inzerce, prodej, prodám, bazar

PRODÀM POSTEL -180/200- ZDRAVOTNI MATRACE

Kategorie: Postele

Prodàm Postel 180/200-
Cena za-
2-ks-
Zdravotni Matrace Pamětovou Pĕnou 7-Zonovè Sundavaci Potah.
2-ks-Rošt Polohovaci.
2-ks- Nočni Stolky a Ràm Postele.
Mohu zajisti i odvoz dle dohody.
Prodá i bez Matrací dle dohody.
Kouknete na moje dalšì Inzeraty.

PRODÀM  POSTEL  -180/200- ZDRAVOTNI MATRACE
Podobné inzeráty
Postel s prémiovou matrací
Prodávám: kvalitní postel 180x220 2x prémiový rošt 90x220 1x luxusní matrace 180x220 2x matracový chránič s membránou 180x220 Luxusní matrace je ještě 8 let v záruce, původní záruka 10 let. Postel je ještě 3 roky v záruce, původní záruka 5 let. Původní cena celkem 100.766,- Původní cena matrace 70.139,- Aktuální cena matrace u prodejce 94.490,- Pořízení únor 2021. Důvod prodeje je výměna za jiný rozměr. - Matrace v perfektním stavu celou dobu s matracovým chráničem s membránou, doslova bez jediné známy opotřebení! - Matrace je z kombinace nejkvalitnější (nejhustší) paměťové pěny a dvou tuhostí studené pěny s nosností 150 kg / osoba. - Matrace má kašmírový potah, který termoreguluje - tzn. když je vám vedro chladí, když je vám zima hřeje a to každého z páru zvlášť podle jeho potřeb (z vlastní zkušenosti). TZN. omezení pocení! - Pěny mají masážní profilaci = pomáhá rychleji usnout díky uvolnění svalů, lepšímu prokrvení a dopřeje vám více hlubokého spánku. - Jádro je perforované pro lepší prodyšnost. - Potah s ventilačními mřížkami pro vyšší prodyšnost. - Madla pro snazší převlékání i přenášení. - Výška matrace 28 cm – velmi pohodlná na vstávání i ulehání. - Potah matrace sundavatelný (snadno pomocí zipu). - Matrace má i separační potah – druhý potah přímo na jádru matrace z bavlny, který ji chrání proti drolení a usnadňuje povlékání potahu po praní. - DŮLEŽITÉ => Na matraci si můžete nastavit 4 tuhosti. 2 odlišné strany potahu + 2 odlišné strany jádra = přetočením jádra / potahu dostanete až 4 pocity tuhosti. Tzn. každý si najde ideální pro sebe. - Postel je z vrstvené překližky (po masivním dřevu nejpevnější dřevěný materiál) a HDF desky (kvalitnější verze desky, než se používá v kuchyních, tzn. MDF). - Postel je se spoji, které se nerozvržou a můžete ji snadno rozmontovat a znovu smontovat bez ztráty kvality – díky konstrukci se závrtnými šrouby a maticemi, ty jsou uvnitř spojů postele. Zevnitř výztuha 2 kovovými eLky v každém rohu, každé na 4 šrouby. - Čalounění postele má už z výroby úpravu na odpuzování prachu, které perfektně funguje – z vlastní zkušenosti. - Postel má pod látkou studenou pěnu pro větší pohodlí při opírání a aby vás nebolelo, kdybyste nohou narazily do rámu. - Nohy postele jsou v chromovaném designu. - Uložení roštů je na kovových eLkách s vložkami z flísu proti vrzání. Tzn. snadno během 5 min. sami změníte výšku uložení matrace/roštů v posteli. - Postel používaná 2 roky, bez známek opotřebení. - Rošty jsou nejkvalitnější třída lamelových roštů Trioflex s úpravou roštů pod rameny pro maximální pohodlí – tzn. rošt se při spaní na boku lépe přizpůsobí ramenu. - Má nastavitelnou tuhost v oblasti beder a 42 lamel. - Lamely jsou uložené nad rámem roštu = lamely se při zátěži opřou o rám, tzn. nepraskají - mají delší životnost. Odvoz vlastní - po domluvě demontáž.
