inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám ODZU Smart Messenger Bag

Kategorie: Batohy, Kufry

Prodám unisex městskou tašku/kabelu značky ODZU, koupenou na ALZA za 999,-Kč. Rozměry 51 x 32 x 18 cm, vejde se notebook do 14”. Kvalitní materiál i zpracování. Více na Nové, nepoužité. Nevejde se mi 15” notebook, proto prodávám za 850,-Kč včetně ZÁSILKOVNY. Prosím MAIL nebo SMS.
Prodám ODZU Smart Messenger Bag
Podobné inzeráty
Pike Messenger Bag by Alchemy Goods (Made in Seattle, USA)
Pike Messenger Bag by Alchemy Goods (Made in Seattle, U.S.A.), 100% stav. Taška přes rameno typu messenger, z použitých duší z jízdních kol plus popruh z bezpečnostního pásu z auta. Jako nová, bez jakýchkoli známek opotřebení, před několika lety nevhodný dárek. Novější model k vidění na webu výrobce: Původní cena 140 USD, prodávám za 1000 Kč. Osobní předání Praha nebo Plzeň, možno zaslat Zásilkovnou (nebo jinak), dopravu hradí kupující.
Osprey Flapjack Courier - Messenger bag
Prodam tasku pres rameno / messenger bag Osprey Flapjack Courier. Objem 20 l Barva: Modra Rozumne dohode se nebranim
Pracovní messenger z brašnařství Tlustý
Prodám použitý messenger z brašnářství Tlustý, dostal jsem novou .-) Je na ní monogram RP (skoro není vidět). Je udělaný na míru - ma držáky na 5 tužek a dvě kapsy (používal jsem na vizitky a další). Současná cena by byla cca 14-15tis.Kč. Pouze osobní předání v Praze. Malá pánská kožená brašna přes rameno, ve velikosti vhodné pro 13" notebook, ideální do města, či na procházky. Tato brašna je vyrobena ve stylu messenger bagu, nosí se buď přes rameno (tento pásek jsem nikdy nepoužil, je tedy nový - nosil jsem pouze do ruky) pod paží nebo v ruce.
PRAKTICKÁ  CESTOVNÍ TAŠKA - BAG
Prodám značkový TRAVEL BAG - HEAD. Praktická sportovní objemná cestovní taška na kolečkách se skrytou vysouvací rukojetí a popruhy k přenášení. Bag má i spoustu kapes a úkrytů na zip a pochopitelně velký úložný prostor. Odolný vnější materiál. Použita 1x.
Pánská taška - ledvinka PUMA nová, nepoužívaná
Dobrý den, prodám novou, nepoužívanou pánskou tašku Puma Style Chest Bag - Camo. Nevhodný dar, komplet s visačkami. Podobné jako: Osobní předání v Brně, nebo zásilkovna. V říjnu balíkovnou 10 Kč. Podobné jako: pánská taška, ledvinka, taška přes rameno, Puma, Adidas, Nike, Reebok
Velká messenger taška Marmot - nová
Prodám novou messenger tašku přes rameno značky Marmot, objem 23l