inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám PC celou sestavu tak jak je na foto plně funkční..

Kategorie: PC, Počítače

Prodám PC celou sestavu tak jak je na foto plně funkční..
Prodám PC celou sestavu tak jak je na foto plně funkční..
Podobné inzeráty
Prodám kompletní herní PC sestavu
Dobrý den, prodávám kompletní herní PC set. Sestava je stará 3 roky. Za tu dobu jsem s počítačem neměl jediný problém. S počítačem bylo zacházeno vždy slušně, pravidelně čištěn od prachu + přepastovávání procesoru. Sestava obsahuje následující komponenty: Grafika: MSI Geforce GTX 1660 Ti CPU: AMD Ryzen 5 3600 RAM: 2x8 GB Kingston HDD: 2x2 TB (celkem 4 TB volného místa SSD: 256 GB Monitor: Acer SA240Y Myš: Steelseries Rival 3 Klavesnice: Genius Scorpion podsvícená Reproduktory: Genius GX Gaming SW-G 2.1 Veškerá kabeláž je originální, v počítači nebylo nic měněno, veškeré příslušenství je funkční a bez vad. PC sestavu bych chtěl primárně prodat jako komplet pro někoho, kdo nemá k sestavě nic. Jsem ochoten po domluvě sestavu přijet složit a zprovoznit. S cenou jsem ochotný hýbat, ale v rámci nějaké rozumné domluvy :) Sestavu před předáním vyčistím a aktualizuju na nejnovější drivery. Sestava zvládne víceméně všechny nové hry při 1080p a 60 fps. Za sestavu můžu dát ruku do ohně, s žádnou hrou jsem neměl problém. Pokud Vás nabídka zaujala nebo k ní máte jakýkoliv dotaz, prosím o zkontaktování přes telefonní číslo SMS zprávou. Pracuji v terénu, při volné chvilce volám hned zpět. Děkuji
Prodám PC sestavu DELL Optiplex 755 plně funkční.
Prodám PC sestavu DELL Optiplex 755,monitor,myš,klávesnici, a jeden identický PC na náhradní díly.Počítač je po kontrole plně funkční.Komplet tak jak je na foto.Vlastní odvoz.Viz-foto.Cena za vše.
Celá Počítačová sestava pro Gaming
Zdravím, rad bych prodal celou svoji herní počítačovou sestavu. (Přechod na MacBook Pro práci v kanceláři) Počítač: Acer Aspire GX-781 - grafická karta: Nvidia GeForce GTX 1050Ti 4Gb - Procesor: intel Core i5 7400 - Úložiště: 1Tb - Ram: 8gb DDR4 Počítač je naprosto bez problému, všechny komponenty jsou od nákupu nedotknutelné Klávesnice: Razer BlackWidow Ultimate (super stav) - Razer Green switche Myš: HyperX PulseFire Fps Kabel odřeny od stolu (nemá vliv na užívání) Monitor: BenQ 24 palců (super stav) Sluchátka: HyperX cloudX (parádní pohodlné sluchátka (užíval jsem velmi krátkou dobu asi 3 měsíce) Mikrofon: Auna Mic 900B i se stativem na stůl (skvělý mikrofon velice kvalitní) Od všech věci je dostupná Faktura z Alzy Ke většině mám stále i Boxy z nákupu. Zatím sbírám nabídky za celou sestavu pokud by někdo měl zájem napište mi na mail / mobil (Možnost i vlastnoručního vyzkoušení funkčnosti všeho před koupi)
Prodám Herní pc sestavu. Buď samostatně nebo v celku.
PC Procesor AMD ryzen 52600 Grafická karta Msi INVIDIA gtx1660 6gb Hdd Sedade baracuda 2TB Corsai vengence lpx 3000 2x8 gb ram Hyper X 2x 8 gb ram SSd Samsung 970 Evo plus 250gb Cena : 17000kč Zahlý Monitor Samsung 60hz cena: 1700kč Monitor Benq 60z cena: 1000kč Herní klávesnice cena: 1300kč Herní myš cena: 300kč Herní sluchátka Hyper X cena: 1000kč Herní myš a4 tech blody bezdrátová cena: 500kč Herní židle cena : 2000kč Prodávám z důvodu nevyužití nemám na hraní už čas . A místo toho aby mi na to sedal prach tak by mohl dělat radost někomu jinému. Prodávám buď samostatně nebo celou sestavu. Inzerát platí do smazání. Pouze pište jsem v práci a nemohu zvedat telefony děkuji za pochopení.
