inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodam trumpetu

Kategorie: Dechové nástroje

Prodam trumpetu Steyr-Austria
Prodam trumpetu
Podobné inzeráty
Prodám Bb trumpetu Yamaha YTR 63107  model Bobby Shew
Prodám Bb trumpetu Yamaha YTR 63107 model Bobby Shew, koupena 2004, včetně hard case (úplně nový nepoužívaný). Kvalitní nástroj profesionální třídy. Dobrý stav, pravidelná údržba a čištění, drobné oděrky a ťukance způsobené denním používáním. Mund roura bez koroze, první cuk střední koroze. Po domluvě lze nástroj vyzkoušet na Praze 3. Více info o modelu:
Koupím trumpetu
Koupím i nefunkční trumpetu.
Bb Trubka Adams Prologue
Dobrý den, Prodám svou trumpetu Adams Prologue. Jedná se o postříbřený model. Stáří 3 roky, žádné vady ani kazy na stříbře. Průměr korpusu: 124mm Vrtání: ML 11,7mm Vynikající nástroj pro studenta na konzervatoři. Skvělý tón na klasickou i žánrovou hudbu. Původní cena: 45 000,- Kč Prodám za 35 000,- Kč Při rychlém jednání sleva. Prodávám z důvodu koupě nového nástroje. Možnost osobního vyzkoušení v Českých Budějovicích/ Praze.
Trumpeta
Prodám trumpetu Lidl Brno,viz foto,pozůstalost.
Stříbrná trumpeta Stewart Ellis
Prodám stříbrnú trumpetu Stewart Ellis z profesionální řady SE-2400-S. Komfortní hraní, úžasný zvuk. Trubka je postříbřená což zajišťuje dlouhou životnost mechaniky nástroje, ale i celkově její povrchové úpravy. V ceně je i kvalitní polstrované pouzdro a příslušenství na čištění. Možný osobní odběr nebo kurýrem.
Trumpeta, Schilke x3
Prodám trumpetu zn. Schilke x3, profesionální nástroj vhodný např. pro studenty konzervatoře. Pro bližší info volejte prosím na telefonní číslo: