inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám pásovou pilu

Kategorie: Dřevoobráběcí stroje

Prodám pásovou pilu

Prodám velkou litinovou pásovou pilu značky TOS, PPN 100.
Pila je plně funkční přesná a výkonná.
Nakládka je zajištěna včetně několika pilových pásů.
Prodám pásovou pilu
Podobné inzeráty
Prodám po dohodě větší nedodělanou kmenovou pásovou pilu
Prodám po dohodě nedodělanou kmenovou pásovou pilu větší velikosti ,průměr pásnicových kol 700 mm na pilový pás šíře 50 mm ,950 ot/ minutu, s usazením hnacího kola přímo na upravené hřídeli elektromotoru, na kuželu a osazené zdvojenými ložisky ve speciální přírubě elektromotoru, napínání pilového pásu samostatnou hydraulikou, s vloženou pružinou. Nářezový úhel pilového pásu je 15 stupňů. Pila má ve své konstrukci zařízení pro zpětné řezání pomocí nastavených cirkulek na samostatné hřídele poháněných samostatným menším elektromotorem, pro pořez střešních latí a .možno řezat kmeny o průměru až 800 mm, koncepce pily je pro nakládání a obracení kmenů pomocí hydrauliky. Délka řezaného kmene až 6 m, Pila je pojízdná s možnosti tažení traktorem. Pila umožnuje měnit otáčky pohonného pásnicového kola od 950 ot/minutu do 580 ot/minutu podle tvrdosti řezaného materiálu pomocí silného frekvenčního měniče. Pilu je nutné osobně vidět. My jsme pily sériově vyráběli ve velkých sériích pod značko HPP 560 jako firma KOVO Růžička, později Kovostroj Růžička. Pro vážné onemocnění jsem pilu nedokončil. Je možné se dohodnout na výměnu nedokončené pily za stavební řezivo a jeho montáž přímo na střeše, kterou potřebuji opravit.. Na samotné pile je velký rozsah na dodělání.
Prodám pásovou pilu
Prodám pásovou pilu cena 5000 Kč při rychlém jednání sleva volejte na tel.184864
Prodám pásovou pilu
Prodám funkční litinovou pásovou pilu. Výrobce Rojek.
Prodám Pásovou pilu Jesan PPN 80
Prodám pásovou pilu Jesan PPN 80. Je ve velmi dobrém stavu. Průměr kol 80cm. Před 7mi lety velký servis a teď 6let stála. Lze vyzkoušet. Při rychlém jednání sleva možná. Přidám nové pásy Pilana v metráži. Vše viz foto. Cena 18000kč. Při rychlém a slušném jednání dohoda možná.
Prodám pásovou pílu Mebor HTZ 1000
Prodám pásovou pílu Mebor HTZ 1000. Rok výroby je 2004 motoru 18 kW. Pila je plně funkční zakoupená z funkční operace. Kompletní, kolejnice, viděly pásy. Více informací o telefonu.
PRODÁM PÁSOVOU PILU
PRODÁM PÁSOVOU PILU S MOTOREM PLNĚ FUNKČNÍ NOVÝ PÁS