Je Vám teplo?
Mně ani ne, po létu se akorát zastesklo, ale zato si můžete koupit nový generace prociků a grafik a pořádně si zatopit. Je libo 300W novej procik od Intelu? Nebo třeba 450W NVIDIA grafika? A co teplota čipů na bodu varu jako normální pracovní hodnota? Když už platíte takový nesmysly za energie, proč si rovnou netopit novym počítačem a udělat si z něj radiátor, hm? Tahle bedna beztak jako radiátor vypadá. Po dvou letech jsou tu zas velký vydání novejch architektur a s tim jak se začínáme blížit maximu toho, co jsme schopný zmenšovánim procesu křemíku vyrobit, INTEL, AMD a NVIDIA se už asi definitivně rozhodli předhánět těma nejnevýhodnějšíma způsobama pro každou jednotku procenta výkonu navíc. Z pohledu fanouška efektivity mi příjdou tyhle snahy hrozně zbytečný. Fakt toho, že u všech novejch produktů omezení napájení čipu na skoro polovinu wattáže sníží výkon jen o nějakejch 10%, je jasná známka toho, že čipy jedou BALLS TO THE WALL, absolutně neefektivně a to v jejich základnim nastavení. Z mýho pohledu tahle taktika nedává smysl za a) pro běžnýho zákazníka, co chce výkonnou novou mašinu, ale nezaregistruje pár procent výkonu sem tam. Proč mít potom hlučnou, teplou bednu s dvojnásobnym odběrem, dneska už se blížící jednomu kilowattu, která i při projíždění webu žere víc než PlayStation při hraní? b) pro nadšence, který chtěj čipy přetaktovávat, ladit a vytáhnout z nich maximum. Ty maj smůlu, protože všechny čipy jedou už v základnim nastavení v podstatě na svym maximu a rezerva tam prakticky žádná neni. Z prvních zkušeností s novejma řadama zjišťuju, jak nedoladěně se systém chová v základnim nastavení a jak si třeba defaultní chování ventilátorů v BIOSu vůbec neumí poradit s vysokejma teplotama, který maj bejt "normální" pro tuhle generaci. Ty způsobujou buď neustálý otravný kolísání hluku při běžný nenáročný práci a nebo vynucený 100% otáčky při multi-core zátěži. S tim bych chtěl u nový megažravý generace vyzdvihnout, jak o to víc tentokrát pomůžou všechny moje metody, který chování sestav upravujou a který v běžnejch sestavách nenajdete: · undervolting a ladění frekvenční křivky čipů (zlepšení efektivity, spotřeby, teplot) · nastavení power a thermal limitů (ukočírování předimenzovanejch základních hodnot) · synchronizace ventilátorů na chladičích a ve skříni (aby zbytečně nejely jak vysavač) A následný zanesení upravenejch hodnot do tří profilů, mezi kterejma si může uživatel přepínat: 1) SUPRSILENT 2) UNDERVOLT 3) OVERCLOCK Nejdřív jsem si chtěl myslet, že je tu tohle období aspoň pozitivní zpráva toho, kdy asi nikdy v moderní historii PC hardwaru nebyly produkty konkurenčních firem tolik vyrovnaný. Pokud jste si ale mysleli, že takhle vyvážená konkurence je dobrá pro nížší tržní ceny - jak je v médiích neustále omýláno - tak budete asi hodně zklamaný. Opak je totiž pravdou. Nový produkty jsou drahý jak nikdy jindy.
Sestava komponent
Prodám plně funkční PC sestavu ve složení : Základní deska MSI Z270 Gaming pro carbon sc. 1151 CPU Intel i7 7700 + chladič Arctic RAM Corsair Vengeance LED 2x8Gb DDR4 3000MHz 15-17-17-35 GPU Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 Special edition 8Gb Na tuto sestavu bude stačit zdroj o výkonu 500W, u mne nebyl problém. Počítač byl využíván na občasné hraní. Upgradoval jsem, tak tyto komponenty můžou udělat radost na jiném místě. Možnost dovozu ve Zlínském kraji, jinak pošta nebo zásilkovna není problém.