inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodam novy plynový kotel Thermona THERM PRO 14 KX.A

Kategorie: Kotle, Kamna, Bojlery

Prodam novy plynový kotel Thermona THERM PRO 14 KX.A . Nikdy nepouzity novy se zarukou.
Kupovan 12.7.2022, duvod prodeje koupily jsme slaby a zjistili jsme to az kdyz ho prisel plynar
nainstalovat a uz se nedal vratit, protoze plynar prisel za mesic od koupi kotle.
Malý nástěnný plynový kotel THERM PRO 14 KX.A disponuje vestavěným 55 l nerezovým zásobníkem.
Svým výkonem je určen pro objekty s tepelnou ztrátou do 14,0 kW, tedy menších objektů jako byty
a kanceláře. Integrované řešení přípravy teplé vody ve spojení s decentním designem umožňuje
bezproblémové umístění zařízení v interiéru bytu či domu. Ohřev užitkové vody v nepřímotopném
zásobníku zajišťuje vestavěný trojcestný ventil.
Energeticky úsporné oběhové čerpadlo společně s nízkoemisním hořákem se stará o hospodárný a
ekologický provoz. Náklady na spotřebu energií společně s emisemi do ovzduší jsme snížili na
minimální hranici. Kotel je dostupný ve dvou modifikacích dle výběru typu paliva, tedy kotel
spalující zemní plyn nebo propan. Výkon kotle se dokáže přizpůsobit okamžitým tepelným ztrátám
objektu v rozsahu 35-100 % výkonu kotle.
vice info treba tady:
tam vydet i jeho cena za, kterou se ted prodava.
Jako darek zadarmo jeste nabizim termostat taky uplne novy nikdy nepouzity, taky s fakturou.
Elektrobock PT52 Termostat s OpenTherm komunikací
link na nej je:
je i jeho porizovaci cena.
Prodam novy plynový kotel Thermona THERM PRO 14 KX.A
Podobné inzeráty
plynový turbo kotel, kondenzační Thermona Therm 24 KDN
Prodám plynový kondenzační kotel - turbokotel Thermona Therm 24 KDN. Rok instalace 2017, byl v provozu 3 sezóny, teď mi dva roky trčí v garáži. Nekdy nebyl v prostorech kde mrzlo. Pravidelně servisován odbornou firmou. Cena nového 36 tis. Prodávám včetně roury pro odvod spalin. Kotel vždy šel bez jakýchkoliv problémů. více na: Inzerát platí do smazání.
Kotel Thermona THERM 20LXZ - náhradní díly
Prodám náhradní díly na kotel Thermona THERM 20LXZ. Jedná se o ovládací panel, plynový ventil a trojcestný ventil Honeywell VC6013.
Plynový kotel Vaillant atmoTEC plus
Prodám 100% funkční plynový kotel Vaillant atmoTEC plus (120/3-5) K vyzvednutí ve Vodňanech. Koupil jsem nemovitost, co budu rekonstruovat, tak mi je tenhle kotel k ničemu. Detailní informace Plynový kotel Vaillant VU 120/3-5 atmoTEC plus Plynový kotel Vaillant VU 120/3-5 atmoTEC plus Základní charakteristika: - závěsný kotel pro vytápění na zemní plyn a kapalný plyn - propan s odvodem spalin do komína - jmenovitý výkon kotle je 12 kW s možností nastavení výkonu v rozsahu 40 až 100 % - kotel je vybaven elektronickým zapalováním a plynulou regulací výkonu - součástí kotle je dvouotáčkové čerpadlo, expanzní nádoba, pojistný ventil a spalinový senzor - kotle jsou zejména určeny pro připojení k nepřímotopným zásobníkovým ohřívačům Popis výrobku: - kotel se vyznačuje kompaktní konstrukcí s malou hmotností, minimálními nároky na prostor a nízkou hlučností, což umožňuje instalaci v obytných prostorech - předsíních, koupelnách, kuchyních apod - elektronická jednotka umožňuje plynule přizpůsobovat výkon kotle skutečným požadavkům na tepelnou energii a tím dochází až k 12 % úspoře ve spotřebě plynu - nastavitelná teplota topné vody je v rozsahu 35 až 87 oC a kotle lze použít i pro nízkoteplotní podlahové systémy - kotle mají vysokou účinností - 92 %, to je zaručeno použitím speciální konstrukcí primárního výměníku a chrom - titanových hořáků - v přerušovači tahu je zabudován dvojitý spalinový senzor, který zvyšuje bezpečný provoz plynového spotřebiče - v případě ucpaného komína, popř. špatných tahových podmínek dochází k úniku spalin do místnosti - tento stav zachytí ihned spalinový senzor a odstaví kotel z provozu - součástí elektronické jednotky je diagnostická jednotka s displayem, která zobrazuje číselně provozních stav kotle a zejména případnou poruchu důležitých funkčních prvků - tento diagnostický systém umožňuje dále servisnímu technikovi zjednodušené nastavení všech důležitých parametrů kotle při uvedení do provozu - nastavení teploty užitkové vody při připojení zásobníku se provádí na ovládacím panelu kotle v rozsahu 35 až 65 oC - pro přepínání režimů z topení na ohřev užitkové vody je zabudován motorický trojcestný přepínací ventil, který se vyznačuje minimálními nároky na servis a bezporuchovým provozem - přepínací ventil je již součástí kotle z výroby - ke kotli lze připojit jak prostorové termostaty, tak i ekvitermní regulaci v závislosti na venkovní teplotě - v každém případě je stále zajištěna plynulá regulace výkonu při použití této regulační techniky
Thermona THERM 20CX
Nabízím díly na kotel Thermona THERM 20 CX. K dispozici: čerpadlo TUV Grundfos, elektrika, čidla, hlavní ovládácí deska, hadice, trubky. Již není: výměník, el deska zapalování, hořák, plynový ventil. Ceny dohodou
Díly kotel Thermona Therm Pro 14 KX rv 2005
Prodám použité náhradní díly z plynového kotle Thermona Therm Pro 14 KX, rok výroby 2005. Některé díly jsou kompatibilní i s jinými modely (nutno ověřit). Elektrický trojcestný ventil s kabelem (k.č. 21053), konektor i patice jsou poškozené (viz. foto) - 300,- Kč Expanzní nádoba TUV Cimm Style Litres 2 (k.č. 41691) - 400,- Kč Teploměr (k.č. 20275) - 100,- Kč Termostat s pozlacenými konektory (k.č. 21820) - 200,- Kč Trubky vedení vody (viz. foto) - 300,- Kč Zásobník OKC na vodu, kapacita 55 litrů (k.č. 41603), bez anodové hořčíkové tyče, na jedné straně je poškozena / chybí izolace (viz. foto) - 1500,- Kč Cenu je možné upravit dle dohody, prodej i po jednotlivých dílech.
Thermona Therm Pro 14 - řídící deska nová
Ptodám novou, nepoužitou řídící desku pro kotel Thermona Therm 14.