inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám pistoli

Kategorie: Koloběžky

Prodám samonabijecí pistoli zn. Sig Sauer Mosguito, ráže 22 LR- malorážkové náboje, velmi málo používaná, jak nová. Nákupní a zbrojní průkaz nutností. Zlín a okolí.
Prodám pistoli
Podobné inzeráty
Prodám díly na freestyle koloběžku
Dobrý den prodám desku striker (gravis native) dole poškrábaná nová stála 2600 prodám za 1100 a SCS striker gravis lehce poškrábané můžu nasprejovat nové stálo 600 prodám za 300 při rychlém jednání sleva. Osobní odběr v Příbrami nebo okolí.
Prodám dětskou koloběžku Puky R03
Prodám dětskou koloběžku Puky R03. Prodám koloběžku Puky R03 se dvěma kvalitními pěnovými pneumatikami, nášlapnou brzdou na zadním kole, nastavitelnými řídítky a bezpečnostními koncovkami řídítek. Součástí je i praktický stojánek, nášlapná plocha je protiskluzová. Vhodné pro děti od 3 let (90 cm). Málo používaná, stav viz foto. Cena nové 3200 Kč, prodám za 800 Kč plus případné poštovné. Osobní odběr Stříbro, Plzeň.
Prodám freestyle koloběžku 1 rok ježďená
Prodám freestyle koloběžku 1 rok ježďená Původní cena 17 000kc Řidítka blunt thermal V2 Deska ethic linworm V4 Vidlice striker Scs addict Hlávko nějaký random Kolečka triad Prodám za 15000kc
Prodám ekolobežku
Dobrý den. Prodám tuto málo používanou e-koloběžku (ležela rok v garáži )třeba ještě někomu poslouží. Dojezd v'eko'cca 40km (možná víc,nebylo vyzkoušeno),maximální rychlost 35/km.Prodávám z důvodu že na tom nikdo nejezdí a nebyla rok dobíjená,možná baterie už budou na nic,ačkoliv jsou rok staré.Je třeba aby se na to podíval někdo kdo rozumí těmto věcim a dokáže to obnovit a zprovoznit-otevřít,změřit sílu baterií a popřípadě vyměnít,nebo možná použít jinou nabíječku .zkrátka po roce nečinnosti musí být znovu oživená.původní cena kolem 14tis.Prodám za 3.500kč nebo vyměním za skládací kolo,více rychlostní,které se dá složit a brát sebou do auta MHD.Děkuji za nabídky
prodám lehce používané díly
prodám lehce používané díly které jsou viditelné na fotce prodám jako komplet a nebo na díly
Prodám Elektro koloběžka MS ENERGY N3
Prodám Elektro koloběžka MS ENERGY N3. Je půl roku stará najeto 10 km, je ve velmi dobrém stavu nikde ani škrábanc. Součástí koloběžky i nabíječka. Důvod prodeje nevyužíjeme. Původní cena 16812,- i s prodlouženou zárukou a pojištěním. Nyní prodám za 8000,-. Při rychlém jednání možná sleva.