvky viz obrázek. Zde je odkaz na video montáže:
Střešní okna  Fakro
Prodám střešní okna okna Fakro 78 x 118 Střešní okno PTP-V U3 Bílá Nová okna ,namontovaná 5 dní. Okno nemá oplechování ,mohu zajistit .5500,- za 1 kus Celkem 10 ks