inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám tažnou vodící tyč na dětské kolo KOALA 2

Kategorie: Ostatní cyklistika

Prodám tažnou vodící tyč na dětské kolo KOALA 2. Jeví známky běžného používání, ale plně funkční a velice spolehlivá tyč. Oproti konkurenčním tyčím velice stabilní. Více info:
Prodám tažnou vodící tyč na dětské kolo KOALA 2
Podobné inzeráty
vodící tyč pro dětské kolo Trail Gator
Vlečná teleskopická vodící tyč pro dětské kolo Trail Gator je rychloupínací teleskopický závěs pro vlečení dětského kola. Díky této tyči připojíte dětské kolo (s pneumatikami 12"-20") k Vašemu během chvilky bez použití nářadí. Dětské kolo má pak řidítka stabilizovaná proti otočení, řídí dospělý. Stejně snadno obě kola opět oddělíte, a Trail Gator je pak bezpečně složený a zajištěný na Vašem kole. Je prakticky nezničitelný díky speciální ocelové slitině. Pomůže Vám, když se Váš malý cestovatel unaví (chce jet, ale nechce šlapat) nebo chcete mít dítě pod kontrolou (třeba na rušné silnici). Komplet balení, včetně krabice a návodu. Bez vady.
Vodící tyč za kolo
Nabízím vodící tyč Trail gator.
Tažná tyč na kolo
Prodám tažnou tyč na kolo.
Tažná tyč na dětské kolo
Prodám tažnou tyč dětského kola značky Trailgator - teleskopická, s fixací řidítek, včetně připojovacích komponent.
Hamax Traveller vozík z Norska za kolo až pro dvě děti nový
Nový, stále ještě zabalený a kvalitní přívěsný vozík za kolo, který lze používat i jako kočárek - tříkolka od renomované Norské značky HAMAX. Pro až dvě děti, lze i s jedním. Velký oddělený kufr. Vyzvednutí Nová Paka, poštou + 350Kč. Bez smlouvání a návrhů na výměnu - pouze prodej. Hamax Traveller Green/Grey Hamax Traveler je lehký přívěs za kolo, který lze snadno přeměnit na kočárek. Tlačnou rukojeť lze umístit do dvou různých poloh, což umožňuje ještě snadnější používání přívěsu. Přívěs na kolo má dostatek prostoru pro 2 děti i pro vaši zavazadla a je snadné ho složit / rozložit. Děti se mohou těšit na pohodlné sezení a velká okna, které jim poskytují dobrý výhled na každou cestu. Hamax Traveler je bezpečný, pevný a snadno použitelný! Přívěs za kolo je žluto šedivý. Připojte Traveler za kolo a objevujte se svými dětmi okolí. Kočárek Snadno přepněte na kočárek a vydejte se s Travellerů na relaxační procházku nebo nákup. Multifunkční Traveler lze snadno přeměnit na kočárek. Odnímatelná ovládací tyč Výškově nastavitelná ovládací tyč je odnímatelná otočením směrem nahoru. Zavazadelník - kufr Velký zadní odkládací kufr pro všechno, co byste na své cestě potřebovali. Součástí je rameno na kolo a kolo kočárku Střešní okno Snadno se skládá a rozkládá Snadná instalace (včetně šestihranného nástroje) Zadní odkládací prostor Zadní světlo (červené) je součástí balení Přední kryt, síťovina a sluneční clona, bez zipů Rychloupínací kolečka 5-bodový postroj s kvalitními přezkami Nožní parkovací brzda Maximální hmotnost dítěte: 22 kg Minimální věk: 6 měsíců Maximální výška dítěte: 117 cm Polohovatelné: Ne
Tyč na tahání dítěte na kole.
Prodám tažnou tyč na kolo. Zachovalá