inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám stolní telefon

Kategorie: Stolní telefony

Prodám zánovní tlačítkový stolní telefon
Prodám stolní telefon
Podobné inzeráty
Stolni telefon na SIM kartu JABLOCOM Essence GDP-06
Prodám stolní telefon na SIM kartu JABLOCOM Essence GDP-06 s příslušenstvím. Popis produktu Analogový telefon: Jablocom Essence GDP-06e Velmi spolehlivý stolní mobilní telefon, který poskytuje snadné ovládání, jedenáct kláves rychlé volby, tlačítka pro přepojení hovoru, hlasitý odposlech nebo tichý režim. Lze s ním také rychle provést synchronizaci kontaktů a vzdálenou správu. Přístroj je již třetí generací úspěšné a osvědčené rodiny telefonů Essence. Obsahuje slot pro SIM kartu. Podporuje níže uvedené mobilní sítě: GSM B2/B3/B5/B8 (850/900/1800/1900 MHz), DC-HSPA+ B1/B2/B5/B8, LTE (FDD) B1/B2/B3/B5/B7/B8/B20 (Cat.4) Klíčové vlastnosti Stolní mobilní telefon Paměť událostí: 2500 kontaktů, 100 záznamů o hovorech, 100 SMS Grafický monochromatický LCD displej s podsvícením (128×40 px) Vestavěný reproduktor a mikrofon Podporované mobilní sítě: GSM B2/B3/B5/B8 (850/900/1800/1900 MHz), DC-HSPA+ B1/B2/B5/B8, LTE (FDD) B1/B2/B3/B5/B7/B8/B20 (Cat.4) Snadné ovládání Volitelná cloudová služba Možnost vzdálené správy
Grandstream GXV3275 VoIP telefon
VoIP telefon Grandstream GXV3275 Osobní odběr Slaný/ Praha. popis z internetu: Dotykový video IP telefon pro Android kombinuje 6 linek a 6 SIP účtů pro multi platformní videokonference a také propojuje telefon s tabletem s operačním systémem Android. Telefon tak nabízí řešení all-in-one komunikace ve velkých i malých podnicích. Díky platformě Android máte přístup ke všem aplikacím z Google Play Store včetně populárních obchodních aplikací. Funkce a výbava IP telefon je vybaven dotykovým barevných displejem o velikosti 7“ a kromě hlasových hovorů umožňuje uživatelům zůstat v kontaktu se spolupracovníky a klienty prostřednictvím různých obrazových volání (IPVideoTalk, jakékoli aplikace Android, jako je například Skype, Google Hangouts a další). Díky přístupu k Google Play získáváte všechny aplikace. Komunikace a propojení Telefon disponuje také připojením Bluetooth, můžete například připojit sluchátka, nebo mobilní zařízení. S gigabitovými porty LAN pak můžete přenášet data rychlostí blesku a také využít bezdrátového připojení Wi-Fi. Telefon je možné také propojit s otevíráním dveří a IP kamerami, můžete tak vidět, kdo přichází do vaší formy. Díky připojení můžete ovládat vše, dokonce i spuštění alarmu. Klíčové vlastnosti Telefon VoIP nabízí možnost telefonování, video hovorů, ovládaní IP kamer a dveří a je vybaven platformou Android. Můžete si tak užít všech výhod Google Play. Na velkém barevném dotykovém LCD displeji vidíte a ovládáte vše. Díky kameře CMOS 1 Mpx lze provádět video hovory. S Bluetooth a Wi-Fi pak připojíte další zařízení.
Prodám stolní telefony
Prodám stolní telefon se záznamníkem, stolní bezdrátový telefon viz foto, odběr Brno
Stolní telefon Sanyo
Stolní telefony - funkční - viz fotky - černý Bezdrátový stolní telefon CLT 982E od Sanyo s návodem - PRODANO červený Melody od 2N TELEKOMUNIKACE s návodem - PRODANO černý bez antény Český Telecom Teslo Stropkov 2832 Reakce prosím na email. Děkuji
LEVNĚ Gigaset A 415,stolní telefon.
Prodám LEVNĚ Gigaset A 415,stolní telefon. Funkce:hlasitý telefon,podsvícený kontrastní displej(1.8“),telefonní seznam až na 100 záznamů, programovatelné klávesy rychlé volby (klávesy 2-9),české menu,seznam posledních 25 zmeškaných hovorů s číslem / jménem a časem, budík…atd. V obchodech stojí 650-1200.-, prodám za 400.- a k tomu 8 metrů telefonní šňůry v ceně. Praha.
Telefon pro nedoslýchavé KOMPONE CL400 + příslušenství
Prodáme stolní telefon (pevná linka) pro nedoslýchavé Geemarc KOMPONE CL 400 + příslušenství - sluchátka CLA3, indukční smyčka CLA7. Vše funkční, telefon používán krátce, sluchátka a indukční smyčka nebyly používány. Vše v originálních krabicích, včetně návodů. Telefon má displej, velká tlačítka, zesílení hlasitosti,... Vhodné pro nedoslýchavé, seniory apod. - u nás již nevyužitý. Specifikace od výrobce: CL400 je telefon se zesílením zvuku, nastavením výšek a hloubek, s indukční smyčkou a dalším příslušenstvím pro telefonování. CLA3 jsou kompatibilní sluchátka s mikrofonem. Velmi užitečné, pokud si přejete mít své ruce volné nebo při velkém hluku. Kompatibilní s naslouchadlem. Zahrnuje 2,5mm a 3,5mm jack konektory pro použití s mobilními telefony, notebooky, CD nebo MP3 přehrávači nebo s herní konzolí. CLA7 je indukční smyčka pro použití okolo krku. Je kompatibilní s mobilním telefonem, připojuje se zástrčkou typu jack 2,5mm. Více informací: