inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám sportovní sady na tenis, badminton a volejbal

Kategorie: Míčové hry

Nabízím nové sportovní sady na tenis, badminton a volejbal - i jednotlivě. Inzerát platí do smazání. Kontakt a cenové nabídky prosím zašlete e-mailem (telefon neplatí), dobírka NE, děkuji.
Prodám sportovní sady na tenis, badminton a volejbal
Podobné inzeráty
Sada na Beach tenis
Prodám sadu pálek na plážový tenis. Jedna se o novou zabalenou sadu která obsahuje 2x pálku a 3x míček. Beach tenis, beachtennis. Při zaslání poštou požaduji minimálně 100 Kč předem na účet. Na SMS neodpovídám.
Sada na badminton- Slazenger
Prodám sadu na badminton-Slazenger. Byl to nevhodný dárek. I s obalem dvěma míčky+2 pálky, Vše nové. Osobní odběr České Budějovice nebo Tábor. Možno poslat Zásilkovnou či poštou na dobírku od 69 Kč. V případě zájmu nebo dotazu pište na email . Mobily moc neberu.
návleky na kolena/ nákolenky volejbal xs
prodám nákolenky na volejbal velikosti xs, použité, cena byla 430 Kč prodám za 100Kč
Sloupky a síť pro beach volejbal
Prodám volejbalové sloupky určené na plážový volejbal, včetně objímek podstavce a sítě. Sloupky jsou z ocele s povrchovou úpravou žárového zinku. Pouze osobní odběr v Poděbradech. Cena za komplet za pro jedno hřiště je 6990Kč a cena za 2 komplety je 12990 Kč
Kolenní chrániče na volejbal Rucanor
Prodám kolenní chrániče na volejbal zn. Rucanor, velikost S, pro dívku nebo chlapce. Téměř nepoužívané. Horní obvod 28cm, spodní obvod 20 cm. Možný osobní odběr, zaslání poštou, přes Zásilkovnu, Balíkovnu. Cena 200 Kč + doprava.
Chrániče kolen  volejbal
Prodám dětské chrániče kolen na volejbal vel. M