inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodam ovečky a berana

Kategorie: Ovce a kozy

Dobrý den prodam 2 ovečky a berana,nejsou příbuzné
Prodam ovečky a berana
Podobné inzeráty
Ovečky Suffolk
Z rodinných důvodů prodám Suffolk ovečky. Jehňatku jsou 3. Měsíce. Starší ovečce nevím kolik cca je roků. Ovečky jsou zvyklé na pastvě, granule líz sůl a vodu a granule. Osobní odběr. Cena za kus 2000,-Kč
Ouessantská ovce – mini ovečky
Vyměním nebo prodám a koupím mladého beránka Ouessantské ovce (mini ovce). Ten můj je narozený 5.4.2022. Potřebuji nepříbuznou krev do chovu. Inzerát platí do vymazání. Prosím neposílat SMS, pouze volat nebo psát na email. (Ushantská, Ušantská, Quessantská, Quessantka, mini ovečky, miniovce, zakslé ovečky)
Kamerunské ovečky, beránek
Koupíme kamerunské ovečky a berana, POUZE REGISTROVANÉ Nabídky prosím pouze DO EMAILU Dekuji
Ovce kamerunská - prodám jehňata po plemenném beranovi
Prodám jehňata ovce kamerunské – beránky i ovečky, narozené v prosinci 2022, srnčí zbarvení, otec plemenný beran linie Sas, k odběru od konce března. Cena: beránci 2000,- Kč, ovečky 2500,- Kč.
Prodám kamerunské ovečky ,beránky
Prodám kamerunské ovečky , beránky . SMS nebo e-mailem
Kamerunská ovce
Prodám kamerunskou ovečku narozenou v říjnu loňského roku a kamerunského beránka narozeného v prosinci. Mám registrované hospodářství pod veterinárním dohledem. Ovečka i beránek jsou odčervení. Je možno s i bez ušních známek. Ovečky jsou ochočeny a zvyklé na lidi i děti. Cena ovečky 1400 Kč a cena beránka 1200 Kč. Ovečka je hnědobílá a beránek je srnčího zbarvení.