inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám obalovací-dražévací buben

Kategorie: Potravinářské stroje

Dobrý den prodám dražovací obalovací buben měděný.


Prodám obalovací-dražévací buben
Podobné inzeráty
Nerezový dražovací buben - Walter Brucks model X G
Použitý nerezový dražovací buben vyrobený společností Walter Brucks model X G. Rozměry bubnu jsou: průměr cca 1600 mm (průměr otvoru cca 840 mm) x 800 mm hloubka. Maximální kapacita šarže cca 250 kg. Fixovaný sklon bubnu. Dražovací buben je poháněn přes variátorovou převodovku s možností manuální regulace otáček el. motorem 2,2 kW. Součástí je topný ventilátor a start/stop panel. Přepravní rozměry: 1600 mm X 1800 mm X 2100 mm, 600 kg.
Pražička kávy a ořechů 60 kg
Prodám plně funkční velkokapacitní pražičku na kávu nebo ořechy. V ceně je pražička, chladící buben a cyklon.
Nerezová míchačka - gastro 1.200 ltr. - 2 ks
Prodám 2 Ks velkokapacitních průmyslových míchaček, v kompletním provedení NEREZ (určené pro potravinářství), kapacita až 1.200 Ltr., náklon / vyprázdnění pomoci mohutného hydraulického pístu (umístění v nohách). Elektromotor 3 KW pomaloběžný. Míchadlo, buben, stojny - vše je vyrobeno z nerezu, do míchacího bubnu vede přívod vody/kapaliny pro snadné napouštění pro mokré směsi! Pro více informaci volejte prosím uvedené tel. číslo, děkuji! Doprava po dohodě možná!
EverRoast Pražička kávy - 15 KG (včetně dopravy zdarma)
Kapacita: 15 kg na 1 pražení Stroj je nový Buben s dvojitou stěnou Plně ovladatelný stroj (proud vzduchu, rychlost bubnu, úroveň plamene atd.) Můžete se připojit k Artisan *Cena za manuálně ovládaný stroj Kontaktujte nás pro více informací.
EverRoast Pražička kávy - 5 Kg (včetně dopravy zdarma)
Kapacita:5 kg na 1 pražení Stroj je nový Buben s dvojitou stěnou Plně ovladatelný stroj (proud vzduchu, rychlost bubnu, úroveň plamene atd.) Můžete se připojit k Artisan *Cena za manuálně ovládaný stroj Kontaktujte nás pro více informací.
EverRoast Pražička kávy - 3 KG (včetně dopravy zdarma)
Kapacita: 3 kg na 1 pražení Stroj je nový Buben s dvojitou stěnou Plně ovladatelný stroj (proud vzduchu, rychlost bubnu, úroveň plamene atd.) Můžete se připojit k Artisan *Cena za manuálně ovládaný stroj Kontaktujte nás pro více informací.