inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám ROKINON / SAMYANG 85 mm T1,5 VDSLR AS IF UMC II

Kategorie: Objektivy

Pro Canon EF. Krásný objektiv z řady CINE s vysokou světelností určený primárně pro natáčení videí. Jemné a plynulé ostření a nastavení clony.
Určen pro full frame fotoaparáty a videokamery (možno použít i s menšími snímači). Dává 28,4 ° zorný úhel a díky vysoké propustnosti světla T1,5 dovoluje pořízení působivých snímků i za nízké hladiny osvětlení. Objektiv je vybaven osmi lamelovou kruhovou clonou, která poskytuje příjemný bokeh.

Ve 100% stavu, použit pouze 2x. S ochranným pouzdrem a originální clonou. Bez jakýchkoliv známek použití, či poškození.

Předání v Praze, nebo po dohodě. Pohybuji se pracovně po celé ČR.
Nebo mohu zaslat.

Inzerát platný do smazání.

Prodávám taky obdobný objektiv se 50mm ohniskem.
Prodám ROKINON / SAMYANG 85 mm T1,5 VDSLR AS IF UMC II
Podobné inzeráty
SAMYANG 24 mm T1,5 VDSLR ED AS IF UMC pro Sony E
Prodám VDSLR objektiv Samyang 24 mm T1,5 VDSLR ED AS IF UMC pro Sony E. Objektiv má mezi clonovým a zaostřovacím prstencem dostatek prostoru, aby bylo možné přesné a tiché nastavení clonových hodnot a vzdáleností. Dalším rysem jsou viditelné clonová a zaostřovací stupnice umístěné na boku objektivu. V optické soustavě jsou zahrnuty asférické a ED členy a každý člen je navíc pokryt vícenásobným antireflexním UMC vrstvením, jež zaručují vynikající propustnost světla, vysoký kontrast i přirozené podání barev. Je určený pro práci s fotoaparáty vybaveny full - frame nebo APS - C snímačem. Ideální pro filmaře. Plně manuální ostření. Objektiv je v kompletním balení a v TOP stavu.
Samyang 35 mm T1,5 VDSLR ED AS IF UMC pro Sony E
Prodám VDSLR objektiv Samyang 35 mm T1,5 VDSLR ED AS IF UMC pro Sony E. Objektiv má mezi clonovým a zaostřovacím prstencem dostatek prostoru, aby bylo možné přesné a tiché nastavení clonových hodnot a vzdáleností. Dalším rysem jsou viditelné clonová a zaostřovací stupnice umístěné na boku objektivu. V optické soustavě jsou zahrnuty asférické a ED členy a každý člen je navíc pokryt vícenásobným antireflexním UMC vrstvením, jež zaručují vynikající propustnost světla, vysoký kontrast i přirozené podání barev. Je určený pro práci s fotoaparáty vybaveny full - frame nebo APS - C snímačem. Ideální pro filmaře. Plně manuální ostření. Objektiv je v kompletním balení a v TOP stavu.
Rokinon (Samyang) AF 35mm/2.8 FE
Sirokouhly objektiv Rokinon je mala svetelna 35ka minimalnej vahy, idealny na cestovanie a ako one-stop-shop. Objektiv pochadza z USA, kde (pokial sa nemylim) Samyang predava pod znackou Rokinon - inak by mal byt totozny so Samym: Objektiv je prekvapivo lahky ale aj ostry a ma pekne (pravda Samyangovsky teplejsie) podanie farieb, v dobrom stave. Sucastou predna, zadna krytka aj obal. Ak by to niekto vyslovene potreboval, mozno by sa niekde nasla aj krabicka. Idealne osobne Praha, v pripade Zasilkovny + postovne a len platba predem. Kontakt prosim formular, tel je vymysleny.
SAMYANG 8 mm T3,8 VDSLR UMC Fish-eye CS pro Canon EF (APS
Prodám objektiv SAMYANG 8 mm T3,8 VDSLR UMC Fish-eye CS I pro Canon EF (APS-C), plně funkční, výborný stav 8mm objektiv typu rybí oko je určený výhradně pro DSLR fotoaparáty s APS-C snímačem, na nějž vykreslí 180° zorný úhel. 8mm ohniskovou vzdálenost lze s úspěchem použít nejen u akčních, sportovních a reportážních akcí, ale také u portrétních, figurálních záběrů a realitních objektů, u nichž se tak dosáhne zajímavého ozvláštnění. Světelnost T3,8 umožňuje dosažení kratších expozičních časů za špatných světelných podmínek. Maximální clonové číslo je T22.
Samyang 14 mm f/2,8 pro Sony E
Predám fisheye objektív Rokinon / Samyang 14 mm f/2,8 s bajonetom Sony E, s manuálnym ostrením. Kupovaný z druhej ruky od prvého majiteľa, ktorý ho kúpil v USA, preto je na objektíve značka Rokinon (jedná sa o totožnú produkciu). Objektív som kupoval na konkrétny fotoprojekt, odvtedy leží nevyužívaný, je bez akýchkoľvek vád. Preferujem osobný predaj v Brne.
Samyang 24mm/T1.5 VDSL (Sony E)
Prodám Samyang 24mm VDSLR ve verzi pro Sony E-mount. Objektiv byl několik let intenzivně používán a je to na něm vidět - zbytky lepicí pásky a drobné oděrky. Nicméně optika je čistá - vždy byl nasazen polarizační filtr. Ostřicí i clonový kroužek mají lehkou vůli a stálo by za to objektiv rozebrat a utáhnout šroubky uvnitř. U mého Samyang 35 VDSLR jsem to dělal opakovaně - stačí malý šroubovák. Cenu nabídněte. Možnost vyzkoušení na trase Písek-Praha-Poděbrady nebo zašlu na dobírku. Prosím JEN vážní zájemci!