inzerce, prodej, prodám, bazar

prodám pleny

Kategorie: Kojenecké potřeby

Nové nevyužité
Při rychlém jednání přidám balík Bella Happy načatých skoro cele balení gratis + pár do bazénu (dm + huggies)

Osobní předání Beroun/po dohodě Praha
Na dobírku nezasílám. Pripadne pres zasilkovnu-119kc - hradím já

inzerát je platný dokud nebude smazán.
prodám pleny
Podobné inzeráty
Sada látkových plen bamboolik
Prodávám sadu na látkování miminka značky bamboolik. Koupeno jako použité, námi nevyužito. V inzeratu nelze bohužel tuto možnost vybrat. Vše zachovalé. 3x svrchňáčky minimimi 1x bavlněné svrchnáčky minimimi 6x klasické svrchňáčky 3x AIO svrchňáčky 11x tvarované vkládaci pleny 6x dlouhé vkládaci pleny 5x dlouhé vkládaci pleny duo 12x krátké vkládací pleny 3x čtvercové pleny Jiná značka 10x bambusové pleny 4x biobavlněné pleny Přidám bambusové separační pleny, síťku do koše na špinavé pleny a velký pul pytel na špinavé pleny. Ideálně prodávám jako celek. Možno i po částech. Zaslání poštou nebo Zásilkovnou, osobní převzetí Břeclav nebo Velké Pavlovice. Případně na trase Břeclav - Pavlovice.
Látkové pleny Haipa Daipa, Lupastro, Majab
Prodám sadu látkových plen, prodám i jednotlivě, dohoda možná. Pleny jsou hodně využívané, ale stále funkční. 22x Vnitřní froté pleny Haipa Daipa s chobotem 90/ks 3x svrchní pleny Haipa Daipa vel. S, 70/ks 3x svrchní pleny Haipa Daipa M, 70/ks 4x svrchní pleny Haipa Daipa L, 70/ ks 2x svrchní Majab uni, 70/ks 2x svrchní Lupastro v super stavu, 150/ks 1x svrchní Anavy 50/ks 2x all in one AIO Lupastro, skoro nové, samostatně 200/ks 9x vkládačka, 30/ks 20x separačky Haipa daipa 10/ks K tomu zdarma nějaké další pleny a drobnosti. Předání možné u Mnichova Hradiště, Turnov, Mladá Boleslav, Praha, Mělník, Kladno, nebo zaslání.
Latkove pleny PETIT LULU
Prodam latkove pleny zn.Petit Lulu. Material vnitrniho jadra je bambus bavlna(specielne vyvinut pro zn.P.L.,jemny savy material) svrchni kalhotky nepromokave maji PUL zater.Pouzivany 18-21mes. na jedno dite( s nejvetsi setrnosti a zachazenim . Prane v ekotekutem gelu,suseny bez susicky. Pleny jsou ciste bez fleku a zmolku. Svrchni kalhotky maji vpinaci patentky pro upevneni vnitrni pleny,rostouci zapinani dle velikosti ditete (S-M-L). Set obsahuje: Svrchni kalhotky: 2×novorozenecke 5x jednovelikostni zapinani na patentky 1x Pull-up 1x treninkove na nocnik Vnitrni save pleny: 8x textilni kalhotkove pleny all in one 1x textilni kalhotkova nocni plena 7x vnitni plena s dlouhou vsadkou 10x vnitrni plena s kratkou vsadkou 18x flisova separacni vlozka -15x bavlnena ctvercova plena nasich maminek na utirani pusinky ci na rihnuti -1x sacek na spinave pleny se zaterem PUL -3/4 role papirovych separacnich vlozek -11 ks sava vlozka do podprsenky(bambus bavlna) ovci rouno pri opruzenem zadecku
PETIT LULU Látkové pleny SIO, svrchňáčky a kalhotková plena
Nabízím látkové pleny značky Petit Lulu. Sada obsahuje: 1) Svrchní kalhotky, 5-16 kg, velikost je nastavitelná pomocí patentků. Zapínání na suchý zip. Z nepromokavého, ale prodyšného PUL materiálu, fleecové lemování chrání proti protečení a navíc nezpůsobuje otlaky. 2) 2 vládací pleny SIO (snap in one) - stačí jen nacvaknout do svrchních kalhotek; měníte pouze vkládací plenu ve svrchních kalhotkách. Materiál bambusovo-bavlněné froté, velmi savé, po stranách křidélka, která zabraňují protečení. 1x SIO basic START (skládá z plenkové základny a připínacího krátkého savého jádra) 1x SIO basic PLUS (skládá z plenkové základny a připínacího dlouhého savého jádra). 3) Kalhotková plena, 5-16 kg, velikost lze upravit pomocí patentků. Bambusovo-bavlněné froté, zapínání na suchý zip. Savost kalhotkové pleny zvyšuje vkládací plena (součástí nabídky). Na tuto plenku patří ještě nepromokavé svrchní kalhotky. 4) Flísové separační pleny (není na fotce), chrání plenu před znečištěním, odvádí vlhkost a udržuje pokožku v suchu. Pleny se perou na 60 °C bez aviváže. Stav dobrý, SIO pleny jsou málo používané. Kalhotková plena má již na svrchní vrstvě látky malé dírky a ažury, na funkci to ale nemá vliv.
Prodám kompletní sadu látkových plen a svrchňáčků + 2 kojící
SLEVA (PC 2500 Kč) Prodám kompletní sadu látkových plen a svrchňáčků + 2 kojící polštáře: Svrchní kalhotky vícevelikostní (Petit Lulu - 2 ks, Bamboolik - 2 ks); Pleny Petit Lulu s druky - 6 ks; Vkládací pleny dlouhý obdélník s druky Petit Lulu - 2 ks; Vkládací plena bambusová krátký obdélník s druky - 1 ks; Vkládací pleny krátký obdélník Bamboolik - 2 ks; Vkládací plena čtverec zeleno-bílá Petit Lulu - 1 ks; Čtvercové skládací pleny Xkko (s oranžovým okrajem) - 30 ks; Klasické bílé čtverce - 9 ks; Spínací vehement na čtverce - 1 ks; Sáček na separační plenky do pračky, vel. S, PoPoLiNi - 1 ks; Separační plenky 1rázové, Bamboolik - asi 80 ks; Kojící polštáře, velký a malý - 2 ks; Náhradní náplň do kojipolštářů, polystyrenové kuličky, Little Angel - asi 350 gr. Svrchňáčky a vkládací pleny od Petit Lulu jsou součástí AIO a SIO kompletů, pomocí druků je lze spojovat k sobě. Pleny byly málo používané, ale některé mají skvrny. Odběr osobně v Praze-Radotín, Kosoři a okolí. Nebo možno poslat Zásilkovnou s připočtením platby za poštovné.
Sada látkových plen
Prodám sadu látkových plen- používané u dvou dětí. Obsahuje- 3x svrchní kalhoty (t-tomi), 14x kalhotové pleny(značku nevím), 2x pleny AIO(bobanek), 2x kalhotkove pleny (t-tomi, pouze vyprané)+ vkladaci dlouhé pleny 4ks, 2x pleny AIO(t-tomi, málo používané), 12x vkládací pleny bambusove. Cena za vše, při rychlém jednání možná sleva.