inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám pásy na bagr- Bridgestone

Kategorie: Stavební stroje

Prodám pásy na bagr - Bridgestone
Prodám pásy na bagr- Bridgestone
Podobné inzeráty
Pásový bagr Kubota, TOP stav, 2 lžíce, rychloupínák, 2,6 t
Prodám pásový bagr Kubota KX 61 -3 v původním stavu odpovídajícím stavu nového stroje po jediném německém majiteli. Bagr je rok výroby 2013, má najeto pouze 1800 motohodin, vše je plně funkční, ovládání přesné, otoč i čepy bez vůlí, vše těsné bez úniků kapalin. Stroj je nutno vidět. Bagr (minibagr) váží 2 600 kg, motor má výkon 18,2 KW. Bagr je vybaven dvěma lžícemi (svahovka a podkopová 50 cm), má rychloupínák, mimoosé kopání, vývody pro hydraulické příslušenství, zvedací hák, venkovní osvětlení, topení v kabině, digitální tachometr, ovládání joysticky, planýrovací radlici, výklopné přední okno, pásy 75 procent, silné pojezdy atd. Cena je konečná, jsem soukromý majitel, DPH se nepřičítá. Technické údaje: Přepravní šířka: 1,4m Přepravní délka 4,31m Přepravní výška 2,41m Hloubkový dosah 2,85m Výrobce motoru Kubota Bagr, minibagr, pásový bagr
Pásový bagr HITACHI, dvě lžíce, klimatizace, 4,89 t
Prodám pásový bagr kvalitní japonské značky HITACHI ZX50U- 2CLR, váha stroje je 4 890 kg. Bagr má maximální možnou výbavu a je ve velmi dobrém stavu, vš. Rok výroby bagru je 2007, motor má čtyřválec diesel o výkonu 29,8 KW, najeto 4100 motohodin. Bagr má dvě lžíce (svahovou a podkopovou), hydraulický rychloupínák pro pohodlnou a rychlou výměnu lžic ovládaný přímo z kabiny, mimoosé kopání, vývody hydrauliky pro přídavné příslušenství atd. Bagr je bez vůlí, bez úniků kapalin, po pravidelných servisech po jednom majiteli. Bagr má dvě rychlosti pojezdu, klimatizaci v kabině, topení v kabině, výklopné okno a další příslušenství. Nutno vidět. Cena je konečná, jsem soukromý majitel, DPH se nepřičítá.
Koupím pásy na bagr Cat 312, JCB 130
Na pásový bagr Caterpillar Cat 312 B,C,D, nebo na bagr JCB 130 koupím pásy šířky 70-80cm, nebo železné desky na pásy ( plotny, články) o rozměru 20cm (délka) krát 70-80 cm (šířka).
Liebherr 904 kolový bagr, bagr
Prodám kolový bagr Liebherr A904C rv 2005, 14.500 mth. Radlice + patky, prodloužený výložník. Druhý majitel. Klimatizace, Pravidelný servis. Stroj z provozu, plně funkční, zánovní pneu. Cena vč. Lžíce 120cm. Stroj od majitele, žádný bazar. Bagr, kolový bagr, liebherr, caterpillar, volvo, Cena bez dph.
Pronájem mini bagru, kolového přepravníku v Novém Jičíně
Pronájem mini bagru, kolového přepravníku a přívesu v Novém Jičíně. Provádíme výkopové práce. Vše Vám doveze až k Vám domů. Vice informací na Ceník: MINI BAGR s obsluhou 600 Kč/Mth ( Kč vč. DPH) MINI BAGR bez obsluhy 1500 Kč/den (1815 Kč vč. DPH) MINI BAGR bez obsluhy 4000 Kč/víkend (4840 Kč vč. DPH) MINI BAGR bez obsluhy 8000 Kč/týden (9680 Kč vč. DPH) Dlouhodobý pronájem po tel. dohodě Motorový kolový přepravník 650 Kč/den (786Kč včetně DPH) Motorový kolový přepravník 1800 Kč/víkend (2178 Kč vč. DPH) Motorový kolový přepravník 4000 Kč/týden (4840 Kč vč. DPH) Zapůjčení vozíku (304x161cm) 500 Kč/den (605 Kč vč. DPH) Přeprava 15 Kč/km (18Kč vč. DPH)
Gumové pásy 180x72x37 Rubberhill
180x72x37 nové nepoužité!!! Gumové pásy Doprava po celé ČR 490kc Cena 3990kc /ks Sada 7980kc (2ks ) Pro více informací volejte Cena konečná DPH není nelze odečíst !!! Hmotnost produktu: 24.00 Kg Pás na minibagry Cormidi, Hitachi, JCB, Komatsu, Kubota , Sunward, Takeuchi, Wacker Neuson , Yanmar   HIGH-TECH GUMOVÁ SMĚS 1/ RubberHill pásy jsou tvořeny z 50% z přírodního kaučuku a z 50% ze syntetické gumy. Přírodní kaučuk zajišťuje pevnost v tahu a pružnost, syntetická složka zase odolnost proti opotřebení a odolnost proti prořezání. Pásy RubberHill neobsahují recyklovanou gumu, tudíž v nich není zastoupen ani zdraví škodlivý a pásy poškozující benzen. Tato chemická látka se používá jako rozpouštědlo při výrobě levných gumových pásů u výrobců, kteří používají recyklované plasty jako součásti směsi pásů. Benzen způsobuje vznik mikroskopických prasklin v hmotě pásů, což postupně vede k rozpadnutí a ztrátě jejich kompaktnosti. Zásadním způsobem se tak snižuje životnost a ztrácí se finanční výhoda vzniklá pořízením levného zboží. DEZÉN GUMOVÝCH PÁSŮ 2/ RubberHill pásy nabízí širokou škálu dezénů, z nichž všechny byly navrženy pro zvýšení trakce, snížení poškození povrchu a vibrace na všech provozních plochách. KOVANÉ ČLÁNKY 3/ RubberHill články pásů jsou kované a temperované pro maximální pevnost. Jsou impregnované pro ideální spojení s gumou. Přesnost tvaru zaručuje dokonalé zarovnání do lisované pryže a tím je dosaženo delší prvotní životnosti. KONTINUÁLNÍ VINUTÍ  4/RubberHill vyztužovací ocelová lana jsou nerezová, testovaná na pevnost v tahu. Kontinuální vinutí znamená - žádné spoje,  což výrazně eliminuje možnost přetržení gumového pásu.  ZESÍLENÉ VINUTÍ U některých typů bagrů je zase zapotřebí použití zesíleného vinutí, takový pás je označen písmenem K a taktéž je v sortimentu RubberHill. U různých typů výrobců a modelů bagrů je zapotřebí použití gumových pásů se zesílenými zámky. Takové pásy jsou pro značku Rubberhill samozřejmostí a my navíc přesně víme, o které typy bagrů se jedná. KVALITA A CERTIFIKACE VÝROBA GUMOVÝCH PÁSŮ JE CERTIFIKOVANÁ DLE ISO/TS 16949:2009.