inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám pakovou umyvadlovou baterii

Kategorie: Koupelny

novou s velkou slevou s P.C.1250,- nyní 450,-kč
Prodám  pakovou  umyvadlovou  baterii
Podobné inzeráty
CERSANIT - Sprchový sloup s pákovou baterií MILLE, chrom (S9
Z důvodu výběru jiné umyvadlové baterie v setu se sprchovou, prodávám původně vybraný sprchový sloup s pákovou baterií Cersanit Mille. - třída toku S/ A - připojovací hadice 150 cm - ruční sprcha ABS o průměru 4 cm, 1 funkce - hlavová sprcha ABS 20x20 cm Sprchový sloup z kolekce MILLE je vybaven 35 mm keramickou kartuší, která umožňuje plynulou regulaci proudu vody. Sloup je pokryt vrstvou Cersanit Super Shine, která zaručuje vysokou kvalitu povrchu i po mnoha letech používání. Sada je vybavena dešťovou sprchou ABS 20x20 cm se silikonovou povrchovou úpravou Cersanit EasyCLEAN, sprchovou rukojetí ABS o průměru 4 cm - 1 funkcí, 150 cm dlouhou kovovou sprchovou hadicí (schváleno WRAS). Cersanit super shine - tloušťka niklové vrstvy 8-12 μm a chromu 0,25-0,3 μm nanesená na baterie Cersanit zaručuje vysokou kvalitu povrchu i po mnoha letech používání. Prosím kontaktování mailem. Možný osobní odběr okolí Karviné/Frýdku-Místku nebo po dohodě kurýrem.
Umyvadlová baterie | Hansgrohe Logis 100 | Chrom
Prodám použitou pákovou umyvadlovou baterii Hansgrohe Logis 100 v provedení chrom (č. 71107000), viz přiložené fotografie. Uvedená umyvadlová baterie je lehce použitá (byla používána cca 3 měsíce v pronajatých komerčních prostorách) - vzhledem k tomu, že má krátkou délku výtoku (100mm), byli jsme nuceni ji na žádost nájemce vyměnit za baterii s odnímatelnou sprškou, z tohoto důvodu prodáváme. Umyvadlová baterie disponuje keramickou kartuší, délka výtoku je 108mm, průtokové množství je 5 l/min, baterie je vhodná i pro průtokové ohřívače. Součástí nabídky NENÍ odtoková souprava - nutno dokoupit! Cena za kterou se baterie v současné době běžně prodává, je cca 2.500CZK. Doprava na výdejní místa Zásilky je ZDARMA! Preferuji osobní odběr, zaslání přes některého z dopravců (GLS/DPD/PPL apod.) či přes Zásilkovnu. V případě dalších dotazů mne kontaktujte nejdříve na e-mail - rád zodpovím vše potřebné. Děkuji za zájem.
Prodam umyvadlovou/drezovou baterii
Prodam umyvadlovou/drezovou baterii. Plně funkční, nová. Nevhodná koupě. Záruka 5 let. Doklad o koupi samozdřejmostí. Možnost osobního předání po domluvě.
Umyvadlová stojánková baterie s odpadem
Prodám novou pákovou stojánkovou umyvadlovou baterii značky Balletto s otvíráním odpadu, povrch matný chrom, rozměr kartuše 35mm. Cena 390kč
Závěsné umyvadlo Duravit včetně baterie, výpusti a sifonu
Prodám keramické závěsné umyvadlo značky Duravit o rozměru 600 x 440 mm. Dále přidám umyvadlovou baterii Hansa Primo, umyvadlovou výpusť a sifon.
Skříňka rohová s umyvadlem,, černou baterií atd, NEPOUZITE
Dobrý den, na stavbě nám zapomněli vyvézt vodu na WC pro umyvadlo. Mám na prodej nerozbalenou rohovou skříňku JIKA s umyvadlem (40x23,5cm) otvor pro baterii vpravo. SADA sifon umyvadlový Černou baterii RAV Slezák Výpust umyvadlovou CLICK/Clack černou. Je to komplet, prodávám jako komplet. Nic dalšího pro zapojení nepotřebujete. Původní cena všeho byla 7000. Je to úplně nové nabízím za 5000