inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám samici Českého červeného králíka

Kategorie: Drobní savci

Prodám samici Českého červeného s PP, vhodnou na chov i výstavy narozenou 24.3.2022. Bohužel má agresivní povahu, proto jsem ochotný ji prodat jen za odvoz. Důvod prodeje: rušení chovu
Prodám samici Českého červeného králíka
Podobné inzeráty
Prodám samici morčete domácího
Prodám samici morčete domácího Má jeden rok. Cena 200 Kč.
Sháníme činčilu
Sháníme samici/vykastrovaného samce činčily nejlépe ve zbarvení standart mladšího věku k roční samici. Nevadí nám i nějaký handicap nebo adopce z “útulku”. Máme 12 let zkušeností. Nabídky s fotkami prosím nejlépe do emailu.
Králík
Dobrý den, Mám doma králíka - samici. Jmenuje se Bibi a jsou ji tři roky. Bohužel kvůli práci se jí nemůžu plně věnovat. Zaslouží si péči. Věnuji jen člověku s láskyplným srdcem. Samozřejmě půjde se vším co k ní patří(domeček, klec, záchod, misky). Je velmi hodná, budu ráda když se dostane do dobrých rukou. V případě zájmu prosím pište.
Daruji zakrslého králíčka
Daruji samici zakrslého tříslového černého králíčka. Tetovaná s rodokmenem. Nevhodná do chovu, nevhodná ke kastraci. Očkovaná v 10. týdnech. Má vadu srdce, kterou když je v klidu a bez stresu nepoznáte. Mazlivá, nechá se hladit. ideálně do společnosti dalšího králíka nebo jako solitéra. Ne k dětem. Důvod darování je, že ji nevyužiji v chovu tak, jak jsem si plánovala a tak může dělat mazlíčka někde jinde. Jen netuším, jak dlouho to vydrží. Každoroční očkování by nemělo být takový problém, ale kastraci by určitě nezvládla.
Zakrslý králík
Prodáme samici zakresleho králíka. Samičce jsou 3 roky. Děti s ní normálně manipuluji a nekousne. Jen když se sahá do klece je třeba opatrnosti to kousnout může. Měla jednou mladé a úspěšně odchovala potomstvo.
Prodám postroj pro morče/králíka s vodítkem
Prodám 2ks postroje pro morče/králíka s vodítkem. Nové, nepoužité. Cena za kus 90Kč. Možné poslat přes zásilkovku. Více info v mailu montey@