inzerce, prodej, prodám, bazar

PRODÁM TREKOVÉ BOTY REGINETTA PEAK (vel.42)

Kategorie: Boty

Prodám pánské technické velmi kvalitní robustní trekové boty Reginetta Peak. Jsou to téměř nezničitelné, ručně šité, celokožené, boty z jedno kusu velmi kvalitní hovězí kůže. Boty jsou vhodné i do náročných terenních podmínek a vysokohorskou turistiku. Lze na ně připevnit i mačky.

Šněrování s kovovými očky
Materiál - svršek silná lícová hovězí kůže
Vnitřek boty - hovězí kůže
Svršek je ručně sešitý s podešví
Značková podešev - Vibram

Boty jsou velmi málo nošené. Prodávám z důvodu nevyužití. Původní cena - 6tis.
PRODÁM TREKOVÉ BOTY REGINETTA PEAK (vel.42)
Podobné inzeráty
Altra Lone Peak ALL-WTHR vel. 43
Prodám 1x použité (10 km) Altra Lone Peak ALL-WTHR vel. 43.
Nepromokavé tenisky na běh - Altra Lone Peak all Weather
Skoro nové (2x nošené) tenisky na trail running a výšlapy. Velikost 39. Jsou to jedny z nejlepších běžeckých bot vůbec a k tomu nepromokavé. Bohužel jsou mi malé a už mi je nevymění (u běžeckých bot se mají kupovat o půl až o číslo větší boty) což jsem nevěděla :) délka stélky 24,5cm Původní cena 2.900,- Předání v Brně nebo zaslání přes zásilkovnu 60kč Více o botách zde: pište sms nebo email: terezarasovska@
Zpět na výpis Dámské trekové boty High Colorado Sonnblik vel
Prodám velmi málo používané dámské trekové boty (pohorky) High Colorado Sonnblik vel. 37 (délka vložky 25cm). Boty jsou v bezvadném stavu, bez poškození a stále v záruce. Boty disponují voděodpudivou membránou HIGH-TEX. Možno poslat přes zásilkovnu (79Kč bez dobírky).
Dámské sportovní boty
Nabízím troje dámské sportovní boty, příležitostně nošené, v pěkném, nezničeném stavu. Trekové, Gore-texove, nepromokavé, boty Adidas - PRODÁNY. Běžecké boty Karrimor Tempo 5, vel. 41, cena 350 a sálové boty Nike Court Shuttle 5, vel. 40 cena 350. "Nejvíce" nošené jsou Adidas, ale moc hezky stav z venku i zevnitř boty, podrážka 75%. Karrimor byly nošeny půl roku do fitka a Nike byly na noze pouze parkrat v hale, u obou podrážka 99%. Všechny boty nejsou nikde prodřené ani nijak poškozené. Osobní předání a vyzkoušení v Praze 6 Řepích, možno poslat Zasilkovnu.
Trekové dámské boty
Prodám trekové dámské boty velikost 37(4). Kožené boty Olang Tarvisio Tex - vybavena membránou olantex - voděodolnost a prodyšnost - kvalitní syntetická podešev Vibram Boty vhodné do náročného terénu.
Dámské trekové boty zn. KEEN vel. 40,5 (US 10)
Prodám dámské trekové boty zn. KEEN typ TERRADORA II MID WP W, vel. 40,5 (US 10), černé barvy. Boty koupené na podzim, ale obuté jen jednou na krátkou procházku, bohužel jsem zvolila špatnou velikost. Jsou tak v top stavu, v podstatě nové. PC byla 2.799,- Kč, nyní nabízím za 1.900,- Kč (originál účtenku přidám). Osobní odběr Horoušánky, Úvaly a okolí, po předchozí domluvě i Praha 4 (Budějovická, Pankrác). Možno poslat i poštou, Balíkovna nebo přes Zásilkovnu, pak cena+poštovné.