inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám pětistrunné banjo SAGA open back

Kategorie: Strunné nástroje

Prodám pětistrunné banjo SAGA open back ve výborném stavu vhodné pro hraní picking i clawhammer.
Nástroj inspirovaný klasickým banjem,které vyráběl před více než sto lety S.S.Steward ve Philadelphii.Průměr ráfku 11",krk mahagon opatřený stavěcím šroubem,dvě stavěcí tyče,hmatník palisandr vykládaný pravou perletí hvězdy a měsíc typické pro Sagu.Mosazný tonering,blána Remo,kobylka Grover s ebenovými plátky,kapodastr Shubb FSLB/dlouhý/,opěrka Vega.Původní mechanika vyměněna kvůli ladění za novou mechaniku Schaller se samosvornými šnekovými převody.Nové struny Elixír,pás Fender,nové polstrované pouzdro Superior,náhradní kobylka Golden Gate.Velmi pěkný zvuk.PC 15.000,-Kč bez doplňků.Důvod prodeje:pouze redukce nástrojů.Rozumná dohoda možná.
Prodám pětistrunné banjo SAGA open back
Podobné inzeráty
pětistrunné banjo epiphone
prodám pětistrunné banjo, open back, nové, nehrané, přidám polstrovaný futrál (nový) plus nějaké struny, nemám na něj čas, tak ať udělá někomu radost .Cena za komplet.
Prodám pětistrunné banjo Gold Tone AC-5
Prodám pětistrunné banjo Gold Tone AC-5.Korpus a rezonátor kompozit,Krk javor,hmatník palisandr.Ladící mechaniky Gold Tone.Zakoupeno 04.22.V záruce do 04.24.Součástí je obal,ladička,prstýnky a náhradní struny Deering 0,010".Hrané jen občas.Banjo má vemi dobrý zvuk.Pouze osobní odběr.
Pětistrunné banjo Davis - model "Don Reno"
Prodám profesionální hudební nástroj - pětistrunné banjo Davis, model - legendární - "Don Reno", dovezené z USA. Je v bezvadném stavu, výborně seřízené, fantastický silný a vyvážený zvuk! Perletí zdobený krk i hlava, bez oděrek. Originální blána, nepřekonatelná kobylka ze starého javoru od Tima Purcella. Tone ring "Memphis belle". Korpus je lepený třívrstvý, háčky pro pátou strunu na 7-10 pražci. Jde o jedinečný profi nástroj v Evropě nesehnatelný. K banju je pevný kufr. K vyzkoušení v Mladé Boleslavi, nebo lze dle dohody dovézt do 100 km, doprava do ČR zdarma, ale jinak preferuji osobní vyzvednutí. Malá sleva možná.
Banjo Harley Benton
Prodám 5ti strunné banjo značky Harley Benton. Banjo je v dobrém stavu, rok hrané. Přidám futrál, nové struny, popruh. Banjo má kapodaster na 5.strunu. Bez vstupu.
Banjo Fender FB-300 The Complete Banjo Pack
Prodám zcela nové, vůbec nehrané banjo Fender FB-300 The Complete Banjo Pack v původním obalu s veškerým příslušenstvím. Volejte na tel.
Nové Deering GOODTIME 5-str. banjo
Prodám nové Deering Goodtime 5-str. banjo. Na toto banjo jsem přidal rezonátor a odlehčený tonering ,toto banjo má super zvuk .