inzerce, prodej, prodám, bazar

prodám plecháčky

Kategorie: Kempink

Prodám 2ks plecháčků,na kempink čí na rybaření.
Prodám oba na jednou.
prodám plecháčky
Podobné inzeráty
Prodám plynový jednoplotýnkový vařič na 2 kg p.b. bombu.
Prodám plynový jednoplotýnkový vařič na 2 kg p.b. bombu.Nabízím dva kusy.Prodám i jednotlivě.Cena za kus kč.Prodávám i s bombou.Dále prodám tři kusy 2 kg propan butan bomby za 530 kč kus.Pardubice.Platí do vymazání inzerátu.Posílám jako balík na poštu při platbě předem nebo osobní odběr.Na dobírku NEPOSÍLÁM.
Prodam stan pro 6 osob
Dobry den, prodám stan pro 6 osob. Stan byl pouzit jen jednou v létě ted uz pro něho nemam využití Puvodni cena 6500kc Prodam za 4500kc
prodam  novou stanovou konstrukci +zimni plachta na karavan
prodam zanovni konstrukci pro předstan ke karavanu delka boudy 5 m + prodám kvalitni zimni plachtu 1 x použita zn.BERGER ,vše je v pořadku nepoškozené.
Prodam stan pro pet osob Pinguin
Prodam stan pouzity cca 4x
Prodám nový stan.
Prodám nový prutový stan Decathlon/Quechua, Tent MH100, pro 3 osoby, váha 3,4 kg, velikost ložnice délka 210 cm, šířka 195 cm, výška 120 cm s malou předsíňkou při vstupu. Barva zeleno-šedá. Stan je úplně nový nepoužitý.
Prodám střešní stan ESCAPE VARIO 210
Prodám střešní stan ESCAPE VARIO 210 stan byl zakoupen loni v květnu a použit ke spaní asi pět víkendů (takže jak nový). Součásti prodeje je i předsíň , antikondenzační podložka pod matrace, tepelná vložka. Pořizovací cena byla 68 000,- Rychlé rozložení i složení, velká spací plocha a pohodlné spaní, ale bohužel z rodinných důvodů prodávám . Popis výrobku: Podlaha je vyrobena z hliníku vyplněného izolační pěnou. Podlaha stanu poskytuje vynikající izolaci i při nízkých teplotách. Horní vnitřní vrstva ve tvaru plástve pohlcuje veškerou vlhkost. Na podlaze je 6 cm silná matrace s odnímatelným potahem. Okna mají otevírací síť proti komárům, vnější žaluzie připevněné k bodci a zevnitř těsné těsnění. Vstupní otvory s moskytiérami a pevné uzavření. Nastavitelná ventilace (s moskytiérou) a 2 velké střešní okna s moskytiérou v horní části stanu!  Stan je zcela zabezpečen proti nežádoucím hostům (komáři, hmyz).  Stan má nepromokavý povlak. Materiál: - stěny impregnované bavlny nejvyšší kvality (plátno) o hmotnosti  280 g / metr  (u většiny prodejců je materiál tenčí 260 g) vyztužené mřížkou (ripstop) spojenou s polyesterem. To zajišťuje odolnost proti vodě a vynikající prodyšnost. Stěnové švy jsou slepeny, což zabraňuje natažení a prosakování materiálu během deště. 4 hlavní otvory (2 vchody a 2 okna) a 2 střešní okna chráněná moskytiérami a roletami zevnitř i zvenku umožňují dokonale regulovat teplotu uvnitř. Za chladnějších nocí uzavíráme otvory na obou stranách, na teplejších otevíráme pouze sítě proti komárům. Dává pocit chladu i ve velmi horkém čase.  - flysheet - nepromokavý polyester 420 D. Další rám zaručuje proudění vzduchu mezi flysheetem a střechou stanu. Stan má hliníkové montážní lišty a sadu konzol pro střešní nosič nebo lišty rozměr: Rozložený…………….200*210*130 CM Složený…………………..215*125*25 CM Rozměr pro spaní……..206x185-200 cm Váha netto/brutto………….82/97 kg Video: