inzerce, prodej, prodám, bazar

prodam pokemon kart -CHARMELEON-TANGELA-DROWZEE

Kategorie: Ostatní

prodam pokemon kart -CHARMELEON-TANGELA-DROWZEE-CENA NABIDNETE
prodam pokemon kart -CHARMELEON-TANGELA-DROWZEE
Podobné inzeráty
Pokémon balíčky za 50 kč
Dobrý den prodávám balíčky za 50 kč v 1 balíčku je 9 karet 1 trenér 1 energie 1 listový pokémon 1 větrneí nebo magnetickí pokémon 1 ohnivý pokémon 1 vodný Pokémon 1 zemní pokémon 1 hipnotický pokémon 1 elektrický pokémon Když si objednáte 4 a více balíčků tak je doprava zdarma
Pokémon TCG Celebrations Collector's Chest
Nabízím originální a nerozbalený kufřík Pokémon TCG z edice Celebrations. K dispozici mám dva kusy. Kufřík obsahuje: Kovový kufřík 6 balíčků edice Celebrations 2 balíčky edic SWSH éry 3 promo karty Pokémon TCG kód Mini album Pokémon samolepky Pokémon zápisník Pikachu minci Cena 1500 Kč/ks. Pozor! Při osobním setkání je možná i výměna za nerozbalené Pokémon produkty nebo karty v perfektním stavu. S případným oboustranným doplatkem. V případě zájmu pište mail, na uvedené číslo nevolejte ani nepište, je vymyšlené. Podívejte se případně i na mé další Pokémon inzeráty. Osobní předání v Brně nebo poslání přes zásilkovnu nebo balíkovnu.
Pokemon karta ..
Nabízím vzácnou Pokemon kartu Calyrex VMAX Originál!!! za 320kč plus pošta Nabízím Pokemon karty Lost origin Originál!!! za 180kč plus pošta . Třetí obrázek Pokemon Lost origin Originál!! za 200kč 4tvrtý obrázek Pokemon Lost origin za 140kč V dalších inzerátech nabízím kartičky Pokemon lost Origin a Pokemon GO .Vše ORIGINÁL!!!!!!
prodam pokemon kart-album-79ks
prodam pokemon kart-album-79ks
Boční nárazníky na "dospělou" závodní motokáru K-kart
Boční nárazníky na "dospělou" závodní motokáru K-kart, polep MS kart, cena za oba kusy!
Pokémon TCG Celebrations Mini Tin
Nabízím všech 8 druhů originálních a nerozbalených mini tinek Pokémon TCG z edice Celebrations. Každá mini tinka obsahuje: Kovovou krabičku 2 balíčky edice Celebrations 1 balíček z edic Sword and Shield Pokémon obrázek shodný s tinkou Pikachu minci Cena 500 Kč/ks. Pozor! Při osobním setkání je možná i výměna za nerozbalené Pokémon produkty nebo karty v perfektním stavu. S případným oboustranným doplatkem. V případě zájmu pište mail, na uvedené číslo nevolejte ani nepište, je vymyšlené. Podívejte se případně i na mé další Pokémon inzeráty. Osobní předání v Brně nebo poslání přes zásilkovnu nebo balíkovnu.