Multifunkční postel — gauč a dvou-postel — extra dlouhá
Nabízím perfektně zachovalou multifunkční postel v krásném červeném provedení, která vypadá jako gauč, ale po rozložení se změní na velkou dvou-postel typu 'letiště'. Tato postel je vyrobená na zakázku, aby byla nadměrně dlouhá (délka matrace 220 cm) a poskytovala větší pohodlí při spaní. Postel je vybavena vysoce kvalitními matracemi z koňských žíní, které poskytují vynikající oporu a pohodlí při spaní. Kromě toho má také velký úložný prostor v podobě dvou velkých šuplíků, kam lze ukládat ložní prádlo, oblečení nebo další věci. Speciální kvalitní potah postele je příjemný na dotek a snadno se čistí. Postel také obsahuje 3 opěrné polštáře s jednou stranou se vzorkem a s druhou stranou čistě červené. Tato multifunkční postel se skvěle hodí do studentského pokoje, dětského pokoje nebo výrazného obýváku. Může sloužit i pro komerční účely, například v dětské herně. Prodávám tuto vynikající multifunkční postel kvůli stěhování se do zahraničí. Věřím, že nový majitel najde nové využití této postele a bude s ní velmi spokojen. ——————— Hlavní výhody postele: ——————— ✔️ perfektně zachovalá, ✔️ rozkládací — z gauče na dvou-postel typu 'letiště', ✔️ nadměrně dlouhá — délka matrace 220 cm (zajišťováno na zakázku), ✔️ s vysoce kvalitními matracemi z koňských žíní, ✔️ s velkým úložným prostorem — dvěma velkými úložnými šuplíky, ✔️ se speciálním kvalitním potahem, příjemným na dotek, ✔️ se 3 opěrnými polštáři (které jsou z jedné strany se vzorkem, z druhé strany čistě červené) ——————— Rozměry postele: ——————— Složený stav (gauč): – Délka celé postele ve složeném stavu: 235 cm – Šířka celé postele ve složeném stavu: 91 cm – Výška celé postele (nejvyšší bod): 85 cm – Délka 'matrace' ve složeném stavu: 220 cm (speciálně o 20 cm delší, než je obvyklé, pro vyšší komfort) – Šířka 'matrace' ve složeném stavu: 88 cm – Výška 'sedací části' ve složeném stavu: 45 cm Rozložený stav (dvou-postel typu 'letiště'): – Šířka celé postele v rozloženém stavu: 175 cm – Výška 'lehací části' v rozloženém stavu: 33 cm ——————— Vyzvednutí a kontakt: ——————— Adresa vyzvednutí postele: Chrudim, Čáslavská 1159; 537 01. ❗ Při kontaktování přes tel. číslo preferuji zprávy přes WhatsApp. Děkuji
Nové postele z masivu
Prodám nové ještě zabalené. postele z masivu 90x200, nakonec nepoužité.5 ks kompletních posteli s laťkovým roštem a matrací Medical.Cena jedné kompletní postele s roštem a matrací je 5000kč.Popis Postel je vyrobena z masivu borovice o síle 3,5 cm. Tato tloušťka zajišťuje stoprocentní pevnost i pro osoby s vyšší hmotností. Postel je komplexně navržena tak, aby odolala i té opravdu nejvyšší zátěži. O této skutečnosti Vás přesvědčí profily, které jsou použity pro výrobu této postele. Čela postelí mají sílu 3,5 cm, bočnice mají průřez 2,7x13 cm a noha má průřez 11x3,5 cm. Výrobce pracuje na trhu postelí již více než 35 let a to se odráží především na kvalitě nabízeného sortimentu. Tyto postele mají certifikát trvanlivosti mezinárodního institutu technologie dřeva. Postele jsou lakovány dvakrát bezbarvým lakem. Matrace Medical, kde jádro matrace tvoří deska z vysoce elastické pěny o vyšší objemové hmotnosti, která díky své struktuře umožňuje dokonalou cirkulaci vzduchu a odvádění vlhkosti. Díky této konstrukci si zachovává vynikajicí ortopedické vlastnosti a vysokou užitnou hodnotu. Působí velmi pozitivně na celkovou renegeraci organismu a uvolnění svalstva. středně tvrdá matrace, nosnost do 130kg. lze polohovat. působí velmi pozitivně na celkovou regeneraci organismu a tím se zvyšuje užitná hodnota matrace. Matrace je opatřena vysoce luxusním a kvalitním snímatelným a pratelným potahem na 40 °C, který je opatřen zipem ze tří stran pro lepší manipulaci. potah je vhodný pro alergiky a astmatiky a zároveň má antibakteriální účinky. matrace je oboustranná, což zaručuje dlouhou životnost. výška matrace cca 16cm Parametr Hodnota Délka matrace 200 cm Šířka matrace 90 cm Výška matrace 16 cm Upřednostnuji osobní odběr,pořipadě po domluvě do 50 km př bližši informace se nebojte zavolat.Prodej je možný i po jednom ks.
