inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám polštářek pro děti do auta

Kategorie: Autosedačky

Prodám polštářek pro děti do auta, zapíná se na bezpečnostní pás suchým zipem, celý pratelny
Prodám polštářek pro děti do auta
Podobné inzeráty
Klippan Triofix Recline Sport se základnou a Dinofixem
Komplet 0-36 kg: autosedačka Klippan Triofix Recline, Klippan základna a autosedačka Klippan Dinofix. Klippan Triofix Recline Rostoucí autosedačka pro děti o váze 9–36 kg. Sedačku nasazujeme na základnu (je součástí toho kompletu) proti směru nebo po směru jízdy. Základnu lze připoutat isofixem nebo pásem z auta. Doporučujeme Triofix pro děti o váze od 9 do 18 kg používat s pomocí základny proti směru jízdy. Sedačku je také možné naklopit do lehu a prodloužit prostor na nohy Pro děti od 18 do 25 kg ji připevníme na základnu po směru, dítě je uvnitř poutáno 5ti bodovým pásem, ale autosedačka a dítě musí být ještě připoutáno pásem z auta. Pro větší děti od 25 do 36 kg se Triofix připoutá bez základny pomocí 3 bodového pásu z auta. Isofixová základna pro Triofix je kompatibilní s autosedačkou od narození Dinofix. Pro pohodlnější cestování lze objednat k autosedačce zvětšovač prostoru pro nohy, sluneční stříšku, letní potah a držák na pití (viz. Doplňky). Potah lze jednoduše sundat a vyprat v pračce. Kromě platných evropských norem je Triofix připravena na novou změnu isofix standardu. Autosedačka získala cenu „Novinka roku 2012“ na výstavě BARNochBABY ve Švédsku. Ve spotřebitelském testu Rad&Ron se umístila na druhém místě jako nejlepší protisměrná autosedačka. ECE R44-04 + Klippan isofixová základna Základna Klippan se snadno instaluje za pomocí isofixu nebo 3bodového pásu automobilu Stejnou základnu lze použít pro dětské sedačky Dinofix i Triofix. Základna má integrovaný bezpečnostní systém červených a zelených indikátorů, který ukazuje, zda je instalace provedena správně. Tento systém minimalizuje riziko nesprávné instalace. Pro získání většího prostoru pro nohy větší děti lze dokoupit Klippan prodloužení pro nohy. + Klippan Dinofix Autosedačka od narození do 13 kg, která splňuje ta nejpřísnější kritéria pro bezpečnost. Připevnění pomocí tříbodového pásu vozidla nebo na základnu. Základnu pak lze použít i pro pokračovací autosedačku Triofix. Prostorná, pohodlná, komfortní. Hluboké bočnice pro ochranu proti bočnímu nárazu. Odnímatelná vnitřní vložka. Kompatibilní s mnoha podvozky kočárků. Snímatelný a pratelný potah. Velmi lehká - 3,9 kg. Schváleno dle ECE R44-04
Klippan Triofix a Dinofix + 2x základna
V ceně kompletu je autosedačka Klippan Triofix Maxi, 2x Klippan základna a autosedačka Klippan Dinofix (vajíčko): Klippan Triofix Maxi Byla vylepšena bezpečnost sedačky v případě bočního nárazu a to tím, že jsou použity materiály, které absorbují náraz. Pro zvýšení pohodlí byla pod potah sedačky vložena paměťová pěna. Společně se samostatnými vycpávkami na vnitřní straně potahu se stala opravdu pohodlnou sedačkou pro malé i větší děti. Rostoucí autosedačka pro děti o váze 9–36 kg. Sedačku nasazujeme na základnu proti směru nebo po směru. Základnu lze připoutat isofixem nebo pásem z auta. Doporučujeme Triofix pro děti o váze od 9 do 18 kg používat s pomocí základny proti směru jízdy. Sedačku