inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám průmyslový šicí stroj Minerva 13

Kategorie: Textilní stroje

Stroj po generální opravě .Motor předělán na 220V.Po domluvě stroj přivezu ,předvedu.
Prodám průmyslový  šicí  stroj Minerva 13
Podobné inzeráty
šicí stroj MINERVA
šicí stroj MINERVA. Průmyslový šicí stroj MINERVA z produkce MINERVA PROSTĚJOV. Kvalitní dírkovačka pro zhotovení konfekčních dírek různých typů, druhů a velikostí.Málo používaný, velice zachovalý.Pravidelný servis. Seřízený, zašitý a plně funkční. Jehly,vačky,nože,další náhradní díly,doklad atd.Osobní převzetí a vyzkoušení.
šicí stroj DÜRKOPP ADLER-MINERVA
Šicí stroj DÜRKOPP ADLER-MINERVA 05-101.2.Průmyslový šicí stroj sloupový,jednojehlový se spodním ponorným podáváním a horním šikmým ořezem, z produkce firmy MINERVA BOSKOVICE..Stroj je nový nepoužívaný.Po servisní prohlídce ,seřízený,zašitý a plně provozuschopný.Original motor 380V.Lampička.Možnost výměny za nový,energeticky úsporný ,tichý servomotor JACK 220V .Jehly,cívky,popis,doklad.Osobní převzetí a vyzkoušení.Po dohodě dovezu.
Průmyslový šicí stroj Garudan, Strobel, Minerva
Garudan - jednojehlový plochý šicí stroj s trojitým podáváním Minerva- jednojehlový šicí stroj s dvojitým podáváním Strobel - kožešnický šicí stroj Cena za kus
šicí stroj MINERVA 10-101
šicí stroj MINERVA 10-101 s trojtým posunem,z produkce firmy MINERVA BOSKOVICE. .Průmyslový šicí stroj sloupkový jednojehlový se spodním kruhovým a jehelním podáváním s nuceným náhonem přítlačného kolečka.Vhodný na šití středních a silných materiálů,jako je kůže,koženka a jiné technické materiály.Nový, tichý, elektronický ůsporný servomotor motor JACK 550W,220V s nastavením rychlosti šití.Málo používaný,velice zachovalý.Pravidelný servis,seřízený, zašitý,po servisní kontrole.Návod,popis,jehly,cívky,navlékač,doklad,atd..Osobní převzetí a vyzkoušení.Po dohodě dovezu.
šicí stroj MINERVA DÜRKOPP ADLER 07-101
šicí stroj MINERVA DÜRKOPP ADLER 07-101.Průmyslový,dvoujehlový šicí stroj z produkce firmy MINERVA BOSKOVICE. Spodní ponorný a vrchní jehelní posun pro rovnoměrné šití zpracovávaného materiálu.Vhodný pro šití tenkých, středních I silnějších materiálů.Málo používaný pro domácí šití. Velice zachovalý.Originál spojkový motor 380V. Možnost výměny za nový, tichý a energeticky úsporný servomotor JACK 220V. Pravidelný servis,, seřízený, zašitý a plně funkční. Návod,popis, jehly, cívky, navlékač, doklad atd.Osobní převzetí a vyzkoušení.Po dohodě dovezu.
šicí stroj MINERVA 10-107 QEI
šicí stroj MINERVA 10-101 QEI.Průmyslový sloupkový šicí stroj z produkce firmy MINERVA BOSKOVICE. Trojtý posun, spodní ponorný,vrchní jehelní a poháněná kolečková patka..Vhodný na střední a silnější šití,jako jsou,kůže,koženka a jiné technické materiály..Málo používaný, velice zachovalý.Pravidelný servis,seřízený, zašitý a plně funkční. Plná automatika. Odstřih nití,zapošití ,zvedání patky,rychlost šití a polohování jehly.Elektronický motor QICK ROTAN 380V. Návod,popis, jehly, cívky, navlékač, doklad atd.Osobní převzetí a vyzkoušení.Po dohodě dovezu.