inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám skleněnou varnou plyn desku Amica

Kategorie: Sporáky

Prodám skleněnou varnou desku Amica s elektrickým zapalováním používaná 2.roky.
Cena 2500,-kč možná dohoda..
Prodám skleněnou varnou plyn desku Amica
Podobné inzeráty
Plynová varná deska Amica
Prodám plynovou varnou desku Amica IN 6610 GCW v bílé barvě a moderním designu se skleněným povrchem. Je vybavena 4 hořáky s elektronickým zapalováním v knoflíku. Černé kovové mřížky jsou odnímatelné a usnadňují čištění. Elektronické zapalování v každém knoflíku, bezpečnostní pojistky hořáků. Deska je plně funkční, bez vad a škrábanců. Je na ní patrné opotřebení odpovídající běžnému používání po dobu cca 5 let. K osobnímu vyzvednutí v Brně Kr. poli u OC Sfinx. Rozměry: 4,8×60×52cm (VxŠxH) Napětí : 230V Malý hořák 1kW – 6,4cm Střední hořák 2kW – 8,4cm – 2× Velký hořák 3kW – 10,9cm
Vestavná plynová varná deska AMICA
Vestavná plynová varná deska AMICA, varné zóny 4 ks, bezpečnostní pojistky hořáků u desky, elektrické zapalování v knoflíku, barva černé sklo. Vlastnosti: Barva Černé sklo Výška 5,2 cm Šířka 59 cm Hloubka 52 cm Počet varných zón/hořáků 4 ks. Malý hořák 4 cm (1,0 kW) Střední hořák 6,5 cm (1,8 kW): 2 ks. WOK hořák 13 cm (2,8 kW) FlameControl Bezpečnostní pojistky hořáků u desky Litinové rošty Elektrické zapalování v knoflíku Málo používaná varná deska. Prodám i s hadicí na plynovou bombu. Prodávám z důvodů výměny za sklokeramickou varnou desku. Nemám přípojku plynu až do kuchyně a už mě nebaví kupovaní plynových lahví. V případě zájmu, mě kontaktujte SMS, nebo emailem. Možné osobní předání ve Velkém Meziříčí, Skleném nad Oslavou a Třebíči. V případě odesílání přepravní společností si připočtěte k ceně náklady na přepravu.
Varná deska Amica
Prodám varnou desku Amica. Používaná přes 2 roky. Je tam nějaká elektronická chyba s kterou si určitě někdo šikovný poradí. Jednou za čas, třeba jednou za 14 dnů se stane že velký vařič nejde vypnout a musím shodit pojistky a diody v číslech někdy nějakou čárku neukazují. Zohledněno v ceně. Opraváře sem nevolala, tak nevím čím to může být. Jinak se na něm dá vařit normálně. Vše funguje.
ELICA NIKOLATESLA ONE BL/A/83 vybalený plná záruka
Jedná se o vybalený kus. Na spotřebič je plná záruka 5 let. Odsavač je určen pro odtah. ELICA NIKOLATESLA ONE je první varná deska s integrovaným odsavačem par od Elica navržený designérem společnosti ELICA FABRIZIO CRISA. ELICA NIKOLATESLA ONE je vyroben z černého bezpečnostního skla. Systém odtahu, vybavený centrálním ventilátorem, může dosáhnout velmi vysoké úrovně výkonnosti z hlediska zachytávání výparů, úrovně hluku a energetické účinnosti. Díky přímé komunikaci s varnou deskou obdrží NIKOLATESLA ONE informace přicházející z varné zóny a automaticky nastaví ideální hodnoty odtahu. K dispozici je jak v režimu odtahu, tak i recirkulaci, varná deska byla navržena tak, aby dobře zapadla do jakéhokoli typu obytného prostoru. Varná