inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám ohřívací vanu - režon

Kategorie: Potravinářské stroje

Prodám funkční ohřívací vanu pro výdej pokrmů. Rozměry š. 114 / h.74/ v. 87 cm. Tak jak je na fotkách.
Prodám ohřívací vanu - režon
Podobné inzeráty
Režon - ohřívač na talíře Jíva -Jirák 29 cm, na kolečkách
Režon - ohřívač na talíře Jíva - Jirák 29 cm, na kolečkách. Nabízím v celo nerezovém provedení dvoj tubusový ohřívač na talíře - režon do průměru 29 cm. Pojezdový, na kolečkách. Vhodný do gastro jako jsou restaurace, jídelny, vývařovny, závodní, firemní stravování, fast food, pizzerie, hotely, školy, školky, zdravotnická a sociální zařízení. Specifikace : napětí 220.230V, příkon 1,3 kw, termostat od 30 do 90°C. Rozměr je uveden na foto. Podívejte se na mé další inzeráty.
Prodám ohrřevnou vanu (režon)
Prodám ohrřevnou vanu (režon)
OHŘÍVACÍ STŮL režon s vyhřívanou vodní lázní pro 3 GN 1/1
Prodám nerez ohřívací stůl do zástavby. Rozměry délka 105, šířka 60cm, výška 33cm měřeno bez výpuštáků. Gastro nádoby GN 1/1.
Vodní lázeň režon 2 ohřívací vany + GN nádoby B
Velmi zachovalá čistá celo nerezová vodní lázeň k výdeji teplého jídla. Samostatné ovládání termostatu na každou vanu. Výpustný ventil na vodu 2X. Nerezový materiál pro potravinářské použití (pro přímý styk s potravinami) Možnost odzkoušet Praha.
Režon pro tři gastro nádoby
Prodám režon na 3 GN 1/1, každá část má vlastní vypínač. K odběru od 20.3.2023
Vodní lázeň ( 4x samostatná komora ), režon, výdejní vana
Výdejní ohřevná vana ( vodní lázeň ) na 4x GN 1/1. 4x samostatná komora. Nabízím v nerezovém provedení vodní lázeň ( režon, výdejní a ohřevná vana ) s kapacitou na 4x GN 1/1, nebo jejich menší variace až do hloubky 200 mm. Určena k výdeji, ohřevu a udržování hotových jídel a pokrmů. Do gastro jako jsou restaurace, jídelny, vývařovny, bufety, kantýny, hotely, penziony, fast food, kebab, pizzerie atd. Specifikace: napětí 220-230V, příkon max. 3,2 kw, regulace teploty od 30 do 90°C, výrobce Gastro Karafiát. Rozměr je uveden na foto. Zařízení je ve velmi dobrém stavu. Podívejte se na mé další inzeráty. Možnost zaslat přepravní společnosti.