Rozkládací postel z masivu 200x170
Postel je zcela v pořádku bez poškození. Prodáváme ji, protože jsme se přestěhovali a potřebujeme postel jiných rozměrů. Rozměry složené / rozložené postele: 90x200 / 170x200 cm Materiál: dřevo, divoký dub Rošt: dřevěný Úložný prostor: zásuvka Matrace: zdravotní, Sandra (viz detailní popis níže) Výrobce: ČR Matrace Sandra Kvalitní zónová třívrstvá matrace, která kombinuje PUR pěnu Duren®, značkovou studenou pěnu Celtex® a výběrovou viscoelastickou pěnu Celsio®. Matrace je vhodná jak pro sezení, tak i pro trvalé spaní. Elastičtější vrstva matrace z pěny Celtex® má zónovou profilaci a zajistí příjemný spánek i optimální odvod vlhkosti. Povrchová vrstva z viscoelastické – líné pěny Celsio® nabízí vyšší pohodlí a komfort celé matrace. Matrace poskytuje ve složeném stavu anatomicky správné sezení, opření i optimální hloubku sedu. Po rozložení jsou matrace díky šikmému napojení zcela rovné, bez mezer a nabízejí příjemné ležení i spánek.
luxusní kontinent. postel „Skyfall Premium Light Beige”
Nová, nepoužitá luxusní kontinentální boxspring postel „Skyfall Premium Light Beige” s úložným prostorem a topper matrací, 180 x 211 x 120 cm. Značka Maison de Reve, PC 56 000 Kč Materiál Konstrukce: masivní bukové a borovicové dřevo termicky upravené, MDF deska Materiál noh: umělá hmota Základní matrace: kapesní matrace (počet pružin: 360 pro matraci 90 x 200 cm) a pěna T-25 Tvrdost matrace: H 3 Matrace má 7 zón tvrdosti - různé pro hlavu, ramena, bedra, pánev, stehna, lýtka a chodidla, což zajišťuje maximální komfort spánku Základní matrace je vyrobena z 5 cm vysokého pěnového topperu Topper má potah na zip, který umožňuje praní na 40 °C Výplň matrace: prodyšná a hypoalergenní vlákna Topper: pěna T-25 Popis tkaniny: Vodoodpudivá látka s pletenou strukturou, příjemná na dotek Tkanina je pokryta vrstvou Nano Block, která omezuje absorpci kapalin do struktury materiálu Test Martindale: 40 000 cyklů Gramáž: 360 g/m² Barva Barva tkaniny: ecru Barva noh: černá Doplňující informace Záhlaví postele „SKYFALL PREMIUM” je zdobeno ručně vyrobeným vertikálním prošíváním s lemem Základem je box se dvěma zásobníky, které se otevírají do stran, výška 39 cm Základní matrace (tvrdost H3) se skládá z taštičkových pružin, které jsou baleny v samostatných kapsách Základní matrace je opatřena vrchní matrací s odepínatelným potahem Nosnost lůžka: 240 kg Všechny výplňové pěny použité při výrobě mají certifikaci OEKO-TEX STANDARD 100 Dřevěné prvky použité při stavbě mají certifikaci REACH, FSC a PEFC a byly připevněny bez použití lepidla V závislosti na nastavení monitoru se skutečný odstín výrobku může nepatrně lišit od toho zobrazeného na fotografii Ručně vyráběné zručnými řemeslníky v EU Rozměry Šířka: 180 cm Délka: 211 cm Výška: 120 cm Výška noh: 1 cm Výška sezení: 65 cm
nová trámová postel Texas 180x200
80 x 200 barva přírodní bez roštu. Postel je vyrobena ze smrkového masivu, sušených trámů 10x10 cm. Postel je stabilní a velmi pevná. Další rozměry a ceny: 80 x 1200 za 7400,-, 90 x 200 za 7700,-, 120 x 200 za 9500,-, 140 x 200 za 10700,-, 160 x 200 za 11000,-, 180 x 200 za 11300,-, 200 x 200 za 11900kč Výška čela za hlavou cca 76cm, výška čela u nohou cca 46cm, výška postele (vrchu roštu) cca 30cm. S matrací např. 10cm vysokou bude ležení 40cm nad zemí. Délka postele 2,2m a šířka je vždy + cca 10 cm od matrace (tedy např. postel pro matraci 90x200 je široká cca 100cm) Za příplatek 800kč možno postel nabarvit do dalších odstínů. Za 600kč lze vytvořit kartáčovaný povrch, léta jsou vystouplá. Za 1000kč lze dodat také opálený povrch následně zajištěný bezbarvým lakem. Ceny roštů od 600 do 1400 dle šíře. Po domluvě lze zajistit i vyšší výšku atd. Postel je snadno rozkládací, lze ji přepravovat osobním autem. Čela jsou zvlášť, bočnice také. možné vyrobit i noční stolky