deska je vybaven velice pohodlným dotykovým ovládáním kruhovým. Odsavač par (digestoř) ELICA NIKOLATESLA ONE v režimu odtah nabízí 9 rychlostí a intenzivní výkon (booster). Výkon odsávání 130 – 410 m3/h a v intenzivním výkonu až 640 m3/h zajišťuje dostatečný výkon i pro náročné kulinářské vaření s hlučností od 34 – 72 db(A). Odsavač par (digestoř) je vybaven Tukovým filtrem ALU. ELICA NIKOLATESLA ONE má 4 varné zóny s výkonem od 1,2-3kW. Pro pohodlné vaření je vybaven funkcemi: TOUCH CONTROL - JEDNODUCHÝM DOTYKEM NA PANELU JE MOŽNÉ OVLÁDAT NEZÁVISLE JEDNOTLIVÉ VARNÉ ZÓNY. POWER BOOSTER - FUNKCE POWER BOOSTER UMOŽŇUJE POUŽÍT VÍCE ENERGIE, KTERÁ URYCHLÍ PROCES VAŘENÍ JAKO TŘEBA PŘIVÉST VĚTŠÍ MNOŽSTVÍ VODY DO BODU VARU. RESIDUAL HEAT INDICATOR - SPECIÁLNÍ SVĚTELNÉ KONTROLKY VARUJÍ, ŽE VARNÁ ZÓNA JE JEŠTĚ TEPLÁ, A TO I POTÉ CO BYLA VARNÁ DESKA VYPNUTA. TIMER - DÍKY PROGRAMOVATELNÉMU ČASOVAČI JE MOŽNÉ ŘÍDIT VŠECHNY ČASY PŘÍPRAVY A VAŘENÍ. PO DOKONČENÍ BUDE DESKA VYDÁVAT AKUSTICKÉ VAROVÁNÍ A AUTOMATICKY VYPNE PŘÍSLUŠNOU VARNOU ZÓNU. EGG TIMER - ČASOVAČ S AKUSTICKÝM SIGNÁLEM NEZÁVISLÝ NA VARNÝCH ZÓNÁCH. SAFE ACTIVATION & CHILD LOCK - S VARNÝMI DESKAMI SE VAŠE KUCHYNĚ STÁVÁ MNOHEM BEZPEČNĚJŠÍ VARNÁ DESKA SE SEPNE POUZE V PŘÍPADĚ, ŽE JE NA VARNOU ZÓNU POLOŽEN HRNEC A DĚTSKÁ POJISTKA ZABRÁNÍ VAŠIM DĚTEM NÁHODNĚ ZAPNOUT VARNOU DESKU , TÍM ŽE ZABLOKUJE VŠECHNY OVLÁDACÍ PRVKY. COLD SURFACE - DÍKY INDUKČNÍ TECHNOLOGII SE ZAHŘÍVÁ POUZE SPODNÍ ČÁST HRNCE, ZATÍMCO ZBYTEK VARNÉ DESKY ZŮSTÁVÁ CHLADNÝ. 9 POWER LEVEL - MŮŽETE SI VYBRAT Z DEVÍTI RŮZNÝCH ÚROVNÍ VÝKONU, A TO VELMI RYCHLÝM A INTUITIVNÍM ZPŮSOBEM, A TO PŘI VŠECH ZPŮSOBECH VAŘENÍ. BRIDGE ZONE - TATO FUNKCE UMOŽŇUJE SLOUČIT DVĚ SOUSEDNÍ VARNÉ ZÓNY V JEDNU A UDRŽOVAT JEDNOTNOU, KONSTANTNÍ TEPLOTU I PŘI PŘÍPRAVĚ VELMI VELKÉHO MNNOŽSTVÍ JÍDLA. NIKOLATESLA ZAHRNUJE VŠE, CO JE POTŘEBA (VE STANDARDNÍ VERZI) PRO INSTALACI V REŽIMU ODTAHU. V BALENÍ NALEZNETE TYTO ZÁKLADNÍ DÍLY POTRUBÍ: 1xKIT0121005, 50cm potrubí 220x90mm, 4XKIT0121002. V PŘÍPADĚ JAKÝCHKOLIV DALŠÍCH POTŘEB INSTALACE JSOU K DISPOZICI JAKO PŘÍSLUŠENSTVÍ KOLENA A TRUBKY.
Vestavná indukční varná deska Amica DDI 3201 B
Vestavná indukční varná deska Amica DDI 3201 B v elegantním černém provedení. Indukční deska nabízí rychlé, bezpečné a energeticky nenáročné vaření. Bezpečnost podtrhává dětská pojistka a zbytkové ukazatele tepla varných zón. Dětský zámek slouží k ochraně vypnutého varného pole proti náhodnému zapnutí. Díky tomu chráníte sebe a své blízké před zraněním. Indikace zbytkového tepla se spouští po vypnutí varného pole. Následně se rozsvítí symbol „H", jako indikace horkého pole Deska má poškození z přepravy - nový kus s 50% vyzkoušený, vše funguje Možnost osobního vyzvednutí v Hradišti na Písku či Heřmanově Městci Jedná se o tento typ:
Sporák Amica
Prodám sporák Amica, kombinace plyn/elektrika. Vrch plyn, trouba-elektro. Ve velmi pěkném stavu a plně funkční. Cena 1500kč. Vlastní odvoz. Preferuji sms.