inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám tři stínítka na lustry.

Kategorie: Svítidla, Lampy

Prodám tři stínítka na lustry za 120Kč kus.
Prodám tři stínítka na lustry.
Podobné inzeráty
Čtyři různé lustry
Prodám čtyři různé lustry. Všechny jsou zcela funkční a nerozbité. Jednožárovkový lustr s velkým stínítkem a zařízením pro nastavení výšky od stropu 400kč. Dva tříramenné lustry po 500 kč a pětiramenný lustr který se dá zapojit aby svítily dvě žárovky na jeden okruh a tři na druhý za 600 kč. Lustry neposílám jen osobní převzetí ve Slatiňanech nebo za poplatek dovezu po okolí
Skleněná stínítka
Rozměry: 34×24,5 cm, Rozměry otvorů: dolní - 10,5, horní 4,7 cm. Mám ještě další stínítka a staré lustry. Možnost osobního předání na trase Bakov n.J-Praha-Kamenice n.L., po dohodě i jinde. Platí do smazání.
Lustry do dětského pokoje
Prodám 2x lustr do dětského pokoje, ve dvou barevných variantách. Stínítka jsou z kvalitního, silněji skla. Lustry jsou kvalitní a krásné, vysoká PC. Kus za 600 Kč. Jako nové.
Starší lustry ve skvělém stavu
Staré lustry ve skvělém stavu. Každý celý lustr za 500, případně k dispozici i jednotlivá stínítka za 150 každé.
Sklenene retro lustry - osvetleni - svetla
Prodavam dve mensi a jedno vetsi sklenene lustry - mame i spodni casti k upevneni na strop, takze se jedna o komplet lustry, staci dodat zarovku. Lze vzit bud jednotlive za 199 Kc nebo jako komplet, cena za komplet dohodou.
SKLENĚNÁ STÍNÍTKA OD LUSTRU
Prodám viz foto tyto velice pěkné stínítka. Jsou staršího data výroby, dnes již retro (starožitnost). Jsou bez poškození, bez oťuků. Na vyžádání poskytnu rozměry. Více informací emailem nebo telefonicky. Platí do vymazání.