inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám Sennheiser HD600 s XLR kabelem

Kategorie: Sluchátka

Prodám svoje sluchátka Sennheiser HD600 společně s kabelem CH650S.

Sluchátka není třeba představovat. Jsou ve stavu nových, používány minimálně. Kompletní příslušenství a balení samozřejmostí.

Mám k nim i na prodej XLR 4 pin symetrický kabel, který je originál Sennheiser. Kabel rovněž jako nový.

Cena za sluchátka je 6 000,- Kč.
Cena za kabel je 3 000,- Kč.

Foto můžu poslat emailem.
Prodám Sennheiser HD600 s XLR kabelem
Podobné inzeráty
Sluchátka Sennheiser CX True Wireless, černá
Prodám bezdrátová sluchátka Sennheiser CX True Wireless v černém provedení. Technické parametry: frekvenční odezva 5 - 21 000 Hz impedance 16 ohmů výdrž 9 hodin + 18 v dobíjecím pouzdru ANC zbytek parametrů viz odkaz níže: Sluchátka, jak už je u značky Sennheiser zvykem, hrají skvěle. Plné basy, čisté výšky, perfektní ANC... Vzhledem k tomu, že sluchátka téměř nevyužívám, rozhodla jsem se pro jejich prodej. Jsou rok stará, tudíž ještě v záruce. Dobíjecí pouzdro má šmouhy od nošení v kabelce (viz foto.) Ke sluchátkům jsou čtyři velikosti špuntů (XS, S, M, L) všechny jsou nepoužité, nechala jsem si špunty z předchozích Sennheiser.
Bezdrátová sluchátka Sennheiser HD 4.50 BTNC
Prodám použitá sluchátka s aktivním potlačením okolního hluku. Stav jako nová. Bezdrátová sluchátka s mikrofonem, přes hlavu, skládací konstrukce, uzavřená, Bluetooth, podpora AAC/AptX, frekvenční rozsah 18 Hz-22000 Hz, citlivost 113 dB/mW, impedance 18 Ohm, kabel 1.4 m, výdrž baterie až 25 h. Popis produktu Headset HD 4.50 BTNC je model bezdrátových Bluetooth sluchátek s rozměrnými uzavřenými sluchátkovými mušlemi a systémem aktivního potlačení vnímání okolního hluku. Díky měkkému circum-aurálnímu polstrování je poslech příjemný i při dlouhém užívání či na déletrvajících cestách. Tento model je vytvořen jako dokonalá součást špičkového bezdrátového poslechu kvalitně nahrané hudby kdekoli, tedy i na cestách a v hlučném prostředí. Je však určen především pro mobilní přístroje vyšší třídy a umožňuje nerušeně poslouchat hudbu díky aktivnímu potlačení vnímání okolního hluku - Sennheiser NoiseGardTM Active Noise Cancellation. Toto inteligentní filtrování okolního hluku umožňuje vychutnat nádhernou zvukovou kvalitu a detailní, precizně vykreslený akustický rozsah speciálních reproduktorů Sennheiser. Telefonické rozhovory tak lze přijímat bez nutnosti hledat mobil a bez snímání sluchátek. Ovládací prvky jsou snadno dostupné na sluchátkové mušli a rozeznatelné hmatem. Tento výrobek získal ocenění iF Design Award 2017 za ojedinělou kombinaci špičkového zvuku s čistým minimalistickým designem. Odborná komise ocenila i vysoký komfort používání a minimalistický design těchto sluchátek. TECHNICKÉ PARAMETRY: - Harmonické zkreslení (THD): < 0.5%="" (1=""> - Jmenovitá impedance: 18 Ohm - Sluchátkový konektor: 3,5 mm úhlový jack zlacený - Frekvenční rozsah: 18 - 22 000 Hz - Hmotnost: 238 g - Konstrukce: uzavřená, circum-aurální, dynamická - Akustický tlak: 113 