inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám staré noty, zpěvníky, atd.

Kategorie: Noty, texty

Za Vámi nabídnutou symbolickou cenu prodám docela velké množství starých různých zpěvníků, not a výukových materiálů pro hru na hudební nástroj, vše z konce 19. století či začátku 20. století (asi tak do 30. let). Místo k vyzvednutí Holešov. Je možno zaslat i poštou. PS: Sledujte i další mé inzeráty.
Prodám staré noty, zpěvníky, atd.
Podobné inzeráty
Různé noty 1. rep. ČSR, 3/4 takt, valčíky, pro 2housle...
Různé zachovalé noty, meziválečné i novější 50.-60., dále noty u nás koncem 60s vydané noty - sešity Beatles, 3/4 takt, piano, 2 housle, 2 piana atd., Vl.Polívka aj., školy hry na kytaru atd., je toho 2 igelitky k výběru, levně 10-20 kč. První kontakt nejlépe mailem, tel. beru jen 16-17 h jinak ne, špatně slyším, nechat dlouho zvonit...předání možno i Praha a JČ kraj, posílám od 55 Kč (cca do 99) doporučeně dle tloušťky a váhy s ČP, balné neúčtuji.
Hudební noty
Prodám staré noty zpěvníky pro klavír cena 500kc
Zpěvníky
Staré zpěvníky
Hra na klavír,německé staré noty
Nabízim noty pro hru na klavír(Diabelli),klavírní škola pro začátečníky, staré německé noty na klavír,violončelo atd.Klavírní škola začíná od strany 37.Více foto či info mailem.Inzerát aktuální do smazání.Cena dohodou,či nabídněte.Koukněte i na mé další inzeráty.
Zpěvníky
Na SMS, skrytá čísla a nesmyslné e-maily nereaguji, děkuji za pochopení. Různé folkové zpěvníky, prodej pouze vcelku. Prodávám jen přesně to, co je uvedeno, neptejte se na jiné věci.
Noty na klavír a zpěvníky
F. Schubert - Dvě scherza (zdarma k jiným zakoupeným notám) "salátové vydání" W.A.Mozart - Turecký pochod 50 Kč Schumann - Album pro mládež 70 Kč Vánoční koledy (upravil O. Flosman) 30 Kč Čtyři ruce zmohou více 70 Kč (25 národních písní pro dva začátečníky) B. Smetana - Vzpomínka 30 Kč J.S.Bach - Čtyři klavírní skladbičky 30 Kč (Menuet I a II, Polonéza, Dudácká) J. Strauss - Na krásném modrém Dunaji 60 Kč M. Dlouhý - Sonatina piccola a čtyři drobné skladbičky zdarma k jiným zakoupeným notám "salátové vydání" K. Czerny - 125 pasážových cvičení zdarma k jiným zakoupeným notám "salátové vydání" J. Hlucháň - Zpívám si vesele zdarma k jiným zakoupeným notám "salátové vydání" J. Strauss - 10 nejoblíbenějších valčíků 120 Kč