inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám světlo pod kuchyňskou linku

Kategorie: Svítidla, Lampy

Zářivkové svítidlo pod kuchyňskou linku se 2 zásuvkami je vybaveno vestavěným vypínačem, kterým jej lze rozsvěcet a zhasínat. Zásuvky svítidla jsou pod stálým napětím, takže fungují i když je svítidlo zhasnuté. Maximální zatížení zásuvek je 6A. Celková délka svítidla je 60 cm. Možno použít i v garáži nebo dílně. Původní cena 452 Kč.
Svítidlo se připojuje tzv. napřímo pomocí svorkovnice zabudované uvnitř svítidla. Svítidlo má na svorkovnici oddělené fáze zvlášť pro zářivku a zvlášť pro zásuvky, aby byla možnost mít zásuvky stále pod napětím a svítidlo ovládat i jiným vypínačem v místnosti. Pokud je ke svítidlu přiveden jeden kabel a chcete svítidlo rozsvěcet vypínačem na svítidlu, stačí propojit na svorkovnici obě fáze.
K vyzvednutí v Praze.
Prodám světlo pod kuchyňskou linku
Podobné inzeráty
Led světla pod kuchyňskou linku
Prodám dvě led světla pod kuchyňskou linku (foto. příloha) dva režimy svícení, teplá/studená bílá světelnou lištu lze polohovat dvojí způsob uchycení lze zavěsit na skříňku nebo na zeď rozměry: délka 55cm, šířka 6cm, výška pouhých 23mm, krásně se schová pod linku připojení na 230V- není potřeba žádné trafo! minimálně používané, pěkný stav Upřednostňuji osbní odběr, na místě možno odzkoušet Cena: 250kč/kus
Světlo pod kuchyňskou linku
Prodám nové světlo CREATO LED, pod kuchyňskou linku, v originálním balení, viz foto, zapojení přes vypínač.
Kruhové světlo se svorkou/led/tiktok
Led svetlo V době zoomu a videokonferencí je důležité šikovné světlo, které rozzáří tvář řečníka. Světlo LED pro videokonference je ideální pro osvětlení vašeho obličeje a předvedení vašeho profesionálního vzhledu před kamerou. Všestranné stolní světlo lze také použít pro vlogování, nahrávání videa, živé vysílání a líčení atd. Stmívatelné LED kruhové světlo na stůl se 3 režimy svícení: teplé světlo (2700 K), teplé bílé světlo (4500 K) a bílé světlo (6500 K). Každý režim osvětlení má na výběr 10 nastavitelných jasů. Vestavěný ovladač se snadno zapíná/vypíná a přepíná do režimu osvětlení, aby vyhovoval vašemu různému použití. Kruhové světlo se svorkou, vyrobené z prémiových LED diod, neposkytuje žádné blikání a žádné oslňující světlo, chrání váš zrak a snižuje únavu očí při dlouhé práci. Toto připínací LED kruhové světlo poskytuje měkké adekvátní doplňkové osvětlení, může perfektně fungovat jako osvětlení počítače pro videokonference a schůzky se zoomem. Otočný úhel 360 ° umožňuje nastavit úhel světla podle různých situací. Pevná kovová svorka může stát sama o sobě. Může se také otevřít až na 2 palce, snadno se připevní na stůl, stůl nebo postel. Protiskluzové podložky chrání váš nábytek před poškrábáním.
Svetlo pod kuchyňskou linku
Prodám 2 ks zářivkových světel pod kuchyňskou linku.Možno i po jednom kuse prodat.
Led svetlo 120cm pod kuchynskou linku
Led osvetleni pod kuchynskou linku delka 120cm, vcetne vypinace na svetle, vcetne uchytek k prichyceni. Vyzvednuti Neslovice
zářivková svítidla pod kuchyňskou linku
Dvě zářivková svítidla pod kuchyňskou linku. Rozměry: délka 57,5 cm, výška 2,7 cm, hloubka 8,5 cm. Funkční, ale už je nevyužijeme. Cena 120 Kč / kus + poštovné nebo osobní převzetí na Náchodsku.