dB (1 kHz/1Vrms) MIKROFON - Směrová charakteristika: všesměrový, duální - Citlivost: 100 - 10 000 Hz Vlastnosti - Referenční třída bezdrátových sluchátek pro poslech v exteriéru i interiéru - Uzavřená dynamická stereo sluchátka se systémem NoiseGard - ANC - Dynamický zvuk s bohatstvím basů a hudebních podrobností - Bezdrátový Bluetooth 4.0 přenos s využitím amerického kodeku aptX - Speciálně upravená pravá přírodní kůže - Přirozený poslechový vjem - realistické a přirozené zvukové pole - Až 19 hodin provozu s ANC, až 25 hodin bez ANC, plné dobití během 1,5 hodiny - Integrovaný mikrofon pro pohodlné telefonování kdekoli - Srozumitelná hlasová upozornění a vibrační varování - Robustní odolná konstrukce - Možnost volby kabelového poslechu - Snadné připojení díky NFC Obsah balení: - Sluchátka - Pevné pouzdro - USB nabíjecí kabel - Návod Odkaz zde:
Prodám Sennheiser HD458 BT
Dobrý den, prodám bezdrátová sluchátka Sennheiser HD 458 BT které jsem zakoupil v 13.11. 2022 v Electroworldu a jsou tedy ještě 20 měsíců v záruce. Specifikace: • výdrž až 30 h • frekvence 18 Hz až 22 kHz • citlivost 108 dB • skládací konstrukce • Bluetooth 5.0 • integrovaný mikrofon (MEMS) • podpora hlasového ovládání • technologie ANC (aktivní potlačení hluku) • kompatibilní s mobilní aplikací Sennheiser Smart Control Ke sluchátkům mám původní příslušenství tj. USB-C kabel, 3.5mm audio kabel, pouzdro, krabici. Prodávám z důvodu pořízení vyšší řady. Preferoval bych osobní předání, ale je možné sluchátka i zaslat.
Sennheiser PXC 450 noise-cancelling sluchátka
Nabízím sluchátka od známé značky Sennheiser, model PXC 450 s režimem aktivního potlačení okolního hluku. Používaná jen v kanceláři, ve velmi dobrém stavu. Fungují i po letech výborně, mají vyměněné náušníky, napájení je jednou AAA baterií, díky tomu neriskujete, že po pár letech integrovaný článek umře a nevyměníte ho. Noise-cancelling režim funguje výborně i kancelářském prostředí, proto jsem si je také pořizoval. PXC 450 funguje i bez baterie, lze je přepínačem přepnout do "bypass" režimu. Ovládání pomocí tlačítek na pravém sluchátku. PXV 450 mají velké náušníky, díky tomu pohodlně sedí i lidem s většíma ušima. Důvodem prodeje je, že jsem je používal v kanceláři, ale nyní pracuji z domova, takže už je nevyužiji. Součástí je i původní cestovní pouzdro a konektory. Původní cena 8200 Kč. Prodej preferuji s osobním předáním v Praze ve Strašnicích, popřípadě Zásilkovna s platbou předem (nechal bych se ukecat i na Balíkovnu). Více například zde:
Sluchatka SENNHEISER HD 4.5 BTNC, kabel, obal
Prodam sluchatka SENNHEISER HD 4.5 BTNC, bezdratova bluetooth, aktivni potlaceni hluku NC, moznost pripojeni kabelem, velmi pekny stav viz foto, bez poskozeni, kompletni. Sluchatka, manual, originalni kabely. Zdarma pridam cestovni box, byl dokoupen zvlast. Osobni predani Liberec nebo zasilkovna.
Sennheiser GAME ONE
Prodam Sennheiser GAME ONE. Velmi dobry stav, nakoupené na Amazonu. Prodam ze mi nesedí, že jsou uzavřené a člověk neslyší okoli. Součásti balení jack k PC a obyč jack kabel. Info zde např