inzerce, prodej, prodám, bazar

PRODÁM rohové velmi prostorné jídelní sezení

Kategorie: Jídelní kouty

PRODÁM rohové velmi prostorné jídelní sezení s rozkládacím stolem a 4 židlemi.
Dále je na prodej ve stejném stylu velká kuchyňská komoda s dvířky , šuplíky a válem a dvě menší komody.
Garnýže jsou v ozdobném stejném stylu 2 kusy.
Nábytek je v dobrém stavu.
Mohu zaslat více fotografií
Osobní odběr Chrudim.
PRODÁM rohové velmi prostorné jídelní sezení
Podobné inzeráty
Jídelní set stůl + židle
Prodám jídelní set, stůl + 4x židle. Koupený červen 2022. Pc. 11.990Kč. Přidávám odkaz kde jsou rozměry. Při rychlém jednání možná sleva!
Prodám rohové jídelní sedací sestavy
Prodám dvě rohové jídelní sestavy a jeden stúl s dvěmi židlemi. Velmi dobrý stav, možno prodat i jednotlivě. Rozměry: 3ks stůl 100 x 60 cm 2 ks rohová lavice 110 x 140 cm 6 ks židle Třeboň,
Rohové sezení
- Rohové sezení - první foto - vypůjčené z internetu, další foto aktualní - máme uskladněno na půdě, případnému vážnému zájemci nafotím lépe - cena k jednání, ale představa kolem 3000kč
Jídelní rozkládací stůl s houpacími židlemi (5 ks)
Nabízím k prodeji rozkládací jídelní stůl a houpací židle z XXXLutz. Jídelní rozkládací stůl zn. Novel s rozměry délka/šířka/výška: 160-210/90/76 [cm]. Deska bílé barvy, stejně tak noha a podnož v nerezové oceli. Odkaz: Stav: Použité s kosmetickými vadami na podnoži a jeden ze šroubů pro montáž se při stěhování ztratil, takže je nahrazeným DIY podobou. Jídelní houpací židle zn. Xora 5 [ks] z toho 2 židle šedé a 3 tyrkysové barvy. Židle s hladkým potahem a kovovou konstrukcí nohou. Odkaz: Nejsou již v nabídce. Stav: Použité s kosmetickými vadami (rámy jsou různě prohnuté od sezení) Cena: Uvedená 6000 [Kč] při odběru všeho, tj. stolu a pěti židlí. Po dohodě lze prodat samostatně stůl / židle. Cena k jednání. Doprava: Osobní předání Praha 4 - Libuš; zaslání na vyžádání (po poskytnutí zálohy)
Jídelní sestava masiv
Jídelní sestava z masivu (selský nábytek), jídelní stůl, rohová lavice, 3x židle. Vše plně funkční s povrchovými vadami odpovídajícími staří a běžného použivání (viz foto) Rozměry: stůl-výška 800; šiřka 610, délka 1150, židle výška sezení 500; celková výška s opěradlem 940, 2x lavice délka 1160; šiřka sezení 350.
Lavice dřevěná, jídelní stůl rozkládací a 2 židle
Lavice dřevěná s úložným prostorem, jídelní rozkládací stůl dřevěný a 2 židle (jedna židle má opěrky na ruce - viz. foto). Jídelní kout, jídelní sestava. Rozměr lavice : délka 116cm, výška 85cm a hloubka 62cm, výška sezení 42cm. Rozměr stolu : délka 110cm - po rozložení 180 cm, výška 75cm a šířka 70cm. prodáváme pouze celou sestavu. Po slevě ze 6.500 Kč. Bez poškození, výborný stav. Bližší informace na telefonu, nebo na email. Možno na dobírku, nebo osobní odběr. LEVNÝ NÁBYTEK.