je také možné naklopit do lehu a prodloužit prostor na nohy Pro děti od 18 do 25 kg ji připevníme na základnu po směru, dítě je uvnitř poutáno 5ti bodovým pásem, ale autosedačka a dítě musí být ještě připoutáno pásem z auta. Pro větší děti od 25 do 36 kg se Triofix připoutá bez základny pomocí 3 bodového pásu z auta. Isofixová základna pro Triofix je kompatibilní s autosedačkou od narození Dinofix. V ceně je i letní potah a zrcátko pro sledování při protisměru. Potah lze jednoduše sundat a vyprat v pračce. Základna Klippan se snadno instaluje za pomocí isofixu nebo 3bodového pásu automobilu. Stejnou základnu lze použít pro dětské sedačky Dinofix i Triofix. Klippan Dinofix Autosedačka od narození do 13 kg, která splňuje ta nejpřísnější kritéria pro bezpečnost. Připevnění pomocí tříbodového pásu vozidla nebo na základnu. Prostorná, pohodlná, komfortní. Hluboké bočnice pro ochranu proti bočnímu nárazu. Odnímatelná vnitřní vložka. Kompatibilní s mnoha podvozky kočárků. Snímatelný a pratelný potah. Velmi lehká - 3,9 kg. PC kompletu 24500,- Nyní 13500,- Používáno cca 1 rok.
BeltUpp bezpečnostní pás pro děti
Prodám bezpečnostní pás pro děti (originál BeltUpp) včetně faktury. Jde o maximalizaci bezpečnosti pro děti při jízdě autem. Popis výrobce: BeltUpp je komfortní a stabilizační pás pro děti v dětských autosedačkách. Pokud dítě v autosedačce spí (cestuje) tak, že se předklání ze sedačky, bezpečnost je dramaticky snížena. BeltUpp pás pomáhá zlepšit sezení dítěte v autosedačce právě v těchto momentech, zejména během spánku. BeltUpp pás napravuje pozici sezení v sedačce, tím zlepšuje komfort a zvyšuje bezpečnost. Koncentrovaný rodič je správný řidič – když dítě usíná za jízdy a nekontrolovaně se předklání, odvádí pozornost rodiče v roli řidiče. Pokud je sedačka umístěna na sedadle spolujezdce, je nebezpečné sezení dítěte upravovat za jízdy z místa řidiče. Taková počínání mohou být velmi nebezpečná nejen pro všechny cestující, ale také pro další účastníky provozu. BeltUpp stabilizuje sezení dítěte zejména během spánku v dětské sedačce, řidič se tak může plně a bezpečně věnovat silničnímu provozu. Jednoduchá příprava a snadné použití pásu dělá BeltUpp skvělým pomocníkem na cesty autem. BeltUpp svým pojetím pomáhá dítěti setrvat v optimální poloze uvnitř autosedačky a zachovává tak bezpečnostní charakteristiku sedačky například při prudkém vyhýbacím manévru, nárazu, ale i při běžném cestování. Komfortní a stabilizační pás BeltUpp je určen pro děti, které sedí v autosedačce váhové kategorie 15 – 25 kg (ECE II kategorie). Tento typ autosedaček je zpravidla součástí rozsahu 15 – 36 kg, tedy cca od 3 – 12 let, kdy je dítě poutáno již 3 bodovým automobilovým pásem. BeltUpp je velmi dobrý prvek pro děti rodičů, kteří požadují stále vícebodový pás i pro autosedačky od 15kg, kde jsou děti poutány pouze automobilovým pásem. Použití pásu BeltUpp pro uvedený typ autosedačky je možné za předpokladu, že vodící třmeny pásu v hlavovce jsou uzavřeného typu. Uzavřený typ třmenu pásu má zpravidla tvar písmena uzavřeného C, případně O. Uzavřený tvar (typ) třmenu dobře vede pás okolo hlavovky a zajistí BeltUppu správnou pozici a tedy správnou bezpečnostní funkci ve spolupráci s 3-bodovým bezpečnostním pásem.
