inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám ROCKCASE RC 105

Kategorie: Klávesové nástroje

Prodám ROCKCASE RC 105.

Rozměry:
Vnitřní šířka: 1050 mm
Vnitřní hloubka: 450 mm
Vnitřní výška: 200 mm

Již nevyužiji.
Předání ideálně na cestě Brno - Pelhřimov.

Prodám ROCKCASE RC 105
Podobné inzeráty
Rockcase by Warwick RC 21621
prodám nevyužité polotvrdé pouzdro na klávesy
Petrof mod.105-Dovoz po ČR zdarma
Prodám hezké hnědé České pianino Petrof mod.105 po 1 majitelce a hezký silný zvuk minimálně hrané, kladívka L.Renner 3 pedál s tlumícím moderátorem v ceně je nastěhování do 1 patra a dovoz po ČR zdarma 7 dní v týdnu,židlička 1000kč,Vhodné pro žáky ZUŠ,MŠ aj.nově naladěno
Piano August Förster chippendale - Petrof
Prodám moc pěkné stylové české piano August Förster chippendale z portfolia firmy Petrof, modelové řady 105 Antik. Výška piana je 105 cm. Piano je v pěkném celkovém stavu a po 1. majiteli. Piano má pěkný zvuk. Povrch je hnědý satén. Na dopravě a stěhování je možné se domluvit. Podívejte se i na mé další inzeráty, nabízím více pianin.
Petrof mod. 105 se zárukou, první servis v ceně. PRODÁNO.
Prodám značkové pianino v dobrém stavu. První majiteli, 3 pedály, s moderátorem. Záruka 2 roky, doprava do 100 km zdarma. V ceně je klavírní židle a poukaz na první ladění. Během 6 měsíců od zakoupení si můžete pianino vyměnit bezplatně za jiné. Pro více informací prosím volejte na telefon , nebo pište na . V Benátkách nad Jizerou 25 km od Prahy
Prodám moc pěkníé pianino WEINBACH
mahagon lesk, výška 105 cm, 3 pedály, stav nového nástroje, výborný stav a příjemný zvuk, mohu levně dopravit a s vaší pomocí nastěhovat.
Italský Profesionální Akordeon Fratelli Crosio 4 hlas,
Prodám tento unikátní profesionální Akordeon Italské Světové Značky:Fratelli Crosio, v malém provedení 40cm, 4 hlas, 5 hlasné silné basy,5 řadový, stupínkový, B-griff, 5 rejstříku na hmatníku + 5 rejstříku basových, zadní šachta,červená měnivá perleť se třpitky,Akordeon je po celkové generální opravě a kontrole včetně nového lazení,a seřízeni mechaniky, kontrola měchu, Akordeon má velmi krásný a silný sametový hlas, velmi krásné a silné tremollo a krásný 4 hlas, mechanicky bez chyby, měchu v dobrém stavu,bez žádného úniku vzduchu ani falešných tónu, absolutně bez investice!!!! Jen sednout a hrát!Velmi silný,krásný hlas! Velmi silné Basy! Akordeon je v Top stavu a bez absolutních investic!!! Akordeon má nový pevný kufr, stav nového nástroje! Opravdu akordeon který je nevídaný se svým vzhledem, hlasem tak i stavem. Akordeon je jen pro vážné a náročné zájemci! Cena:105.000kč. V případě zájmu pouze volat na tel:.