Dětská autosedačka Klippan  triofix
Prodám autosedačku Klippan triofix + základnu na isofix po 1 dítěti. Nekuřácký automobil. Rostoucí autosedačka pro děti o váze 9 36 kg. Sedačku nasazujeme na základnu proti směru nebo po směru. Navíc lze základnu připoutat isofixem nebo pásem z auta. Doporučujeme Triofix pro děti o váze od 9 do 18 kg používat s pomocí základny proti směru jízdy. Sedačku je také možné naklopit do lehu a prodloužit prostor na nohy. Poté pro děti od 18 do 25 kg ji připevníme na základnu po směru, pŕićemź je však stále dítě poutáno 5-ti bodovým pásem, ale autosedačka a dítě musí být ještě připoutáno pásem z auta. Pro větší děti od 25 do 36 kg se Triofix připoutá bez základny pomocí 3 bodového pásu z auta. Isofixová základna pro Triofix je kompatibilní s autosedačkou od narození Dinofix. Potah lze jednoduše sundat a vyprat v pračce.
Krční polštářek do auta Pat a Mat
Nabízím polštářek nejen do auta, s motivem Pat a Mat.
Besafe Izi Twist Isize
Vo velmi dobrom stave, neposkodena. Je vycistena, nefajciarska a bez zvierat Společnost BeSafe je firma založená v Norsku v roce 1919 rodinou Torgersen. Od roku 1963 se specializuje na výzkum a vývoj bezpečnostních prvků v automobilech pro ještě nenarozené děti, batolata i starší děti. Pro BeSafe vždy bude bezpečnost dětí při cestování na prvním místě. Dlouhodobé zkušenosti v této oblasti v kombinaci s inovacemi sehrály významnou roli v rozvoji této společnosti, a také vedly k tomu, že autosedačky BeSafe získaly řadu ocenění nejen v crash testech. Důležitým zdrojem inspirace a úspěchu bylo bezpečné cestování pro děti. Intenzita dnešní dopravy, nárůst počtu automobilů, požadavky na rychlost a bezpečnost jsou opravdu nekompromisním motivem pro rozvoj jejich dětských autosedaček. Hlavním cílem je ochránit vaše dítě nejlepším možným způsobem v případě dopravní nehody. Zapomeňme na ocenění a testy, ty nejsou pro BeSafe tak důležité. Hlavní je to, jak vše funguje v reálném životě. To znamená, že bezpečná autosedačka v bezpečném voze je schopná zachránit lidský život. Řada iZi Twist vznikla pro pohodlnější protisměrné cestování. Funkce plynulého otáčení iZi Twist umožňuje dítěti komfortně se usadit do autosedačky a stále cestovat 5 x bezpečněji dle BeSafe vize v proti směru jízdy co nejdéle to jde. BeSafe představuje škálu rotačních sedaček uchycených proti směru jízdy iZi Twist i-Size, iZi Twist B i-Size. Dvoufázová ochrana - bezpečí pro vaše dítě. Nejmodernější funkce pro jednoduché každodenní používání. Velkou pomocí pro rodiče a méně stresu pro děti jsou asistenční magnety v potahu Magnet Belt Assistants™, které usnadňují upoutání dítěte do autosedačky. Díky rotačnímu systému zabudovanému v konstrukci autosedačky je nyní přístup k usazení dítěte mnohem jednodušší. Správnou instalaci autosedačky vám potvrdí optické i audio indikátory. Jednokrokové nastavení opěrky hlavy a bezpečnostních pásů vám pomohou správně nastavit pásy dle výšky dítěte. Individualizované pohodlí •Universal Level Technology™ pro nejlepší pozici autosedačky v různých modelech automobilů. •vysoce kvalitní materiály Two-Fit Cushions™ •jedinečné nastavení pro dítě •výjimečný komfort díky 5 nastavitelným pozicím •6 pozic nastavení opěrky hlavy, díky tomu je rostoucí s dítětem •ventilační systém na zadní straně autosedačky Dynamic Force Absorber™